Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    04. Veljača 2021. 15:13

Cure mene peru ove BH kontrakcije svako malo, trbuh mi se steže kada stojim/hodam/radim nešto osim ležanja. Nisu nikako bolne, samo neugodne, posebno kada se desi kombinacija leđa/stomak. Bebica je aktivna, što mi je drago, ali i njeni pokreti postaju sve neugodniji. Imam još neke stvari završiti oko kuće, ali nikako da stignem.

04. Veljača 2021. 15:17

Kofere cesto vidim da imaju u plodinama na akciji.
    Ja sam svoj ugrabila prije par god na putovanju po balkanu, stali smo u beogradu i vidim taj psihodelicni kul kofer, preracunato je bio cca 200kn, bas sam zadovoljna s njim. Inace, taj dan je oliver umro. Ljudi su se skupljali po kaficima u bg, slusali olivera i plakali..

04. Veljača 2021. 15:17

Emmie

Cure mene peru ove BH kontrakcije svako malo, trbuh mi se steže kada stojim/hodam/radim nešto osim ležanja. Nisu nikako bolne, samo neugodne, posebno kada se desi kombinacija leđa/stomak. Bebica je aktivna, što mi je drago, ali i njeni pokreti postaju sve neugodniji. Imam još neke stvari završiti oko kuće, ali nikako da stignem.

Sad sam se sokirala  kad sam vidjela da si punih 38 tjedana danas🙈 sad ustvari samo finiširaš doma i zacas je bebica tu🥰
    Nadam se da ce se bh kontrakcije malo smiriti da si rjesis to sto imas oko kuce🤗

• MissGraz
    04. Veljača 2021. 15:19

Emmie

Jesi sigurna da su BH, a ne prave? 🤔 imas ti dosta tjedana u nogama ... 

04. Veljača 2021. 15:21

Cure, u kauflandu koferi u 50%, mali za 120kn. Od danas do 10.

04. Veljača 2021. 15:22

Emmie, ako su i ledja istovremeno.. da nisu pravi trudovi? Prati razmake u kojima dolaze.. 

Emmie
    04. Veljača 2021. 15:23

Lussi, da još malo i bebica je tu. 💗 Nadam se i ja da će biti bolje.
    MissGraz, ne mislim, ništa me to ne boli, nisu redovne, a smire se kada ležim. Sutra imam ultrazvuk protoka pa ću im spomenuti za svaki slučaj.

• ružica
    04. Veljača 2021. 15:24

Bebolinka,

Meni se prima sad sve! Bas to za vodu sto kažeš... ali gle, blizu smo kraja pa ne vjerujem da u jos tih pr tjedana moze biti nekog igromnog debljanja ili!?!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Ines
    04. Veljača 2021. 15:26

Kety - imas u Plodinama na akciji, ne znam koliko su ti privlacni izgledom, al pogledaj si https://ibb.co/c6ttsYc
    Ja sam svoj uzimala kod njih isto, al je moj tekstilni 👍 ja sam uzela skroz mali i super mi je. 
    Jagodica - neka ste uzivali vas troje u suncanim zrakama, tako i treba 😁
    Emmie - uff vjerujem da nije ugodno 🙈 drzi se i javljaj bas da li se sto mijenja 

Usput evo i naslih kolica 
    https://ibb.co/yR3t5cw

Nea 💗

• MissGraz
    04. Veljača 2021. 15:26

Emmie

Lussi, da još malo i bebica je tu. 💗 Nadam se i ja da će biti bolje.
    MissGraz, ne mislim, ništa me to ne boli, nisu redovne, a smire se kada ležim. Sutra imam ultrazvuk protoka pa ću im spomenuti za svaki slučaj.

Svakako prati razmake. Nadam se da ces biti bolje. 🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.