Cure mene peru ove BH kontrakcije svako malo, trbuh mi se steže kada stojim/hodam/radim nešto osim ležanja. Nisu nikako bolne, samo neugodne, posebno kada se desi kombinacija leđa/stomak. Bebica je aktivna, što mi je drago, ali i njeni pokreti postaju sve neugodniji. Imam još neke stvari završiti oko kuće, ali nikako da stignem.
Kofere cesto vidim da imaju u plodinama na akciji.
Ja sam svoj ugrabila prije par god na putovanju po balkanu, stali smo u beogradu i vidim taj psihodelicni kul kofer, preracunato je bio cca 200kn, bas sam zadovoljna s njim. Inace, taj dan je oliver umro. Ljudi su se skupljali po kaficima u bg, slusali olivera i plakali..
Cure mene peru ove BH kontrakcije svako malo, trbuh mi se steže kada stojim/hodam/radim nešto osim ležanja. Nisu nikako bolne, samo neugodne, posebno kada se desi kombinacija leđa/stomak. Bebica je aktivna, što mi je drago, ali i njeni pokreti postaju sve neugodniji. Imam još neke stvari završiti oko kuće, ali nikako da stignem.
Sad sam se sokirala kad sam vidjela da si punih 38 tjedana danas🙈 sad ustvari samo finiširaš doma i zacas je bebica tu🥰
Nadam se da ce se bh kontrakcije malo smiriti da si rjesis to sto imas oko kuce🤗
Jesi sigurna da su BH, a ne prave? 🤔 imas ti dosta tjedana u nogama ...
Emmie, ako su i ledja istovremeno.. da nisu pravi trudovi? Prati razmake u kojima dolaze..
Lussi, da još malo i bebica je tu. 💗 Nadam se i ja da će biti bolje.
MissGraz, ne mislim, ništa me to ne boli, nisu redovne, a smire se kada ležim. Sutra imam ultrazvuk protoka pa ću im spomenuti za svaki slučaj.
Bebolinka,
Meni se prima sad sve! Bas to za vodu sto kažeš... ali gle, blizu smo kraja pa ne vjerujem da u jos tih pr tjedana moze biti nekog igromnog debljanja ili!?!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kety - imas u Plodinama na akciji, ne znam koliko su ti privlacni izgledom, al pogledaj si https://ibb.co/c6ttsYc
Ja sam svoj uzimala kod njih isto, al je moj tekstilni 👍 ja sam uzela skroz mali i super mi je.
Jagodica - neka ste uzivali vas troje u suncanim zrakama, tako i treba 😁
Emmie - uff vjerujem da nije ugodno 🙈 drzi se i javljaj bas da li se sto mijenja
Usput evo i naslih kolica
https://ibb.co/yR3t5cw
Nea 💗
Lussi, da još malo i bebica je tu. 💗 Nadam se i ja da će biti bolje.
MissGraz, ne mislim, ništa me to ne boli, nisu redovne, a smire se kada ležim. Sutra imam ultrazvuk protoka pa ću im spomenuti za svaki slučaj.
Svakako prati razmake. Nadam se da ces biti bolje. 🙏❤
Sortiraj odgovore
Najstariji