Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    10. Ožujak 2021. 16:07

EmEn-sretnooo 🤩🤩🤩

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

10. Ožujak 2021. 16:09

EmEn9

Cure poslije vas čitam jer ne stignem samo da vam se javim. Ja jutro dosla na pregled on se slabije miče i ostavili me i dosla u sobu i smjestila se i sad bila na probi sa dripom kako beba reagira na trudove i sve je ok i rekla doktorica da idem sad na indukciju tj sad cekam da me zove za prvi gel. Javim se. 😉

Ajmeee ❤❤❤
    Mislim na tebe i držim fige da prođe što brže i bezbolnije 🥰

Petra982
    10. Ožujak 2021. 16:09

Hvala cure! Ja se prijavila pred 15 tjedana pa mislila da su i zaboravili. Budem pričekala!
    🤣🤣🤣 Ridja... Odlični su!
    Majke dojilje, ne nervirajte se zbog tuđih izbora, uvjerenja, nema smisla to! I ja ih othranila dvoje na sisi i nezamislivo mi bilo što drugo. Svatko će sam procijeniti što mu paše, što ne! I ja bih se znala uzgoropaditi kad bih čula razne stvari, al ono... Na kraju dana svatko radi po svom! 
    Eto, ja sam nekom luda i neodgovorna jer mislim s dvomjesečnom bebom na jedrilicu na 2 dana... 

J3ll3na
    10. Ožujak 2021. 16:20

Ma naravno da svatko po svom, samo sto ti isti pedijatri i patronazne olako uvode AD ako bilo koja beba ne dobiva na tezini u gram po njihovim tablicama, a nismo svi isti i valjda je i genetika tu vazna. Isto kao i ginekolozi sto slijepo prate tablice i uplase roditelje, a na kraju bude sve ok. Svaka mama zna kad je dijete zadovoljno, bilo na ad ili mm😊 I nitko se ne treba nervirati, ovo je samo forum... Skup sto baba koje povremeno imaju vremena nesto svoje napisati😁

10. Ožujak 2021. 16:20

Petra982

Hvala cure! Ja se prijavila pred 15 tjedana pa mislila da su i zaboravili. Budem pričekala!
    🤣🤣🤣 Ridja… Odlični su!
    Majke dojilje, ne nervirajte se zbog tuđih izbora, uvjerenja, nema smisla to! I ja ih othranila dvoje na sisi i nezamislivo mi bilo što drugo. Svatko će sam procijeniti što mu paše, što ne! I ja bih se znala uzgoropaditi kad bih čula razne stvari, al ono… Na kraju dana svatko radi po svom!
    Eto, ja sam nekom luda i neodgovorna jer mislim s dvomjesečnom bebom na jedrilicu na 2 dana…

Astii nemajke, pa da nebi dite skorbut dobilo haloo 😊
    Malo sam i ljubomorna, jedrilica ❤🥺

Rita88
    10. Ožujak 2021. 16:25

EmEn sretno , eto nam uskoro jos jedne bebice 🥰🥰 
    Ridja da ja sam kod Zlopase do kraja u petrovu idem samo rodit! Znaci i tvoja bebica je velika, mene su vec poceli sa.svih strana pilit da kak to da ne idem na carski jer je beba velika a prvorotka sam 😏 sta ja znam, nisam ja doktor,valjda on zna kak mogu 🤷‍♀️ ko da imam pravo birat 💆‍♀️ 
    Kuponi stigli su mi oko 35 tjedna , traju 6 mjeseci, nisam jos isla preuzet poklon , iskreno zab sam na to dok sad niste spomenule 🙈

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

blossom
    10. Ožujak 2021. 16:29

EmEn sretnoooo, mozes ti to...zelim samo da bude brzo 😉
    Kety, Petra i ostale cure slazem se sa vama...nisam htijela ranije pisat al kad vec pisemo 😆 meni je neki dan zivac skocio kad je svekrva sa jos nekim komentirala kako zena svojoj 2mj dojenoj bebi ne daje ni vodu, ni caj i opleli po njoj...ja sam bila u soku i sutila...tako da ce i o meni tako pricati...moj dragi se u to nista ne razumije, ali rekla sam mu kasnije da ni nase dijete nece nista piti do 6mj i nadam se da cu uspijeti sa dojenjem...on me samo pitao a zasto i kada sam mu objasnila zbog cega rekao je necemo davati...eto meni je najbitnije da je on uz mene, a selo neka prica
    Sto se tice spavanja i posla, dogovorili smo se da smo beba i ja u sobi, on u drugoj...naravno uskocit ce ak ga zovnem...no radi posao na kojem mora biti naspavan jer neka pogreska njega moze ozlijediti...vikendima cemo spavat skupa 

Ruska1986
    10. Ožujak 2021. 16:29

EmEn9

Cure poslije vas čitam jer ne stignem samo da vam se javim. Ja jutro dosla na pregled on se slabije miče i ostavili me i dosla u sobu i smjestila se i sad bila na probi sa dripom kako beba reagira na trudove i sve je ok i rekla doktorica da idem sad na indukciju tj sad cekam da me zove za prvi gel. Javim se. 😉

Sretno 🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• ružica
    10. Ožujak 2021. 16:47

Cure,

I ja u bolnici.
    EmEn draga, eto nas na isti dan.
    Koliko si otvorena, ja dva prsta.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Girl1234
    10. Ožujak 2021. 16:47

Emen, sretnoooo 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.