Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    04. Veljača 2021. 17:05

Nije meni nikako jasno to računanje. Ne uklapa mi se nikako s terminom hahaha

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    04. Veljača 2021. 17:06

Nekad 1 mj traje 5 tjedana, nekad 4. 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• ružica
    04. Veljača 2021. 17:12

Totalno van teme, a možda i nije.
    Kako gacice mjenjam 3 put dnevno, sve ki ih je perilica uništila.
    Cure gdje kupujete kvalitetne gacice?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lonmi
    04. Veljača 2021. 17:17

Kaze moj privatnik nek mu obavezno dođem u ponedjeljak. 
    Cackanje prstima+spekulum here we go again 🤦‍♂️😂, hvala Bogu on je bar toliko njezan pa se to ni ne osjeti. Nadam se da znaju kaj rade.
    I ogtt u srijedu, mogla sam sve obaviti u ponedjeljak i ogtt i pregled, ali brate mili biti gladan od prvog dana pa sve drugi dan do 12 treba izdrzati, a i moram mirovati pa mi nije za pol dana biti u ordinaciji. 

• MissGraz
    04. Veljača 2021. 17:23

ružica

Totalno van teme, a možda i nije.
    Kako gacice mjenjam 3 put dnevno, sve ki ih je perilica uništila.
    Cure gdje kupujete kvalitetne gacice?

Meni su ove iz c&a i iz Lidla se pokazale puuuuuno kvalitetnije nego h&m. S tim da sam h&m kupila kao bas trudnicke, a u c&a sam kupila kao "normalne" samo veci broj jer su doslovno iste kao te njihove trudnicke. Puuuuno su mi kvalitetnije i dublje su a ne stezu. 👌 h&m su mi se sve ofucale i izvukli su se konci na sve strane od pranja. 

• thera
    04. Veljača 2021. 17:30

Gacice-ja sam zadnjih par kupila u tezenisu,obicne,one bez savova. S time da sam prije uzimala s,sad sam uzela m i super su mi. Nisam do sad uzimala nikakve trudnicke. Nego,trudnicke tajice iz hm-a su mi se poderale😩 Taman jucer skuzila rupicu i zasila ju,kad danas jos 2. Sad sam ostala na jednoj trenirci,hlacama i pidjami. Dobro pa ne moram nigdje😂

• MissGraz
    04. Veljača 2021. 17:33

thera

Gacice-ja sam zadnjih par kupila u tezenisu,obicne,one bez savova. S time da sam prije uzimala s,sad sam uzela m i super su mi. Nisam do sad uzimala nikakve trudnicke. Nego,trudnicke tajice iz hm-a su mi se poderale😩 Taman jucer skuzila rupicu i zasila ju,kad danas jos 2. Sad sam ostala na jednoj trenirci,hlacama i pidjami. Dobro pa ne moram nigdje😂

Da, da... i meni su njihove tajice popucale!! 🙄

Lavica13
    04. Veljača 2021. 17:33

thera

U cet su u Lidlu trudnicke tajice. Meni su super njihove 😊

• thera
    04. Veljača 2021. 17:35

U cet sam i ja u lidlu u 7🤗

kety992
    04. Veljača 2021. 17:42

Tnx ženske...idem sutra po kofer...jedan ce bit dobar 😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.