Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    17. Ožujak 2021. 10:32

Bebanomoje vidjet cemo sve , nebi bas da mi curka dodje do 5. kila 🙈 ona je prosli tjedan u utorak imala vec 3800 ovaj tjedan ima sigurno 4 kile, zamisli jos prenesem ,ajme majko 💆‍♀️ Pitat cu danas dr koji je iduci korak ako prenesem a ne otvaram se a beba je velika , ne zelim masakr u rodilistu pa onda na sam kraj ajmo mi ipak carski ,bojim se da me ceka mucenje 😅
    Lunica da da trebale bi mi sad , ja se jos nekako nadam da ce do nedjelje sama izac! Imam te bolove po noci u kicmi dolje nisko , menga bol i stvrdnjava mi se trbuh pa se nadam da ce ipak nesto bit ovaj tjedan, samo da taj ctg bude ok danas! 
    Mom svakome dodju u misli svakakve stvari, al mi zene smo cudo, sve prebrodimo, ja sam se borila s anksioznoscu gdje sam mislila da mi je smak svijeta, gdje svaki dan gubim tlo pod nogama, hvala Bogu nadisla sam to , danas ti je takav dan, proci ce. Odi sa svojim prijama uz more kavu popit i opustit se 🥰
    AnaAn izdrzi jos malo, mozes ti to , kao i dosad, ljubav prema djetetu ti da jos 100% dodatne snage da sve izguras kako treba! A onda kad bebica dodje, pa ljeto, pa more, pa setnje, samo zamisli to i vec ce ti bit lakse ❣
    Jagodice okruglo danas juhuuu,blizis se cilju 🍾💃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

17. Ožujak 2021. 10:37

Girl nece i nece otvorit tvoju fotku, samo vrti, ne znam sta je. Al ne brini, vecina zena koje ja poznam nije imala ovak veliki trbuh, moj je iz nekog razloga veci. Pitaju me ljudi jel blizance nosim. Tak da je sigurno s tobom sve ok. Znam da je moj mali veci malo al brate mili, od grla do gospodje se prosirio. 🙄

Girl1234
    17. Ožujak 2021. 10:39

NevaEva

Girl nece i nece otvorit tvoju fotku, samo vrti, ne znam sta je. Al ne brini, vecina zena koje ja poznam nije imala ovak veliki trbuh, moj je iz nekog razloga veci. Pitaju me ljudi jel blizance nosim. Tak da je sigurno s tobom sve ok. Znam da je moj mali veci malo al brate mili, od grla do gospodje se prosirio. 🙄

Ahaa, a dobro, tvoj je malac veci. Meni su rekli da je manji... 
    Stalno ga osjećam, tako da se nadam da je sve u redu. 
    A i sljedeci tjedan imam pregled u TA, jedva čekaaam 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    17. Ožujak 2021. 10:45

Petra982

Jutro curke!
    Jagodice, hvala ti 😘! Čestitke i tebi na punih 36, zadnji mjesec je pred tobom pa uživaj do max!!!
    I sve ostale koje brojite sitno!!!
    Nikac, presladak je oblačić. Divim ti se i zavidim koliko si aktivna! Mene je onih 5 mj mučnine i ležanja baš uneredilo tako da sad kad se pokrenem nakon pol ure hoda sam za ništa!
    Mom,samo hrabro! Imaj vjere i budi pozitivna! Ne dopuštaj mislima da te obuzmu! 🤗🤗🤗
    Lonmi što su to jednodijelni bodići? Tutice??? Ja sam vidjela par stvarčica kod njih, al nikako naručiti. Koliko čekaš to već? Da budem iskrena, dosta mi je te kupovine online! Želim ispipkati, pregledati, al nikako otići do shopping centra. Domet mi je centar grada s minimalnim izborom.
    anaAn, koji si deterdžent na kraju kupila? Onaj od 100kn?
    Ja imam prastaru navlaku Ikeinu i stvarno je super. Ta plastika kao da je nema! Pa što se navlaka raspala ili samo robicu zasmrdila?

Ma tak ti ja zovem one bodice sa nogavicama 🤭🤭, one kombinezonceke za bebe, ja ti ni ne znam za pol toga kak se to zove 🤭😂, nemoj zamjeriti prvo mi je dijete 😊. 5 komada ih dolazi jer takvih jos uopce nemam, dijete ce mi biti golo 🤦‍♂️😂. 
    Kasne vec tj dana i jucer su mi opet poslali da se ispricavaju da ce doci oko 23.03.
    I meni ti dosta online sopinga, ali kad ne mogu puno po ducanu, a s robicom s Nexta sam zadovoljna. 

• julesica
    17. Ožujak 2021. 10:46

Girl - ne brini, kao što je i svaka trudnoća različita, tako je i svako trbuh 😊
    Evo i mene pri kraju, ušla u 36tj. 😱😱🤣🤣
    Pitanje za vas koje ste bile na komplikacijama, je li netko dobio onu jednokratnu naknadu za dugotrajno bolovanje? Zanimalo bi me kad se to u mjesecu otprilike isplaćuje?
    Curke koje ste rodile uzivajte sa svojim bebicama 😊

Lonmi
    17. Ožujak 2021. 10:51

Girl svaki trbuh je drugaciji 😊, nema to veze sta ste u istim tj to ne znaci da ce vam trbusi biti isti. Se sjecas kad sam napisala da je zenica kod ginica bila u 35 tt i imala trbuh kao ja u 23 tt onda? Od zene, do zene, polozaja bebe itd. Kod tebe je apsolutno sve super ❤️

Girl1234
    17. Ožujak 2021. 10:54

Hvala, curke. Divne stee! Ma sad se pred sam kraj pocinjem zamarati bezveze.. Valjda panika kako se sve blizi.. 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

17. Ožujak 2021. 10:56

Girl moja draga ne brini, ja se brinem sta je moj tolki 😂😂 nikak ugodit nama zenama 😋 

17. Ožujak 2021. 10:57

AnaAn pa ne znam za ovo nepropusnu navlaku.. i ja uzela u ikei i oprala s plahticama, meni nije imalo miris.. mozda sam imala koronu tad 😅 al kad stavis na madrac gore ionak ide jos i plahtica. 

• Tea2807
    17. Ožujak 2021. 10:59

julesica

Girl- ne brini, kao što je i svaka trudnoća različita, tako je i svako trbuh 😊
    Evo i mene pri kraju, ušla u 36tj. 😱😱🤣🤣
    Pitanje za vas koje ste bile na komplikacijama, je li netko dobio onu jednokratnu naknadu za dugotrajno bolovanje? Zanimalo bi me kad se to u mjesecu otprilike isplaćuje?
    Curke koje ste rodile uzivajte sa svojim bebicama 😊

Ako se ne varam, drzava to nije duzna isplatit, nego poslodavac ako ti tako stoji u kolektivnom ugovoru. Inace nije ni poslodavac duzan nego ima opciju neoporezivo 2500kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.