Hvala vam curke puno, otici cu do ljekarne po Bademovo ulje pa probat s njim,pa da vidimo jel bude kak bolje il je to faza.. Bas sam zvala mamu,kaze da je tak i nju znalo, i dok ne prode nema pomoci..
Najrade bi isla na nokte da se ne mogu svrbiti..ovak su mi ostri i sva se iziritiram dok se svrbim..
Tusiram se sa Afroditinim uljnim gelom za tusiranje od Jojobe,ali cu pokusat smanjit tusiranje malo.. iako sad dok vaginalete koristim ujutro mi je prvo na pameti tusiranje🙄
Lonmi dobila sam Rojazol vaginalete, 7 ih ima u paketu🤮
Mjenjanje strane- mi smo se zamjenili prije par dana jer sam imala osjecaj da me na mojoj sve pika i svrbi a i na njegovoj je tak..to je u mojoj glavi vec🤢🤣 al vratit cu se na svoju jer kimbic bude na mojoj strani,na unutarnjem zidu🥰 samo treba malo preslozit komode i kupit jos jedan nocni ormaric.. taman je na akciji u Yiska🤣 pa da i to rjesimo i premjestimo polako
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cure drage ja jos ni ne znam di cemo staviti krevetic 😂. Najradije bi i njega i nas u dnevni boravak i na trosjed spavat jer mi je spavaca gore i fakat mi se ne hoda po noci po tim stepenicama s malom bebom, a prematalica je dolje i sve ostalo mi je dolje. Uopce nezz ni kako ni kamo.
Hvala vam curke puno, otici cu do ljekarne po Bademovo ulje pa probat s njim,pa da vidimo jel bude kak bolje il je to faza.. Bas sam zvala mamu,kaze da je tak i nju znalo, i dok ne prode nema pomoci..
Najrade bi isla na nokte da se ne mogu svrbiti..ovak su mi ostri i sva se iziritiram dok se svrbim..
Tusiram se sa Afroditinim uljnim gelom za tusiranje od Jojobe,ali cu pokusat smanjit tusiranje malo.. iako sad dok vaginalete koristim ujutro mi je prvo na pameti tusiranje🙄
Mjenjanje strane- mi smo se zamjenili prije par dana jer sam imala osjecaj da me na mojoj sve pika i svrbi a i na njegovoj je tak..to je u mojoj glavi vec🤢🤣 al vratit cu se na svoju jer kimbic bude na mojoj strani,na unutarnjem zidu🥰 samo treba malo preslozit komode i kupit jos jedan nocni ormaric.. taman je na akciji u Yiska🤣 pa da i to rjesimo i premjestimo polako
Dal se mozda tusiras u jako vrucoj vodi?
Ja se inace najgore osjecam poslje tusiranja, sva koza mi je suha i sve me steze, s time da je voda mlaka i gelove uopce vise ne koristim od kad me ono sve svrbilo.
Dođe mi da se samo ko bebe kojima pupak nije otpal prebrisem s vlaznom krpicom i to je to 😂🤭
Hahaah, ma pričajte mi o mijenjanju strane.. Izrotirali smo sve zivo i nezivo u sobi.. Al nigdi ne stane krevetić... Moj je umalo dobio slom živaca nakon svog tog mijenjanja i micanja kreveta, ormara itd. tako da sam na kraju pristala na mijenjanje... Ali rekla sam mu, ako ne zaspim 2 noci, vracam se na staro i on je kraj krevetića haha
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Lussi nikako nije preporucljivo tusirati se jako toplom vodom, to samo dodatno isusuje kozu.
Koliko god mi je hladno i volim se po zimi tusirati sa jako toplom vodom, radi tih mojih povremenih epizoda sa svrbezom podkoljenica, uvijek ih na kraju tusiranja prodjem sa jako hladnom vodom da dobro rashladim kozu i onda jos namazem bademovo ili kantarionovo domace ulje. I uvijek mi onda bude lakse nakon tusiranja.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jutro cure, imam sta citat i nasmijat se 😅 ja sam i dalje koma, kasalj,sinusi, uzas, ne znam jel prehlada ili alergija 🤧 spricam si s aquamaris valjda smijem to i pijem zaprzeni secer s mlijekom.
Girl jako ti je lijep kutak, svidja mi se 🥰 slikam i ja svoj uskoro
NevaEva i ja sam non stop mokra , sva nesto curkam, vise ne znam jel znoj, iscjedak ,plodna voda ili sta , al nekak si mislim i dalje da je sve ok 🤷♀️
AnaAn tocno znam te jetrice, menge su mi koma i uvijek mi ispadaju, najgore dok hodam onda moram stat dok se valjda ne odluci sve izlit, nadam se da ce mi menga bit bolja nakon poroda 😑
Curke koje idete rodit na 8 mart predobar datum, jos malo i imate svoje struce u rukama.
Moj datum je 21.03. prvi dan proljeca 🥳 sad cemo vidjet hoce li mala izac tad 🙃
Strije mazem se s uljem od Olivala i bas mi je ok, nemam jos.strija , al i koza mi je inace masna, elasticna, tako da mislim da je sve to do koze. Ne trackam se svaki dan iskreno , nego kad se sjetim , al kazem mislim da nema veze to s icim, ako je koza suha vrlo vjerojatno ce popucat, moguce da cu i ja sad u zadnjim tjednima, zato ni ne znam do kad trbuh jos moze rast, nadam se da je dosegnuo svoju velicinu i da je to to 😆
Sretno ekipi koja danas ima pregled, javljajte sve ❣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
I da mjenjanje strane kreveta morala sam se zrtvovat i promijenit stranu radi kindica, al sam to odradila jos prije 2 mjeseca i sad sam se vec navikla 👌
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Lussi jel pijes dost? Obavezno puno vode, 3l dnevno, ne prevruci tus i mazanje al ak nista od toga ne pomaze, mozda da provjeris jetrene?
.
Moja koza je super mekana i glatka, mazem sw svaki dan vise puta, pijem ogromne kolicine vode, tusiram se u toploj a ne vrucoj vodi i ipak sam dobila strije od gospodje do pupka.
Lussi jel pijes dost? Obavezno puno vode, 3l dnevno, ne prevruci tus i mazanje al ak nista od toga ne pomaze, mozda da provjeris jetrene?
.
Moja koza je super mekana i glatka, mazem sw svaki dan vise puta, pijem ogromne kolicine vode, tusiram se u toploj a ne vrucoj vodi i ipak sam dobila strije od gospodje do pupka.
Al nist me ne svrbi i nije od pocetka trudnoce makar je i zima i stvarno mi je trbuh sad vec prilican 😅
Dal se mozda tusiras u jako vrucoj vodi?
Ja se inace najgore osjecam poslje tusiranja, sva koza mi je suha i sve me steze, s time da je voda mlaka i gelove uopce vise ne koristim od kad me ono sve svrbilo.
Dođe mi da se samo ko bebe kojima pupak nije otpal prebrisem s vlaznom krpicom i to je to 😂🤭
Pretezno uvijek onak mlacna do topla, nikad vruca jer ne podnosim vruce bas🙄 krenem s toplom pa smanjujem kak mi pase na kozi..a kosu pretezno s cim mlacnijom perem..
Pa kaj ne hahah s vlaznom krpicom i bez brige smo🤣🤣
.
Jedva cekam ljepse vrijeme da se i taj zrak unormali a ne ovo hladno i suho😖
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji