EmEn, sretno mila! U mislima si mi! Sam ti rekla da je 10. tvoj dan! Samo hrabro 💪💪💪
Cure poslije vas čitam jer ne stignem samo da vam se javim. Ja jutro dosla na pregled on se slabije miče i ostavili me i dosla u sobu i smjestila se i sad bila na probi sa dripom kako beba reagira na trudove i sve je ok i rekla doktorica da idem sad na indukciju tj sad cekam da me zove za prvi gel. Javim se. 😉
Sretnooo❤️❤️❤️❤️❤️
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Ja isto nemam iskustva vezano za hranjenje pa ne mogu nista komentirati. Samo cu ponovno reci da ni tu nema one size fits all i neka svatko radi kako misli da je najpametnije. Nemojte se zivcirati, svatko na kraju dana radi po svom
Muller kuponi - i meni su dosli oko 35tt, traju do kraja sestog mjeseca
EmEn neka tebe konacno u radaoni, zelim ti svu srecu! ❤ Javi se kad uspijes
Baby P 03/21 💙
Cure poslije vas čitam jer ne stignem samo da vam se javim. Ja jutro dosla na pregled on se slabije miče i ostavili me i dosla u sobu i smjestila se i sad bila na probi sa dripom kako beba reagira na trudove i sve je ok i rekla doktorica da idem sad na indukciju tj sad cekam da me zove za prvi gel. Javim se. 😉
Sretno draga ❤️ Bit ce sve super 🤞
Ja sam se prijavila na muller al vecinom cujem da dode mjesec dana ili malo vise prije poroda,nis puno prije😅 kolegici doslo tek dva tjedna prije
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Erika33, u potpunosti se slazem s tobom. O strucnosti medicinskog osoblja i pedijatara ne bih puno, radila sam godinama s njima kao predstavnica. Dojila sam dijete iskljucivo do 6.mj starosti, bez cajeva i vode, nikad joj nista nije falilo. Imam 3 sestre, sve su radile isto kao i ja. Djeca danas zdrava, othranjena do god dana gotovo iskljucivo na majčinom mlijeku do godine dana. Poslije kak krenes raditi, forsas dohranu koja mijenja podoje i bude sve super. Na žalost zavrsila s malom kad je imala mj dana na pedijatriji zbog uroinfekcije gdje sam oplakala svaki dan jer su me medicinske sestre sa zgrazanjem gledale kako ne dajem djetetu caj ili vodu kad je zedna, nego ju samo dojim... Toliko o znanju med osoblja... U svakom slucaju planiram i s malenim isto, a apsolutno je tocno da vecina mama moze dojiti uz jako puno truda. Ako netko ne zeli ili je preumoran, apsolutno podrzavam, nije nitko manje majka ako daje AD. Usteda je ogromna na samom dojenju, ali komocija veca na AD. Svatko bira za sebe😊
Morala sam se ubaciti, sorry, nijenitko prozvan. Samo skrecem paznju da slusate sebe i radite ono sto vi mislite da je ispravno. Pedijatri stalno mijenjaju smjernice i djeluju u skladu s trendom, a imaju koristi od preporuke AD-a... Toliko
Erika-Čuvaj živce,trebat ce nam opet uskoro 🤣 ja imam isto kumu i otvoreno je rekla nakon mjesec i pol dojenja...meni se to neda...ona bi svako malo i ja to ne zelim...dala ad i nikom nis...i to mi je super 😊
I moja šogorica bi "dojila" al je trebalo bebu cesce stavljat i onda je pricala kak mala ne zeli uhvatit...onda sam ja malu stavila..pomogla joj...ona se pristekala kao da nije jela 10dana...i naravno kad sam ja otisla vise joj nije nudila...izdojila se povremeno i davala ad...evo sad je samo na ad-u. 🤷♀️ tko stvarno zeli uspjet ce...eto 💞
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
❤️❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji