A da Lonmi, sad dok čitam kaj cure pišu i mene sjetilo. U ruksak i spavaćicu i šlape, punjač i mob. Ja sam tu na odjelu i stalno sam u spavaćici pa mi uopće nije to sad palo na pamet. 😁 Ja bi tebe lijepo poslala bez spavaćice u rađaonu! 🤣🤣
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Cure s bolovima, evo nešto malo utješno za nas.
Danas sam na ctg u pričala s curom koja je rodila već a u drugoj trudnoći ima problema s bolnim
Kontrakcijamaa kao pvdje neke od nas.. ja joj kažem da je mene i boćas jako boljelo i da sam pogubljena više i da neću prepoznati prave trudove.
Kaže ona meni da će radi stalnih bolova biti lakše porod izdržati... mislite da tu ima nešto?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bubice zasto spavacica u radaonu? Ako se rada u njihovoj onda se svejedno odmah poslije tamo presvlaci, a ne u sobi? Ja sam sve stavila u kufer 🤔
Ruzice sve je moguce, ali mislim da je to jako individualno, kao i vecina ostalih stvari. Kazu da je dobro da se tijelo priprema, a sad vidjet cemo kad dode porod
Baby P 03/21 💙
Cure koje su imale inducirani, da li su vam bušili vodenjak? Danas sam pitala kako će kod mene ići indukcija pa mi je rekao doktor da pošto sam već dva prsta otvorena, ne bi išli s gelom nego najprije bušenje vodenjaka pa onda drip. Zanima me jel boli to probijanje vodenjaka? I da li su vam onda došli prirodni trudovi i kad? Da li su doktori čekali da dođu prirodni trudovi ili su odma dali drip?
👩 37 - AMH 13
Bubice zasto spavacica u radaonu? Ako se rada u njihovoj onda se svejedno odmah poslije tamo presvlaci, a ne u sobi? Ja sam sve stavila u kufer 🤔
Ruzicesve je moguce, ali mislim da je to jako individualno, kao i vecina ostalih stvari. Kazu da je dobro da se tijelo priprema, a sad vidjet cemo kad dode porod
Kod nas u Varazdinu se rada u nasoj 😊
Ruzicesve je moguce, ali mislim da je to jako individualno, kao i vecina ostalih stvari. Kazu da je dobro da se tijelo priprema, a sad vidjet cemo kad dode porod
Kod nas u Varazdinu se rada u nasoj 😊
Aha, ok. Sorry, pogubila sam se od razlicitih informacija
Baby P 03/21 💙
Pupetta, to je zato jer tu u VŽ bolnici moraš imati svoju spavaćicu na porodu, oni ne daju svoju.
Ružice, i ja sam čula da žene koje inače imaju jake menstrualne bolove lakše podnesu porod. Moje menstruacije su uvijek bile bolne pa se onda tak tješim da će mi biti lakše na porodu. ☺️🤭
👩 37 - AMH 13
Bubice, bušila ga 2x i nisam nit osjetila!
S prvim su prvo probušili, pa stavili gel, a tek onda drip (htjeli su da se porodim u prvoj smjeni valjda).
S njom sam došla kompletno otvorena, al su oni morali probušiti vodenjak i mala je tad u roku 5 min bila u porođajnom kanalu i izašla u 3 truda!
Bušenje vodenjaka ne boli ništa i ne osjetiš ništa. Prvi put sam imala trudove svoje prirodne i pukao za vrijeme pregleda a drugi put imala već trudove umjetne izazvane od gela i probušili mi ga. Uglavnom to nek te ne brine to ne osjetiš. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji