Pokusala sam vas popratiti, zapamtiti i iskomentirati teme… ali sve sto mi je ostalo u glavi su samo krofne, krofne, krofne! 🤭
.
Cure ja sam danas Boze sacuvaj… znaci ledja, stomak, noge, glava, ne znam sta me vise boli i sta mi je teze… na pluca kao da mi je sjeo slon, jedva disem, jedva se krecem… jedva ustajem, a kad lezim niti mogu na lijevo niti na desno niti na ledja. Znaci nelagoda nenormalna!! Doslovno se raspadam i to u jedan dan kao da mi je tijelo skroz izgubilo snagu. Sad je l' mi opet naglo palo zeljezo, hemoglobin, pojma nemam… ali ja jedva stojim na nogama! Doslovno sam usla u finish i trcim zadnji krug… 😱
Same here ✌️ vidim da smo tu negdje s terminom. Ugl ja sam zadnja dva dana baš propala fizički. Jako teško hodam, prvo mi treba da se rasklimam, onda mi je 5-10 minuta ok onda opet teški pritisak dolje. Hodam kao patka, ali ono baš baš se gegam kao da sam s konja sišla 🙈 i sve su mislim pa kako ću ja sa starijom curkom izdržati do kraja. Danas sam ju vodila u parkić, ajme meni, jedva sam to sve izdržala 😬
Blossom danas sam se u jednom trenu sjetila da imaš danas bitan pregled. Drago mi je da je sve ok 🥳
Eto bas tako!! Propala fizicki! Nisam znala kako se izrazit. Ja sam danas isla po uputnice samo do svog dokt i to je za mene bilo k'o da sam kopala 7 dana. U ponedjeljak ponavljam hemoglobin, vidit cu sta se tu desava... jer mi nije normalno da sam bas ovoliko nemocna. Ja da sam isla u park s djetetom, zavrsila bi u nesvijesti vjerovatno od umora 😂
.
Hvala Lonmi, nadam se da ce sutra biti bolje... iz tvog komentara u Bozije usi! 😅 i to ti je uvijek tako... cini se da svi idu brze nego ti, a kad sve prodje onda se pitamo ajme di je i kad proletilo...
MissGrazz i Mareikate i kod mene isto.
Jedva hodam. A znate sta mi je najteže tuširanje i brijanje!
Davno sam ja rekla... brijanje je posebna atletska disciplina! To trazi snage k'o da njivu ores...
Nikac Svrco je prekjuuut🥰🥰
MissGraz nadam sa sutra bude bolje🤞🏼💖
Lonmi proletit ce i nasi tjeedni,vidjet ces, zacas ce nam se okrenut 30 na Liliyu pa 35 🥰🥰🥰🥰 mirujemo pa to malo sporije ide🙈 al nekak mi se ovo do 20 cinilo brze hahah a samo sam spavala doma🤭 proc ce i ovo,samo da je sunce pa i dan brze prode i brojevi nam se okrecu😍🤗
Moje tusiranje ce trajati 5 min, a nokte vise ne rezem!
Znaci bit cu i dlakava i imati kandze na nogama.
Izvijala sam se pod tusem i onda se mucila brutalno s noktima u utorak i ni 5 min poslje tog svjeza krv.
Uzas zivi.
Nikac Svrco je prekjuuut🥰🥰
MissGraz nadam sa sutra bude bolje🤞🏼💖
Lonmi proletit ce i nasi tjeedni,vidjet ces, zacas ce nam se okrenut 30 na Liliyu pa 35 🥰🥰🥰🥰 mirujemo pa to malo sporije ide🙈 al nekak mi se ovo do 20 cinilo brze hahah a samo sam spavala doma🤭 proc ce i ovo,samo da je sunce pa i dan brze prode i brojevi nam se okrecu😍🤗
Ja se tek bojim koliko ce mi dan trajati dok ce biti lijepo vani. Meni ti je do 20 tt proslo ko nista, od onda dan po dan na kapaljku 🥴🤦♂️
Nikac taj tvoj pesek izgleda bas slatko i djeluje skroz njezno.
Moj bi ti se na glavu popeo na toj prostirci i porusio te ko cunj od srece 😂😂😂
Dobro, hoćete li vi prestati o tim krafnama? Imajte milosti prema nama dijabetičarima. 🤣 Dakle, mi bili u Šparu i stvarno ne znam odkud mi tolika moć samokontrole da ih nisam kupila nakon cijelog dana čitanja o njima. 😁
Prijavljujem da smo danas nabavili i komodu i sad mislim da imam sve za curku, osim kadice, ali to lako nabavim. 😊 Kroz vikend i početkom idućeg tjedna pranje i peglanje robice i mi onda samo u slatkom iščekivanju. ❤️😊
Jagodice, sretan ti imendan! 🥂
Čestitke svima na urednim pregledima, neka bebice samo rastu! 😊🙏
Valentinovo - ni mi ne slavimo nešto posebno. Malo je to previše napuhano zadnjih godina i meni iskreno ide na živce. Dok je odnos skladan i ima ljubavi, svaki dan je Valentinovo. ❤️❤️😊
Figura - mene to uopće ništa ne zabrinjava, čak sam si baš super u trudnoći. Divan mi je moj trbuščić i obožavam ga gledati i maziti. 😍 Ne zamaram se s kilama viška (kojih sam zapravo jako malo dobila u trudnoći), nisam se ni prije, a kamoli sad. Dok dođeš u te neke godine, skužiš da neke stvari nisu bitne. Ne da sad želim nabaciti 20 kg viška, ali s malo špekeca se ne opterećujem. 😁
Ivančice, baš me nasmijala tvoja trauma iz vrtića u vezi Valentinova! 🤣
Cure, vidite kaj sam našla danas u Šparu. Iako ih sad ne smijem jesti, ali sam si spakirala pol paketa u torbu za rodilište. 😁 Totalno me vratilo u djetinjstvo, obožavala sam to jesti ko mala. 😋
https://ibb.co/HDPB4Gg
https://ibb.co/8PwVrNt
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Nisam dosla danas do krafna al sam zato nabrzaka ustipke napravila.. Pa cu ih mazat marmeladom od jagode..vrlo blizu krafnama 🤤😂
Slikala sam ih i tek kasnije skuzim da mi skembolino uso u sliku gahaahahahahha
https://ibb.co/MnDTmJj
I kod meneeee 😫😫😫
Leđa me ubijaju, kao da nemogu vise držati ovaj trbuh 🤣🤣 prepone nakon 5 min hodanja kao da sam radila špagu 4 sata, otpadaju! A za dizanje sa kauča neću ni spominjat, kao da sam cijela krivo sastavljena hahahah
Mukeeee
Elly 😍😍 joj obožavam frituleeee, al sad mi šećer u prahu napravi takvu žgaravicu da mogu krepat hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji