Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Newmama
    05. Ožujak 2021. 17:08

Drage mame& trudnice ako želite možete nam se pridružiti u grupi na fejsu Recenzije by mame & trudnice 🤍

Valkris
    05. Ožujak 2021. 17:34

Bubica1

Cure koje su imale inducirani, da li su vam bušili vodenjak? Danas sam pitala kako će kod mene ići indukcija pa mi je rekao doktor da pošto sam već dva prsta otvorena, ne bi išli s gelom nego najprije bušenje vodenjaka pa onda drip. Zanima me jel boli to probijanje vodenjaka? I da li su vam onda došli prirodni trudovi i kad? Da li su doktori čekali da dođu prirodni trudovi ili su odma dali drip?

Mene je bolilo bušenje vodenjaka. Prije toga sam imala svoje trudove kao menstrualna bol. Nakon toga su mi dali drip jer se nisam otvarala. Neusporediva bol i nema veze s icim pred izgon.posto su pojačavali drip uzela sam epiduralnu.
    Menstruacije su mi inače ultra bolne zbog operacija i endometrioze,polipa,cisti i ostalih stetocina. 
    Zao mi je sto te ne mogu utjesiti.. Ali sve smo različite i različito podnosimo bol.. 
    Sretno u svakom slučaju 😘😘

Rita88
    05. Ožujak 2021. 17:38

Ako lakse izdrze one koje imaju jake menstrualne bolove, onda sam ja u toj grupi, ne postoji poza koja mi pase dok imam mengu, cetveronoske, pa isto njisem zdjelicom, pa sjedim na skoljci jer mi je tako lakse dok naravno ne krenu djelovat brufeni od 600 jer nijedna tableta mi ne moze ublazit takve bolove ko brufen. Tako da se nadam nekako da imam visok prag boli 🤭 joj moj curka u trbuhu ima danas aerobik cini mi se, nema di je nema, tolko me s nogama udara visoko gore da me sve zulja i boli. Bit ce da joj promjena vremena ne odgovara 😏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

nikac
    05. Ožujak 2021. 17:39

Gita cestitke na malom Maku ❤️❤️❤️❤️
    Rikavam na ove komentare o guranju preko reda 🤣🤣🤣
    Samo pomalo, sve cete stici, nema zurbe 😜
    Ja bas gustam u svakom tjednu i toliko se veselim porodiljnom, bas bi da ta trudnoca jos traje, ne zuri mi se da cim prije rodim. Lijepo je biti trudna 💕
    Zara ja isto ne kuzim cemu tolike spavacice ali valjda svako rodiliste ima svoju politiku. U Puli recimo meni uopce nisu potrebne i uzet cu jednu koju imam od prije cisto reda radi i jednu pidjamu koju mi nece biti zao baciti poslije ako je zaflekam. Kod nas znaci radjas u njihovoj spavacici i poslije u sobi ti daju drugu i za promijeniti kad god pitas ako ti treba... Tako da ja mislim flekati njihove 🙃
    Napravila sam si spisak za bolnicu pa poslikam i zaljepim ako ce kome koristiti.... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    05. Ožujak 2021. 17:46

Evo moj spisak za bolnicu
    https://ibb.co/R2mCg5L

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

MareiKate
    05. Ožujak 2021. 17:54

Bubice da mi nisu rekli da će bušit vodenjak, ne bi ni skužila, dakle bol ravna nuli meni.
    To da ako imate bolne menge ili pripremne trudove ćete lakše podnijeti porod, hm, ne bi išlo 😅 iz svog iskustva i mnogih frendica oko sebe - nikakvo pravilo.

Rita88
    05. Ožujak 2021. 17:58

MareiKate

Bubice da mi nisu rekli da će bušit vodenjak, ne bi ni skužila, dakle bol ravna nuli meni.
    To da ako imate bolne menge ili pripremne trudove ćete lakše podnijeti porod, hm, ne bi išlo 😅 iz svog iskustva i mnogih frendica oko sebe - nikakvo pravilo.

Hej ne ubijaj nam nadu 🤣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MareiKate
    05. Ožujak 2021. 18:05

Rita88

MareiKate

Hej ne ubijaj nam nadu 🤣

Bolno je svakako, tu nema dileme, meni je iskreno bitniji faktor hoće bit brzo ili sporo. Znači kad već boli nek samo čim prije završi 😅 ja se molim za to, bol znam da je neizbježna - osim u slučaju epiduralne 😁 iako ni to nije garancija...

kety992
    05. Ožujak 2021. 18:05

Gita-cestitke na bebici 😍🥰 
    Lussi- ne brini,mjere su joj savrsene...mog deckica su sa 27+2 izmjerili 980g,sa 32tj 2100 i rodio se 40+3 sa 3700 ...super ti je to.. a ja sad uopce nezz kak je velik...idem na uzv tek za 3 tj 🤯 tad cu bit 32.
    Bolnica- pa ja nosim jedan mali za radaonu...unutra voda,mob,punjac,labelo,slapice,vl maramice i papir.naravno svi papiri od trudnoce...na Merkuru se rada u njihovima...ja sam se nakon dolaska u sobu presvukla u svoju...Kofer veliki vam uzmj i stave u ormaric il sa strane i ne uzimate nista iz njega..jer kad ste u boxu...spojeni na ctg,nema vise amo tamo 😂.
    uzimam 2 spavacice,tajice,potkusulje 2x i grudnjak za dojenje.Inace sam uvijek kad sam isla leci podvukla spavacicu iznad guze bas zbog tog ako prokrvarim izvan...uzela sam si podloge one violeta par komada...sad se na Merkuru ide doma nakon 2 dana ako je sve ok zbog covida...i smatram da.mi nece vise trebat odjece.Za bebu tamo trebaju pelene(spremila 10kom) ,krema i maramice.
    Ja sam si zadnji puta toliko toga spremila u mali kofer...znate sta sam koristila...NISTA - dosla,obavila ctg,pregled,presvukla se ...upisali...ajmo brzo box,busenje vodenjaka na 9cm...koje ne boli, i sljedece tiskanje uz drip i rodila...onda sam dobila bebu na prsa i tako smo lezali 2h...mob uzela tek u sobi. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    05. Ožujak 2021. 18:07

Sogica rodila prije 3 mj tamo,dosla...nisu ju testirali...ima astmu...nije nosila masku...isto tako u sobi bez maske..isla doma za 2 dana...nitko je nije dirao...nadam se da ce popustit do 5.mj s tim maskama 😂😂 inace sam vani ispred dok ne stisne 😂😂😂😂

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.