NevaEva, aj pliz ako ti nije problem napisi sta da stavim u tu manju torbu za rađaonu... Imam cijeli popis stvari, samo ne znam sto da gdje poslozim 🙊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ajmo redom 🤓
Mom - ti zeno si nama svima ovdje uzor, mene je sve sram pisati ti rijeci ohrabrenja, ti koja hendlas i djecicu i trudnocu, poslove doma i sve to - bas kako cure kazu, sasvim normalno da nas takvi dani "operu", vazno je da dodje i prodje, ovo sto nas malo "poljulja" je normalno, samo ti nama opet pricaj o svojoj gospodji biljci mesožderki 🤣😘
.
anaAn - ista stvar za tebe! Sjetim se ceeesto mamica koje ne smiju maziti busu, taman kad ja mazim svoju busu. Vec mi je to postalo toliko "normalno", ujutro nakon budenja - ruke odmah na trbuh, koliko puta tokom dana se uhvatim da trbuh mazim i pricam s njim. Po noci kad se probudim i ne mogu spavati - ruke na trbuh i osijetim ispod dlanova svog sina, kao da zeli reci "i ja sam s tobom budan". Ne znam kako bih podnjela da mi doktor sad zabrani mazenje buse. Zato draga anaAn, velike su to zrtve koje Bogu pridonosis i Bog to sve vidi. Molim se za sve nas, da nam trudnoce budu sto mirnije i da nam da svakoj snage bas tamo gdje nam najvise treba🙏 bilo to nositi se sa mirovanjem, preranim otvaranjem, sukrvicom, sta god. Sve dragi Bog vidi i mi jedna drugoj mozemo biti najveca podrska sa rijecima ohrabrenja. Mislim daj pogle nasu veselu druzinu - prije tu napisem kako je pregled prosao nego nekoj "frendici", ovdje sam dobila vise potpore i podrske u vezi bilo cega sto me mori, nego od ljudi iz mog zivota. A nikad se nismo srele. Na cesti bi mogle proci jedna kraj druge🤷♀️
.
Trbuh - ne znam, ali kao da buja. Nemam pojma na koju foru, ali sad mi ga vec polako postaje sve teze i teze "nositi" bas mr bolr ledja i zatezu me misici sa obje strane buse, iako se trudim ispravno drzati. U biti ne odgovara mi kad sjedim zgrbljena jer mi pritisce busu, mjehur, trticu. Bas moram stajati uspravno, sise van, ramena iza, bokovi naprijed, i kad sijedim - noge malo razmaknute da trbuh stane izmedju, ledja ravna kao stap, tako me nista ne zateze. Cak mi sad kod lezanja na lijevom boku ne treba vise jastuk ispod, kao da smeta🤷♀️
Girl ja da, za sobu imam kofercic na kotacice a za radjaonu sportsku torbu u koju inace stanu tenisice i rucnik recimo (za ici na treninge, taman kupila, upisala tenis i dosla korona). S tim da sam u ovu za radjaonu osim chicco, vir, punjaca i toga natrpala hrpu keksica, drugih grickalica i vode, inace bi manja bila sasvim ok. 😅
Tak sam i ja napravila 👍 spakirala ruksak za radjaonu i kofer za sobu poslije sa stvarima za malisu i mene. Ono najpotrebnije tipa ulosci, mrezaste, pelene na vrh poslozila.ds sestre mogu sto prije to pronac ako zatreba, a ne kopat🤣
.
