Nije meni nikako jasno to računanje. Ne uklapa mi se nikako s terminom hahaha
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Nekad 1 mj traje 5 tjedana, nekad 4. 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Totalno van teme, a možda i nije.
Kako gacice mjenjam 3 put dnevno, sve ki ih je perilica uništila.
Cure gdje kupujete kvalitetne gacice?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kaze moj privatnik nek mu obavezno dođem u ponedjeljak.
Cackanje prstima+spekulum here we go again 🤦♂️😂, hvala Bogu on je bar toliko njezan pa se to ni ne osjeti. Nadam se da znaju kaj rade.
I ogtt u srijedu, mogla sam sve obaviti u ponedjeljak i ogtt i pregled, ali brate mili biti gladan od prvog dana pa sve drugi dan do 12 treba izdrzati, a i moram mirovati pa mi nije za pol dana biti u ordinaciji.
Totalno van teme, a možda i nije.
Kako gacice mjenjam 3 put dnevno, sve ki ih je perilica uništila.
Cure gdje kupujete kvalitetne gacice?
Meni su ove iz c&a i iz Lidla se pokazale puuuuuno kvalitetnije nego h&m. S tim da sam h&m kupila kao bas trudnicke, a u c&a sam kupila kao "normalne" samo veci broj jer su doslovno iste kao te njihove trudnicke. Puuuuno su mi kvalitetnije i dublje su a ne stezu. 👌 h&m su mi se sve ofucale i izvukli su se konci na sve strane od pranja.
Gacice-ja sam zadnjih par kupila u tezenisu,obicne,one bez savova. S time da sam prije uzimala s,sad sam uzela m i super su mi. Nisam do sad uzimala nikakve trudnicke. Nego,trudnicke tajice iz hm-a su mi se poderale😩 Taman jucer skuzila rupicu i zasila ju,kad danas jos 2. Sad sam ostala na jednoj trenirci,hlacama i pidjami. Dobro pa ne moram nigdje😂
Gacice-ja sam zadnjih par kupila u tezenisu,obicne,one bez savova. S time da sam prije uzimala s,sad sam uzela m i super su mi. Nisam do sad uzimala nikakve trudnicke. Nego,trudnicke tajice iz hm-a su mi se poderale😩 Taman jucer skuzila rupicu i zasila ju,kad danas jos 2. Sad sam ostala na jednoj trenirci,hlacama i pidjami. Dobro pa ne moram nigdje😂
Da, da... i meni su njihove tajice popucale!! 🙄
U cet su u Lidlu trudnicke tajice. Meni su super njihove 😊
Tnx ženske...idem sutra po kofer...jedan ce bit dobar 😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji