NevaEva, moja danas štuca već drugi put danas. Koliko će još puta do kraja dana, to ćemo vidjeti.
.
EmEn9 dobrodošla si u svako doba! Ima da sve restorane u Londonu ispraznimo😆😆
Petra982, koji dan! Nekada sve, ali baš sve krene naopako i onda oplačemo zbog najmanje sitnice! Nadam se da će sutra biti bolje! Ali makar su zavjese sređene.🌼
Ja i muž smo imali lijeni dan danas, i na kraju nismo obavili ništa što smo planirali. U kući nema hrane koju smo trebali kupiti danas, pa smo naručili ribu i krompiriće. Sutra prognoziraju snijeg, što je rijetkost ovdje, pa sam uzbuđena i sretna kao malo dijete.
EmEn, jesu, zobene na mlijeku su s gorkom čokoladom. Izgled nije neki, al ja ih obožavam!
Bubice, kako trbuh?
anaAn, 😕 a baš mi je žao, al iskreno, nit ne očekujem da bi hrana u bolnici bila bolja…
Super hvala na pojašnjenju odmah mi je lakše 🤣🤣
Kaj onda moja jedina ne stuca? Divlja lijevo desno, ali ja taj osjecaj stucanja ne znam 🥴. Mozda kad i jeje pa nemam pojma.
Ja sam sad podivljala, imamo majstora cijeli dan u kuci, u meduvremenu mi je uletio nepozvani gost i nikako da ode makar 5 put rekla da lezim i ne mogu ovo ono, ali ljudi... pa je na to netko pustio psa u kucu dok je covjek bio i zaletio se na njega, tresnuo stol, polijao vazu s vodom. Luda sam uglavnom. I ne pustaaa bol ispod desnog rebra. Uzaaaasan dan.
Moj isto štuca danas je ujutro jednom a jučer dva puta, i bas zna to radit nervozu 🤣🤣🤣 U biti sad mi već svašta radi nervozu 🤣🤣🤣
.
Emmie i ti pripremaš slike sto trebas kupit od slatkisa kad rodis ko i ja 🤣🤣🤣 Mene sad stvarno počelo bit strah s obzirom na to da sad jedem stvarno drugačije od inače tu zdravu i posebnu prehranu i malo kalorija unosim a inace jedem duplo i nezdravo, strah me stvarno da ako se nakon poroda vratim na staro da cu dobit previse kg. Kao bit ce pa ti se uopce nisi udebljala u trudnoću nego nakon nje 🤣🤣🤣
.
I da nekako sam primjetila da mi se trbuh spustio prije su me grudnjaci žuljali koliko mi je gore bio trbuh nabijen a sad mi trbuh počinje ono 2-3 cm ispod grudnjaka a bio na samom grudnjaku, uglavnom kad se gledam na ogledalu u grudnjaku izgleda kao da ce mi trbuh ispast i kao da ga treba držat dole koliko se objesio dole ali to se vidi tako samo dok sam u grudnjaku u robi se ne kuzi toliko. Da nemam milion strija bi vam stavila sliku da vidite ali nije bas za javnost.🙃
Lonmi ja u prethodne dvije trudnoće nikad nisam bila osjetila to štucanje, ovo mi je sad potpuno novo u ovoj trudnoći to štucanje jer se ful osjeti nemogu ne skužìt a s curama toga nije bilo nikad, tako da moguće da ni ne osjetiš. Očito je baš svaka trudnoća posebna i za sebe.
Jao baš mi je žao mrzim nenajavljene goste a ponekad i najavljene 🤣🤣 suosjećam 🙄
Evo uspjela pročitat sve od jučer jer danas nisam stigla svašta nešto sam radila po kući, muž složio krevetić konačno, zalijepila neke naljepnice iznad krevetića, čistila, prala,, svašta nešto. Sutra kad sve namjestim da vidim kako ce to izgledat s posteljinom vam slikam taj kutak sa krevetićem.
.
Od svega jedino što sam zapamtila su opet sad one krafne ali od Emmie najradije bi te posjetila da to pojedem, baš dobro izgledaju. 🤣🤣
.
Onda ona hrana od Petre, neznam sto je to ali ne izgleda mi baš fino, jesu to zobene za čokoladom gore? Reci da da jer te zobene bas nevolim pa da mi bude lakše, nemoj reć gris jer bi ubila za njega sada😁😁🤣🤣🤣🤣
.
Za ovu kuglicu na trbuhu bez bolova ja nebi rekla da su kontrakcije ali mozda to bude kod svakog drugačije,neznam. Meni je i sad na ctg pokazalo te kontrakcije tj lažne trudove i baš sam rekla sestri da beba ne lupa nego da su mi kontrakcije i kaže ona da da vidim ctg ih isto pokazuje, znači kod mene to izgleda ovako kako cu opisat i boli, znači bol u donjem dijelu trbuha ispod pupka kao menstrualna bol ali jače, znači nemogu reć da nije bolno jer je i trbuh mi cijeli bude napet , znači ne na jednom mjestu nego cijeli. A kuglica neka tj izbočina mi bude bezbolna kad on gurne npr guzu ili tijelo na jedno mjesto pa bude malo izbočina na trbuhu kao tvrda izbočina ali to se bebač namješta to mi nema veze s kontrakcijom. Znači kod mene su sad već često te kontrakcije a najviše kad ležim na lijevom boku i zaboli i traje par sekundi i onda popusti ili se ja okrenem jer boli pa prestane.
EmEn9… Meni se vrlo slično dešava danas s trbuhom. Bolovi ko pred mengu, ono boli pa popusti.. I to donji dio trbuha i u leđima osjetim. Trbuh na momente tvrd kao kamen al to me ne boli, nego te kao kontrakcije, u utorak bila na pregledu, potpuno zatvorena...uglavnom,valjda su to te bh kontrakcije. Ja još na ctg nisam nijednom bila što me isto čudi, a u prošloj trudnoći sam u ovo doba već išla. Malo mi je još prerano da bi bilo nešto ozbiljno u pitanju, a opet ko bi znao točno... Nadsm se mirnijoj noći od prethodne. 🤔🙄😁
Lonmi, moguce da budes tek za 2,3 tj.osjetila, kod mene je nekak sad cesce, to je priprema za rad pluca. Valjda je onda ok da je vise puta dnevno.. 🤷♀️
.
Ninnach drzim fige da odspavas noc u komadu i bez tegoba da se odmoris :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji