Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    25. Veljača 2021. 11:39

🥰
    Meni se danas jedino nesto manta,tlak 110/70 nista strasno moguce jos da cukra fali hahha i nedostatak sna a i ono kad mislis da mozes letit pa se zajunacis ko junac i onda padnes s nogu..moram se pomirit s tim da nosim jos jedno cudo u sebi koje koristi moj zrak pluca srce krv žile zivce noge  sve jahahahhahahahah disem za dvoje pa se onda cudim kako sam zapuhana i fali mi zraka.

Rita88
    25. Veljača 2021. 11:41

Blossom ti me znas 🙃 ja malo odem pa se vratim, stalno se srecemo na forumima 🥰 posto mi je prvi dan proljeca termin valjda spadam onda ovdje ,malo sam se kasno ukljucila, nemojte zamjerit 😊

I ja zavidim curama koje su na moru , bas vam je lijepo, jedva cekam ljeto. Planiram s bebicom odmah na more 🥰 Danas je isto predivan dan bas za kavicu na otvorenom i malo upijanja vitamina D 🌞

Brufen jel se smije pit brufen nakon poroda za ublazavanje boli pitam radi dojenja ili mozda bolje lupocet, meni taj lupocet nis bas ne znaci pa se nadam da mogu ponijet sa sobom brufen. Ketonal nebi , jer sam jednom pila mislila sam da ce mi zeludac otpast 🤢

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Mikica5
    25. Veljača 2021. 11:48

Curke, evo da se i ja javim..koliko stignem, citam vas.. 🤗uvijek sam u zaostatku 😄 
    Trenutno sam u 29. tjednu, prva trudnoca, tako da upijam sva iskustva i savjete
    Zna li netko gdje se u Zagrebu moze napraviti uzv, a da je dragi u pratnji? Bas bi to voljela, ali svugdje gdje sam zvala pratnja nije dopuštena 😏 
    Ako netko zna, bila bi zahvalna :) 

Rita88
    25. Veljača 2021. 11:50

Mikica5

Curke, evo da se i ja javim..koliko stignem, citam vas.. 🤗uvijek sam u zaostatku 😄
    Trenutno sam u 29. tjednu, prva trudnoca, tako da upijam sva iskustva i savjete
    Zna li netko gdje se u Zagrebu moze napraviti uzv, a da je dragi u pratnji? Bas bi to voljela, ali svugdje gdje sam zvala pratnja nije dopuštena 😏
    Ako netko zna, bila bi zahvalna :)

Pozdrav Mikica5, probaj nazvat u polikliniku Stil , Novi Zagreb, ja sam bila tamo na pregledu i vidjela sam da je cura dosla u pratnji svog decka/muza i doktor je rekao kad obavi pregled da ce ga pozvat da udje na uzv. Tako da vidi s njima. Mozda jos koga cure znaju :)

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Sunflower! 🌻
    25. Veljača 2021. 11:52

Koliko ja znam moze brufen nakon poroda, u Vinogradskoj su nam za bolove davali brufen. Cak sam mozda negdje procitala da je nakon poroda brufen bolji izbor jer se navodno manje izlucuje u mlijeko, al nisam nikog strucnog pitala za to tako da ne mogu tvrditi 😅
    Ugl ja sam isto nakon oba poroda po potrebi popila brufen, a i par puta sad u trudnoci kad je bas zagustila migrena.. ovaj paracetamol mi dode ko sveta vodica, bas mi nista ne pomogne za nista... 

Emmie
    25. Veljača 2021. 11:54

Divne slike, sve ste prelijepe!🥰🥰
    .
    Ninnach, nadam se da rez ne boli previše i da se maziš sa princezom💗💗
    .
    MissGraz i Bebolinka, mislim na vas!.
    .
    EmEn9 izdrži još samo malooo pa ćeš moći jesti baš sve💗💗
    .
    Hvala vam na lijepim riječima za malenu. Ona uvijek ima neki zanimljiv izraz lica🤗 Mogu je gledati satima🙂

pupetta
    25. Veljača 2021. 11:57

Mom of 4 prezgodna si 
    Jagodice kako si slatka, izgledas tako sretno 
    Rita88 meni je patronazna rekla da se brufeni piju kod problema s dojenjem. A prijateljica koja je rodila nedavno je u bolnici dobivala brufen za smanjivanje boli od epiziotomije. Iako je rekla da joj nisu dali dovoljno pa je uzela tu i tamo i svoju tabletu. Tako da izgleda da je dozvoljeno 

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    25. Veljača 2021. 12:03

Lussi meni sline cure na tu lezaljku 😂

Rita88
    25. Veljača 2021. 12:10

Super cure, onda brufen definitivno ide samnom, meni isto sve ostale slabe tablete dodju ko sveta vodica, nikakve pomoci pogotovo kad sam imala mengu , morala je bit konjska tableta da mi smiri bolove.
    Jagodice slatka si skroz, bas si ko prava jagodica 🍓
     Momof4 definitivno moze bit momof8 ako ovako izgleda nakon svih trudnoca 😊
    Ja sam zasad na +7 kila, sto je cisto ok, beba jede ko sumanuta pa meni nista ne ostaje ☺ cak su mi noge mrsavije nego prije trudnoce 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• EmEn9
    25. Veljača 2021. 12:12

Znam Emmie ali nije bas toliko ni da imam želju sad više za nekom hranom ni da smijem neznam sto bi pojela, da znam da ce mi nesto bit bas za gušt bi i pojela ali nebi nista, bas nekako mi mučno na želudac stalno. I već jedno 3 dana sam bar 2 puta dnevno na wc-u a inače idem jednom u 5 dana. Ma valjda ce se sve to vratit u normalnu kad rodim. 
    Baš mi je drago da se uspijevaš sa svojom curom javiti 🤗🤗 A je ti netko dosao pomoć da ti skuha i počisti itd ili uspijeva muž oko toga? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani