Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    04. Veljača 2021. 16:11

NevaEva, sad će to! I ti si već prešla 30tt!😲 
    Girl1234, sve je isto kod mene kako si opisala. Nije ništa bolno, samo neugodno! I kod mene je apetit baš velik. Da nisam imala gestacijski dijabetis, ja bih se nadebljala 50 kg i jela bih sve što mi se jede. Možda je ovaj šećer prije neki blagoslov nego nešto negativno. 😄

04. Veljača 2021. 16:16

Emmie

NevaEva, sad će to! I ti si već prešla 30tt!😲
    Girl1234, sve je isto kod mene kako si opisala. Nije ništa bolno, samo neugodno! I kod mene je apetit baš velik. Da nisam imala gestacijski dijabetis, ja bih se nadebljala 50 kg i jela bih sve što mi se jede. Možda je ovaj šećer prije neki blagoslov nego nešto negativno. 😄

😂😂😂😂 tak si ja za zgaravicu kontam 😂😂😂🥓🍔🍕🍟🌭🍖🧀🥞🥨🥖🥩🥐🌮🌯🥙🍲🍘🍳🥚🍿🥗🥣

Bubica1
    04. Veljača 2021. 16:18

Evo i mene, bome mi je sad puno puno brža stranica. 😊💪
    Cure, javio mi se moj dragi privatnik i veli da se ništa još ne trebam brinuti jer je sve to u granicama normale. Kod nekih bebica zna to biti tako da u zadnjim tjednima ili previše ili premalo dobiju. Ali potvrdio je mišljenje onog doktora iz bolnice, da idem samo češće na preglede za svaki slučaj i to je to. Eto, još me i on dodatno smirio, ma baš ga obožavam. 😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Girl1234
    04. Veljača 2021. 16:19

Bubica1

Cure, javio mi se moj dragi privatnik i veli da se ništa još ne trebam brinuti jer je sve to u granicama normale. Kod nekih bebica zna to biti tako da u zadnjim tjednima ili previše ili premalo dobiju. Ali potvrdio je mišljenje onog doktora iz bolnice, da idem samo češće na preglede za svaki slučaj i to je to. Eto, još me i on dodatno smirio, ma baš ga obožavam. 😁

Odlicnooo 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Emmie
    04. Veljača 2021. 16:21

Lonmi prolazi vrijeme, sad će to. Vjerujem što se bližimo sigurnijim tjednima, vrijeme nam ide sve brže. Uglavnom, bebica ti je super, super napredna, ti zatvorena, nema zime! 🌼
    Ružice beba je glavom dole, ali prvi porod mi je bio carski rez pa mi daju samo 50% šanse uspješnog vaginalnog poroda. Rekla sam im ne hvala, radije bih na planirani carski ako već ima 50% šanse da će se to svakako desiti. 
    .
    Ja mislim da je Žabica rekla da se ona boji vaginalnog poroda kao što se neke žene boje carskog. Ja sam istog mišljenja. Ja sam već jednom imala planirani carski, bilo je super, a i brzo sam se oporavila. Ne bojim se opet proći kroz to. Bojim se samo mjerenja tlaka/mjerenja srčanih otkucaja, ali osjećam da sam puno bolja i smirenija sada, pa će biti ok.

Emmie
    04. Veljača 2021. 16:23

NevaEva hahahahahahaha. Čekaj dok se porodimo. Do sada mi trudnička roba nije ni trebala jer trbuh raste, a ja na istoj kilaži. Čim se porodim trebaće mi sve XXXXL. Imam velike planove sa hranom😄😄😄

Lonmi
    04. Veljača 2021. 16:25

Bubica1

Bas sam im ja danas poslala mail od km i jos cekam odgovor, jel ti se bas on javio ili sestra? Ja pisem na onaj njihov info mail drugo nista nemam.
    Super da te smirio, on je krasan covjek 😊
    Sad ces ti biti pod pojacanom kontrolom i sve ce biti super, beba ce doci ziva i zdrava 🥰

04. Veljača 2021. 16:26

Emmie

NevaEva hahahahahahaha. Čekaj dok se porodimo. Do sada mi trudnička roba nije ni trebala jer trbuh raste, a ja na istoj kilaži. Čim se porodim trebaće mi sve XXXXL. Imam velike planove sa hranom😄😄😄

😂😂😂 i jaaaaa 😅

Lonmi
    04. Veljača 2021. 16:28

Emmie da sam aktivna proletjelo bi mi. Tolke sam planove imala kroz trudnocu sta cu si sve napraviti i sad se druzim samo s madracem i stolom 😂
    Da za sad je stanje super, ako zanemarimo sto mi se desilo prije 2 dana. 
    Bila bi zahvalna da tako i ostane 🙏

Petra982
    04. Veljača 2021. 16:32

Ajme, kako je vrijeme proletilo! Za čas ćemo pozdravljati male štruce! Koje veselje! Onaj miris beba, sve bude nekako mirno i blaženo kad spavaju! 
    Nego, kad ono počinje 7. mj i 3. trimestar? Ovaj moj tracker djeluje poremećeno... 🙄
    Što se tiče vode, s prvim sam zadnjih mjesec dana sva bila otečena i nabubrena, s njom nimalo! Za sada ne otičem, al morat ću se uhvatiti lchf-a malo žešće jer ne želim rodit s 90kg. Na moju staturu je to malo ipak previše. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.