Moj mali danas vec 4.put stuca. 😳 jel to normalno da je tak cesto? Do sad je bilo jednom u par dana..
Evo uspjela pročitat sve od jučer jer danas nisam stigla svašta nešto sam radila po kući, muž složio krevetić konačno, zalijepila neke naljepnice iznad krevetića, čistila, prala,, svašta nešto. Sutra kad sve namjestim da vidim kako ce to izgledat s posteljinom vam slikam taj kutak sa krevetićem.
.
Od svega jedino što sam zapamtila su opet sad one krafne ali od Emmie najradije bi te posjetila da to pojedem, baš dobro izgledaju. 🤣🤣
.
Onda ona hrana od Petre, neznam sto je to ali ne izgleda mi baš fino, jesu to zobene za čokoladom gore? Reci da da jer te zobene bas nevolim pa da mi bude lakše, nemoj reć gris jer bi ubila za njega sada😁😁🤣🤣🤣🤣
.
Za ovu kuglicu na trbuhu bez bolova ja nebi rekla da su kontrakcije ali mozda to bude kod svakog drugačije,neznam. Meni je i sad na ctg pokazalo te kontrakcije tj lažne trudove i baš sam rekla sestri da beba ne lupa nego da su mi kontrakcije i kaže ona da da vidim ctg ih isto pokazuje, znači kod mene to izgleda ovako kako cu opisat i boli, znači bol u donjem dijelu trbuha ispod pupka kao menstrualna bol ali jače, znači nemogu reć da nije bolno jer je i trbuh mi cijeli bude napet , znači ne na jednom mjestu nego cijeli. A kuglica neka tj izbočina mi bude bezbolna kad on gurne npr guzu ili tijelo na jedno mjesto pa bude malo izbočina na trbuhu kao tvrda izbočina ali to se bebač namješta to mi nema veze s kontrakcijom. Znači kod mene su sad već često te kontrakcije a najviše kad ležim na lijevom boku i zaboli i traje par sekundi i onda popusti ili se ja okrenem jer boli pa prestane.
Meni je cure moje, dan bio super dok se muž nije uhvatio postavljanja vodilica za zavjese. Prvo je proširio nervozu jer mu je sve išlo naopako. Onda mu je trebalo asistirati s držanjem pa je krenula prisilna gimnastika. Gremlini, ko da je vragec ušao u njih, međusobno se stalno bockali. Razbila dvije vaše (slučajno), puknuo mi nokat na pol prsta (boli ko vrag), Križa bole, trbuh tvrd jer je trebalo nanizati ona čuda na zavjese ( 7m zida...samo)
Uhvatila se prebacivanja podataka na novi mob, niti jedan način ne prihvaća...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Zavjese su ok, elegantne, daju malo boje u moju crno bijelu kombinaciju, ali i jednom i drugom nam se čini kao da smo u zatvoru... Sve u svemu! I onda izvadim robu iz mašine, promakla mi neka maramica u džepu 😭😭😭😭
EmEn, jesu, zobene na mlijeku su s gorkom čokoladom. Izgled nije neki, al ja ih obožavam!
Bubice, kako trbuh?
anaAn, 😕 a baš mi je žao, al iskreno, nit ne očekujem da bi hrana u bolnici bila bolja...
Jooooj mrzim dok mi se to desiiiii 🙀🙀🙈🙉
Tocka na i danas znaci..
.
Emen ti si vec pred porod, mozda onda bole bh? Ja isto osjetim malog kak mi gura glavu/guzu/koljena, pojavi se kvrga, trbuh mi nije okrugli nekad nego je kvrga pa udubina pa kvrga. Pa se premjesti i tak.. sta velite na to stucanje?
NevaEva, moja danas štuca već drugi put danas. Koliko će još puta do kraja dana, to ćemo vidjeti.
.
EmEn9 dobrodošla si u svako doba! Ima da sve restorane u Londonu ispraznimo😆😆
Petra982, koji dan! Nekada sve, ali baš sve krene naopako i onda oplačemo zbog najmanje sitnice! Nadam se da će sutra biti bolje! Ali makar su zavjese sređene.🌼
Ja i muž smo imali lijeni dan danas, i na kraju nismo obavili ništa što smo planirali. U kući nema hrane koju smo trebali kupiti danas, pa smo naručili ribu i krompiriće. Sutra prognoziraju snijeg, što je rijetkost ovdje, pa sam uzbuđena i sretna kao malo dijete.
EmEn, jesu, zobene na mlijeku su s gorkom čokoladom. Izgled nije neki, al ja ih obožavam!
Bubice, kako trbuh?
anaAn, 😕 a baš mi je žao, al iskreno, nit ne očekujem da bi hrana u bolnici bila bolja…
Super hvala na pojašnjenju odmah mi je lakše 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji