Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Ožujak 2021. 14:33

AnaAn ako cu bit u bolnici 3 dana prat cu kosu jer dok dolazim doma dolazim na obiteljsko okupljanje pa hocu biti lijepa :) Farbat se ne mislim kad se ni inace ne farbam, ono s tvojom cimericom mi je bio vrh 😂
    .
    Ja sam dobila vise kg u zadnjem tromjesecju, ne dobiju svi, ovisi. U mom slucaju je prestanak kretanja, vise nema stepenica, dosta sam u krevetu, otvorio mi se apetit, ne pazim na slatko.. Ja sam sad sa skoro punih 37 na +12 a nabirala sam dosta sporo do 7.mj. Brijem da cu jos 1kg dobit sto bi onda bilo +4kg za 8.i 9.mj. A mozda dobijem i vise kak je krenulo. Muz se zdebljao 6kg u trudnoci 😂😂😂🤣🤣🤣 pa cemo taman skupa do ljeta skinut svaki taj visak od 4,5kg. 

Principessa🌺
    17. Ožujak 2021. 14:33

Petra982

Luckyme8

Koliko vi tih Chicco uloska nosite u koferu za sobu? Pa taj paket je skoro ko moj kofer velik🤣🤣🤣🤣

Pol paketa! Ne više!

Hvala ti❤️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

MareiKate
    17. Ožujak 2021. 14:34

Bebanomoje na sv duhu u rađaoni imaš svoj WC i tuš, WC papira na pretek, nakon klizme ti kažu da se otuširaš njihovim sredstvom koje stoji u tušu. Ali svakako u torbu za rađaonu dodati japanke i ručnik. Stvari ti stave u rađaoni u ormar i poslije to sve ide s tobom u sobu. Meni su već u rađaoni obukli gaće i stavili uloške tako da neka vam i toga u ruksaku za rađaonu, nikad ne znate kakve će biti okolnosti...
    Ja nisam ni pola paketa Chicco potrošila sve skupa a kamoli u bolnici, a također u WC-u pored soba ima WC papira i papirnatih ručnika na pretek tako da to nemoj pakirati. Po novom i na sv duhu i Anu pelene i maramice za bebe, ali meni se nije dalo ustajati po to i ja sam uzimala svoje.

Petra982
    17. Ožujak 2021. 14:36

Luckyme8

https://ibb.co/fDqJSdF

https://ibb.co/xF05qRJ
    .
    Ja sam si uzela i par ovih jer su mekani naspram onih Vir 80, iako sam i Vir 80 stavila u kofer..
    I ove gace mi je frendica dala, jednokratne, jel to jos ko nosi hahah

Ja sam s prvo dvoje koristila te dm gaće po kući dok sam još krvarila jako. 

Petra982
    17. Ožujak 2021. 14:40

NevaEva

kreativka

NevaEva

Mom ni ja ti nisam bas najbolje pa ne znam kak da te utjesim. Nemam neki ekstra razlog, sve po malo. Izgrli Ritu i bit ces bolje ;)
    .
    Opet se osjecam slabo, tlak 125/85, super za kraj trudnoce. Nekak me prsti na rukama bole, u glavi cudno, disanje otezano. Sve normalno za grand finale al ipak..
    .
    Puse od orke. Idem sinu cokoladni cornflakes radit.https://ibb.co/3yr1VdJ

Ajme NevaEva uopće nisi orka… Prekrasna si 😍

Joooj hvala ti, danas mi je koma dan, sad mi je malo lakse 😂😂😂 zene 🤣
    Kolko si kg do sad dobila? Ja ne znam zast se moj trbuh tak razvuko 🙈
    .
    Girl muz ti je bas presladak 😍 sweet talker kao i moj, najbolja vrsta 😋 Ja sam shvatila da se u sobi tusiramo pa da mi spavacica i papuce trebaju u sobi i onda idem u radjaonu. Friske rodilje, help, gdje se tusiramo i pripremamo za radjaonu?
    .
    Sjelo i u erste. Puna ko brod 😂

Ma komad i pol si! Ne znam što trabunjaš!🤗
    Sjele komplikacije i u Pbz.
    Ja vas malo čitam, malo motam sarme... Popila kavu i zaključila da mi možda ipak ne sjeda nakon biločega, prevrnuo mi se želudac! 

Petra982
    17. Ožujak 2021. 14:43

anaAn

Jeste dobile ovakav povratno e-mail kad ste slale zatvaranje komplikacija i otvaranje rodiljnog?
    https://ibb.co/K0X5mVH

Nisam još obavila! Mislim da ću osobno do njih s doznakama nakon pregleda u utorak. 

nikac
    17. Ožujak 2021. 14:44

AnaAn bas si me rastuzila kad sam procitala kako ti je u trudnoci i kako ne smijes neke stvari koje su meni recimo sasvim normalne. Bas mi je bed niti pisati neke stvari da vas koje u tome ne mozete uzivati ne bacam u bed 🥺 Zao mi je ako sam te razalostila, stvarno mi to nije nikad bila namjera. 🥺 Jednostavno mi je lijepo ovdje sve dijeliti sa vama, bilo dobro ili lose, a na svu srecu vise je onog dobrog....
    Drzi se draga, i zapamti za sto se vec sada zrtvujes, i jednog dana kada ugledas svoju srecicu znati ces iste sekunde da se sve to isplatilo.
    Nije svaki dan isti, nekad si borac, nekad pokleknes psihicki, ali sve ces ti to izgurati i pred tobom su samo lijepe stvari.
    Zelim ti od srca sve najbolje ❤️

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    17. Ožujak 2021. 14:46

Girl muz ti je presimpa sa takvim komentarima, kao zaljubljeni tinedjdzer 🥰
    NevaEva predivna si, nosi svoj trbuh ponosno 💕👍🤰🥰❤️

nikac
    17. Ožujak 2021. 14:49

Bome i mi smo narasle zadnje vrijeme, sada vec (napokon) svi primjecuju da sam trudna 🤣🤣🤣
    https://ibb.co/mDsmWTs

Kreativka
    17. Ožujak 2021. 14:57

NevaEva

Girl sad sam u linku od Petre uspjela otvorit tvoju fotku! Povecao ti se trbuh, nemas kaj brinut, samo je jos uvijek lijepi damski ;) a ne kao bacva. 🤣
    .
    Kreativka u kojem si kvartu? Mozda je netko od nas tam pa eto imas i drustvo odmah za setnju ;)

Novi Zagreb 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.