I da mislila sam si da mi je kofer prevelik i tam u "uputstvima" sam vidjela da pise "spremite stvari u kofer srednje velicine, ja takav nema. Uzela sam jedan manji u koji mi je stao jedino paket Chicco ulozaka i to je to 🤣 a sad kad sam prekjucer bila u TA, taman su dolazile zene na prijem na odjel, koliko sam skuzila ne-trudnice, sve i jedna je imala veliki kofer i jos torbu i vrecice. Pricala sam s majkom koja je bila u Petrovoj i rekla mi je samo si ti spakiraj sve sto trebas i neka je veci kofer, da se sestre zale na zene sto spakiraju mininalno, pa moraju 1001 put na portu jer su ove zamolile muzeve da donesu jos ovo i ono, a sestre imaju ovak ili onak pune ruke posla, pa uz to jos i svakoj zeni na portu po sitnice odlazit 🤷♀️
Girl, kod mene ti je ovo za rodiliste:
-moji osobni dokumenti
-mapa s papirima od trudnoce
-melem za usne
-krema za ruke
-punjac za mob
-vrecica u kojoj su 2 chicco uloska, 2 vir i 1 mrezaste gacice+vlazne maramice
-1 voda od 0.75l, cokolada, leo, stapici, bomboni
.
Onda imam kofer u kojem su mi spavacice, papuce, ostali ulosci, rucnici, carape i gace, 2 podloge za prematanje za mene za na krevet, 1 voda, 1 donat, 1 keksi i neseser.
.
U neseseru:
-gel za tusiranje, sampon za kosu, dezic, krema za tijelo, ulje za strije, tablete protiv bolova, multimam komprese, mrezaste gacice, kaladont, cetkica za zube, cetka za kosu, mala purelan mast, vlazne maramice, dezinficijens, maske, gumica za kosu, obicne maramice, mala micelarna i male vatice, blszinice za cice, vrecice za smece i zmazanu odjecu.
.
I jos imam jednu vrecicu, onu od dma sta smo dobili na poklon i nju ostavljam u bolnici: mali paket pampersica, pavlov.mast, vlazne maramice. To je za mog sineka. 💙
.
Dakle neseser je u koferu, a kofer ns kotace pa na njega stavim samo torbu za radjaonu i sve to vucem. Nije tesko i nema tak puno kak zvuci. Izdajalicu ce mi muz donijet ako bude potrebe..
Koliko vi tih Chicco uloska nosite u koferu za sobu? Pa taj paket je skoro ko moj kofer velik🤣🤣🤣🤣
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Jagodica onda je moj jos mali kofer 😅 uzela sam ovaj koji inace uzimam na putovanja dok nekam idem krace ili avionom da ne placam dodatno, sta stane gore u kabinu. U koferu su znaci 3 spavacice, 2 ogrtaca, 5 pari carapa, 5 gaca, 2 rucnika, 1 trudnicke tajice, 1 voda, 1 donat, 1 keksi (manner, veliki paket), japanke, slape, neseser i na vrhu 6 chicco ulozaka + paket vira i 2 podloge jednokratne za prematanje. Sve je stalo.. ne stane mi fen i izdajalica a to cu onda po muzu dat dostavit. Mislim si da mi pola ovog nece trebat nego za svaki slucaj 🤷♀️
Lussi u torbu za radjaonu sam ih narolala 😂😂 presmijesno veliki ulosci 😂😂
Petra, kak ti je svekar? Ja danas opet nikakva. Fakat pocinjem mislit da sam meteoropat. Tlak je u redu, jela, pila, sve.
Evo ja gotova, ctg odličan prema njegovim riječima, kontrola u pon na termin pa će tad gledat da li sam otvorena. Danas je samo provjerio plodnu vodu i težinu, kažu da su prošli put pretjerali sa procjenom, danas ima 3600, laknulo mi je 😅
Nije me htio danas gledati dole jer sam prvorotka, i jos kad sam ga pitala koji je plan ako ni u pon nema pomaka, rekao je da čekamo 41 tj ali polako, sve je to ok 😁 a ja hoću da se ona rodi cim prije 🤣
I za bolove kaze da je to sve normalno, tako da eto, nastavljam po starom do pon.
Super, cekamo pon 🤸
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Lussi u torbu za radjaonu sam ih narolala 😂😂 presmijesno veliki ulosci 😂😂
Da hahah ja sam u sub naapokon ih nasla u Zg u Areni, ko pelene🤣🤣
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji