Cure poslije vas čitam jer ne stignem samo da vam se javim. Ja jutro dosla na pregled on se slabije miče i ostavili me i dosla u sobu i smjestila se i sad bila na probi sa dripom kako beba reagira na trudove i sve je ok i rekla doktorica da idem sad na indukciju tj sad cekam da me zove za prvi gel. Javim se. 😉
Ajmeee ❤❤❤
Mislim na tebe i držim fige da prođe što brže i bezbolnije 🥰
Hvala cure! Ja se prijavila pred 15 tjedana pa mislila da su i zaboravili. Budem pričekala!
🤣🤣🤣 Ridja... Odlični su!
Majke dojilje, ne nervirajte se zbog tuđih izbora, uvjerenja, nema smisla to! I ja ih othranila dvoje na sisi i nezamislivo mi bilo što drugo. Svatko će sam procijeniti što mu paše, što ne! I ja bih se znala uzgoropaditi kad bih čula razne stvari, al ono... Na kraju dana svatko radi po svom!
Eto, ja sam nekom luda i neodgovorna jer mislim s dvomjesečnom bebom na jedrilicu na 2 dana...
Ma naravno da svatko po svom, samo sto ti isti pedijatri i patronazne olako uvode AD ako bilo koja beba ne dobiva na tezini u gram po njihovim tablicama, a nismo svi isti i valjda je i genetika tu vazna. Isto kao i ginekolozi sto slijepo prate tablice i uplase roditelje, a na kraju bude sve ok. Svaka mama zna kad je dijete zadovoljno, bilo na ad ili mm😊 I nitko se ne treba nervirati, ovo je samo forum... Skup sto baba koje povremeno imaju vremena nesto svoje napisati😁
Hvala cure! Ja se prijavila pred 15 tjedana pa mislila da su i zaboravili. Budem pričekala!
🤣🤣🤣 Ridja… Odlični su!
Majke dojilje, ne nervirajte se zbog tuđih izbora, uvjerenja, nema smisla to! I ja ih othranila dvoje na sisi i nezamislivo mi bilo što drugo. Svatko će sam procijeniti što mu paše, što ne! I ja bih se znala uzgoropaditi kad bih čula razne stvari, al ono… Na kraju dana svatko radi po svom!
Eto, ja sam nekom luda i neodgovorna jer mislim s dvomjesečnom bebom na jedrilicu na 2 dana…
Astii nemajke, pa da nebi dite skorbut dobilo haloo 😊
Malo sam i ljubomorna, jedrilica ❤🥺
EmEn sretno , eto nam uskoro jos jedne bebice 🥰🥰
Ridja da ja sam kod Zlopase do kraja u petrovu idem samo rodit! Znaci i tvoja bebica je velika, mene su vec poceli sa.svih strana pilit da kak to da ne idem na carski jer je beba velika a prvorotka sam 😏 sta ja znam, nisam ja doktor,valjda on zna kak mogu 🤷♀️ ko da imam pravo birat 💆♀️
Kuponi stigli su mi oko 35 tjedna , traju 6 mjeseci, nisam jos isla preuzet poklon , iskreno zab sam na to dok sad niste spomenule 🙈
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
EmEn sretnoooo, mozes ti to...zelim samo da bude brzo 😉
Kety, Petra i ostale cure slazem se sa vama...nisam htijela ranije pisat al kad vec pisemo 😆 meni je neki dan zivac skocio kad je svekrva sa jos nekim komentirala kako zena svojoj 2mj dojenoj bebi ne daje ni vodu, ni caj i opleli po njoj...ja sam bila u soku i sutila...tako da ce i o meni tako pricati...moj dragi se u to nista ne razumije, ali rekla sam mu kasnije da ni nase dijete nece nista piti do 6mj i nadam se da cu uspijeti sa dojenjem...on me samo pitao a zasto i kada sam mu objasnila zbog cega rekao je necemo davati...eto meni je najbitnije da je on uz mene, a selo neka prica
Sto se tice spavanja i posla, dogovorili smo se da smo beba i ja u sobi, on u drugoj...naravno uskocit ce ak ga zovnem...no radi posao na kojem mora biti naspavan jer neka pogreska njega moze ozlijediti...vikendima cemo spavat skupa
Cure poslije vas čitam jer ne stignem samo da vam se javim. Ja jutro dosla na pregled on se slabije miče i ostavili me i dosla u sobu i smjestila se i sad bila na probi sa dripom kako beba reagira na trudove i sve je ok i rekla doktorica da idem sad na indukciju tj sad cekam da me zove za prvi gel. Javim se. 😉
Sretno 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure,
I ja u bolnici.
EmEn draga, eto nas na isti dan.
Koliko si otvorena, ja dva prsta.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Emen, sretnoooo 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji