MissGraz, zao mi je zbog boli, ali čestitam od srca! 💕💕💕
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo samo kratko.
Indukcija od 7h do 17h, ja se ni milimetra otvorila nisam… U tih 7 sati, trudovi me sibali ludo i bez prestanka - pakao. U 17h hitan carski u opcoj anesteziji… i rodila se nasa mala cura, teska 3.100kg i duga 48cm. Ziva i zdrava Bogu hvala. 🙏❤
Kad malo dodjem do sebe, javim vam se. Hvala svima sto ste mislili na nas. ❤
Cestitke draga na malenoj curici💖 zao mi je sto si se namucila, odmaraj se i zelim ti da se brzo oporavis💖
Elly94 i Bebanamoje, obe imate menstrualne bolove?
Ja ulazim u 38 tjedan i imam ih vec mjesecima, ali zadnjih dana su jaki. Koliko ste vi trudne i jeste li otvorene?
Da, ja sam 36+3. Zadnji pregled prije 10 dana nisam bila otvorena, ali od tada su bolovi češći i jači pa me bas zanima da li ima nekog pomaka. Cekam pregled tek 10.3.u TA, osim ako ne bude nešto jače i čudnije prije, onda ću na hitnu. Vjerujem da je ovo sve priprema. 😊
MissGraz čestitammmmm na bebolinici, sad uživajte zajedno 💖💖💖
...
Curke kod mene ništa još osim šta mi se dolje sve raspada, prepone, zdjelica, kukovi ajme meni jedva hodam
Valjda se nabila dolje toliko i pritišće 😫
MissGraz najvažnije da ste ti i tvoja srecica sada dobro.
Bome si se napatila za dovesti malecku na svijet
Cstitam od srca i zelim ti cim brzi oporavak!
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Uff Miss, ovo ne zvuci bas ugodno, ali cestitke od srca na tvojoj curici i na tome sto si sve uspjela istrpiti 😍
Zelim ti sada sto brzi i bezbolniji oporavak i da ovo ruzno iskustvo indukcije sto prije zaboravis 😇
E tak,sad ko fali ili ko ima nove informacije za popis mi napisite da azuriramo listu😘😘I termine kad je ko rodio,da maknemo s ove liste i stavimo u novu🤗🤩 hvala💖💖
Ja cu te zamoliti da mi stavis 13.05. ako nije problem 😊, nije neka razlika, ali je ispravno 😊
MissGraz vjerujem da je bilo bolno i da si se napatila, ali neka je stigla tvoja srecica, uzivajte sad ❤️
E tak,sad ko fali ili ko ima nove informacije za popis mi napisite da azuriramo listu😘😘I termine kad je ko rodio,da maknemo s ove liste i stavimo u novu🤗🤩 hvala💖💖
Ja cu te zamoliti da mi stavis 13.05. ako nije problem 😊, nije neka razlika, ali je ispravno 😊
Moze,zapisem si pa stavim dok se jos jave💖💖
MissGraz čestitam ti. 🎊🎉🎊🎉 Glavno da ste sada vas dvije dobro. ❤
.
Eto zasto želim da krene prirodno odmah se sjetim svoje indukcije, 3 gela i nema otvaranja, nakon zadnjeg gela se otvorila 3cm a to je bilo nakon cirka najprije nekih 8h blagih trudova jos kao podnošljivih a onda 10h žestokih trudova da sam mislila da ću se već raspast i kad sam došla u rađaonu dobila temperaturu od silnih bolova i izmučenosti a najgore je tek slijedilo i trebalo snage, znači bila sam ubijena. Zato ovaj put stvarno želim da samo krene a to isto želim i vama cure da vas doma ulove trudovi i krenete. 🙂🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji