anaAn - ja vec htjela pisati "ajd stavi sliku"🤣 znas kak smo pisale tu da treba "slikati" iscjetke ine vrste da se pokaze ginicu, pa sta fali da ovo slikamo🤣🤦♀️ ne zove se ovo zabadava "drugo stanje" 🤪 pa moze bit kolostrum, zasto ne😉 cike se pripremaju, kod nekoga prije, kod nekoga (mene 🙋♀️🤣) jos ne.
.
Magnezij - nisam znala da se treba od 36tj prestati s njime, dobro da ste rekle👍 moram si to sve zapisati, pamtim kao kokoš 🐔
.
Mom - dobro si ti rekla sinu, kada ga balun, karijera odvede u dalek svijet, neka ne zaboravi na mater, samo je jedna jedina 😌👩👦i neka si ti sa djecom na suncu, uzivajte 🌞
.
Lidl - ajme ja danas bila, naisla na apsolutno sve sto je bilo onaj "trudnicki tjedan" kad su bile i krafne 🤣 iznenadila sam se fakat. I to u svim velicinama. Onaj Lidl na Vukovarskoj u ZGu. Samo sto mi se nije dalo prebirati po svemu tome, a nije ni da treba, pa sam uzela Winnie the Pooh body za 22 kune, vise za moj gust😍 u Deichmannu kupila sebi i dragome nove papuce i jos sam htjela u DM, kad ispred stoji zastitarka i ljudi u redu cekaju😳 jel danas bilo nekakva akcija, popust u DMu?🤔 odmah me prosla volja, tako da nisam niti isla u guzvu. Ste ce trebat lako jos nadokupim ili... posaljem izaslanike 🤣
.
Sad legla na lijevi bok, idem malo odspavati, bas me uhvatio neki umor 🥱 kasnije usisam sobu i dovrsim torte i to je to. Malisa danas bas aktivan, Bogu hvala 🥰🤗
.
Uzivajte u vikendu cure!😘
Cure moje drage!
Svima od srca hvala na čestitkama.
Evo da i ja napišem osvrt na svoj porod jer znam da može nekome pomoći,ali izvucite iz ove priče samo ono pozitivno,a i neću pisati u detalje.
Moji trudovi su započeli po noći oko 1 sat, menstrualni bolovi s laganim probadanjima u leđima, u nekim relativno pravilnim razmacima od otprilike 25 minuta. Radi mojih stalnih bolova mislila sam da je opet neka standardna bol.Probadanje u leđima ali malo jače u nekakvim pravilnim razmacima po sat,dva pa opet malo nepravilnih trudova se nastavilo kroz cijelo jutro, da bi već oko 15 sati postalo dosta jače.. u 16 sati sam stigla u bolnicu a trud koji sam osjetila pri ulasku na prijem je bio toliko jak da sam znala da je to to.
Pregledali su me u 5 sati,ctg očitava trudove ali ne one potrebne za porod,otvorena dva prsta po doktorici, a po doktoru koji me pogledao opet za sat vremena 1 prst, kaže ovisi od veličine prsta☹️.Smještaju me na odjel da ne provedem previše vremena u boxu.Bolovi od 22 sata postaju neizdržljivi,ja na granici da izgubim razum.Trudovi od 23 sata krenuli na 3 minute,u 1.15 ujutro molim da me pogledaju i ako sam dovoljno otvorena daju epidural jer ja ovo neću preživjeti. Otvorena jedva 3 prsta, doktorica kaže da me ručno raširila nada se na 4 i da idem na epidural.U najžeščim bolovima sam poslana na klistir,koji sam prezivjela neznam kako jer su me trudovi sibali svako 3 minute ako ne i češće.Također,ne znam kako sam se otuširala jer od boli ničega nisam bila svjesna,sve je izgledao kao ružan san,bunilo.Oko 3 sata ujutro me priključuju na epidural koji me vratio u život.Epidural isključe nešto prije samog izgona da se poveća osjet kod tiskanja.
U svega par jakih tiskanja se u 9 sati rodio moj anđeo.
Rađena mi je epiziotomija,šivana sam sa par punata, ali sve je to meni ništa u odnosu na bol prisutnu u porodu.
Ono što je bitno naglasiti, da se zaista sve zaboravi kada vidite ono za što ste se borile,i nedajte se smesti s puta ili dati uplašiti.
Svim našim terminkama od srca neka je sretno!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curke, popratim kasnije sve sto ste pisale, samo da javim da su me vratili kuci ipak. Otvorena prst ipo/dva, trudovi na 10ak minuta, ali po njima ih jos ne osjetim previse da bi me ostavili. Kontrola sutra ujutro ukoliko se u meduvremenu nesto ne pokrene. Hvala svima na podrsci
Baby P 03/21 💙
anaAn- ja vec htjela pisati "ajd stavi sliku"🤣 znas kak smo pisale tu da treba "slikati" iscjetke ine vrste da se pokaze ginicu, pa sta fali da ovo slikamo🤣🤦♀️ ne zove se ovo zabadava "drugo stanje" 🤪 pa moze bit kolostrum, zasto ne😉 cike se pripremaju, kod nekoga prije, kod nekoga (mene 🙋♀️🤣) jos ne.
.
Magnezij - nisam znala da se treba od 36tj prestati s njime, dobro da ste rekle👍 moram si to sve zapisati, pamtim kao kokoš 🐔
.
Mom- dobro si ti rekla sinu, kada ga balun, karijera odvede u dalek svijet, neka ne zaboravi na mater, samo je jedna jedina 😌👩👦i neka si ti sa djecom na suncu, uzivajte 🌞
.
Lidl- ajme ja danas bila, naisla na apsolutno sve sto je bilo onaj "trudnicki tjedan" kad su bile i krafne 🤣 iznenadila sam se fakat. I to u svim velicinama. Onaj Lidl na Vukovarskoj u ZGu. Samo sto mi se nije dalo prebirati po svemu tome, a nije ni da treba, pa sam uzela Winnie the Pooh body za 22 kune, vise za moj gust😍 u Deichmannu kupila sebi i dragome nove papuce i jos sam htjela u DM, kad ispred stoji zastitarka i ljudi u redu cekaju😳 jel danas bilo nekakva akcija, popust u DMu?🤔 odmah me prosla volja, tako da nisam niti isla u guzvu. Ste ce trebat lako jos nadokupim ili… posaljem izaslanike 🤣
.
Sad legla na lijevi bok, idem malo odspavati, bas me uhvatio neki umor 🥱 kasnije usisam sobu i dovrsim torte i to je to. Malisa danas bas aktivan, Bogu hvala 🥰🤗
.
Uzivajte u vikendu cure!😘
I tajica ima ili ?????
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruzice hvala sto si s nama podijelila iskustvo, ne kuzim zasto ranije nisi dobila epiduralnu nego tek u 3 ujutro, bitno da je beb
ica tu i sad samo uzivajte 🥰
Ines super sto nam uspijevas tipkat i sto nam pises iskustva oko dojenja, skoka u razvoju i sl. puno to znaci. Uh vozikanje u autu je prosla moja sestra s prvim djetetom, to su isto zive muke, nadam se da nece doc do toga da morate u auto🙈
Pupetta laganini doma i cekaj da se samo pokrene, jos maalo 🤭🤗
Ridja ,Blossom kak ste vas dvije?
Ja sam se danas nacistila, kupaonu izribala, usisala sve, oprala pod, kuhinju , promijenila posteljinu,oprala dvije ture vesa i na kraju sebe okupala, namazala trbuh i zalegla malo , mala sad u trbuhu postala zivahna udara sa svih strana 🥊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ruzice hvala ti na tvom iskustvu. Puno znaci kad to nikad nisi prosla. Sigurno te je iscrpilo, no znam da si sada sretna i to je najvaznije!
Mi ovdje nemamo epiduralnu. Nista kad bol krene saketat cu sve oko sebe. Kuku nama, ali morat cemo. Glavno da beba izade i da sve bude dobro.
Pupetta bolje da si kuci dok jos nije krenulo.
Anaan hvala ti, 37 sam tj.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
https://ibb.co/34bPYyz
Idemo peci. 🙊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Opet ja! Slazem kofer konacno! Sta smo rekle, koje tablete za bolove si mozemo uzet u bolnicu? Za svaki slucaj...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
https://ibb.co/34bPYyz
Idemo peci. 🙊
Njaaaam 😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Girl finoooo 😍 kak su ispali?
Mi cekamo goste. Ja cu lezat na trosjedu. Jbg. Shvatila sma ozbiljno ovo otvaranje, do srijede nema mrdanja, u cet je pregled i ak je stanje isto od cetvrtka idem na kave, shoppinge i sve redom.
.
Ruska ja sam stavila i lupocet i neofen. Cure kazu da se smije jedno i drugo.
.
Kad smo kod tableta, dok krenu trudovi a ja hocu sto duze doma bit, smijem popit npr.lupocet?
Sortiraj odgovore
Najstariji