Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    19. Veljača 2021. 13:05

Ines

Ninnach

Evo krevetić spreman!

https://ibb.co/bJ9WYcz

https://ibb.co/TqWd077

Aajmee predivan je 👍💗🙈 ja svoj necu ni slikat haha jer mi jos nismo nista unutra ni stavljali, madrac je unutra, ali u najlonu, od ogradica i tih stvari nemamo nista, imat cemo samo neporomocivu podlogu i plahtu i vrtuljak iznad koji isto ceka u kutiji..nismo htjeli nista da nam se prasi, a nekako nema mi ni smisla prije posto imamo pec u sobi, pa kad se lozi i sve to samo ce nam se dignut prasina. Pa je muz sam rekao da ce on to prebrisat i namjestit sve kada budemo nas dvije isle kuci 👍 ali predivno mi je vidjeti vase, taman ce mi doci inspiracija za kasnije uredenje 💗

Mi smo ga pripremili za svaki slučaj, ali isto smo  zbog tog da se ne praši prekrili sve velikom plahtom

Lonmi
    19. Veljača 2021. 13:06

Gita napisem obavezno cim pogleda doktorica. Bilo bi super ako postoji kakvo rjesenje za to. Osim ak su strije, onda si ne mozes pomoci, ali one ce ionako posvijetliti pa ne brinem, ali te kapilare mi fakat ruzno vidjeti dok ih je puno. 

Ninnach
    19. Veljača 2021. 13:07

Hvala vam cure, muž i ja smo bili nestrpljivi pa smo ga pripremili hehe... A i da maleni vidi da to više nije krevet za velike dečke, 😊😊

• Bebanomoje
    19. Veljača 2021. 13:15

Ninnach, preslatko je toliko da sam se rasplakala 🥰 hormoni me peru, a zapravo su me ovi leptirići rastuzili jer sam i ja imala zelje i ideje za naljepnice, ali kako smo privremeno kod mojih, takvo nešto ne dolazi u obzir. Jedva cekam nas stan pa da joj ukrasim sobu sa svakakvih naljepnicama i dodacima 🥰
    Ja ću isto pripremiti krevetic pa samo prekriti plahtom i neka nas čeka. Bas mi je mama jutros rekla da to napravim, nju je strah da cu se otic poroditi a da nece to biti spremno, a ne zna ona kako ja to želim složiti 😁 kažem joj maloprije da me ledja bole, odoh leći, pita me jel to pred porod ili onako bzv bole? Lagala sam da je od sjedenja da se ne brine bezveze, a bas me donji dio kao pred mengu boli. 

Ines
    19. Veljača 2021. 13:19

Lonmi - naravno hehe, nadajmo se da ni neces vise nista dozivjeti do tog dijela gdje je normalno imati takav iscjedak 💪🤞🤞 sto se ogradice tice, je lijepa je i meni je to sve predivno, al nemam bas ni mjesta sad s time da bi to ovako negdje cuvala, a moja mama je rekla da ce to uzeti, pa eto. A ljuljacke i to mi nismo apsolutno nista uzimali, vidjet cu kako bude islo bez toga, ako bas bude neke potrebe nije problem odletit u trgovinu i uzeti. Nekak nisam htjela nista gomilat prvenstveno jer nemam gdje to sve drzati, sveki se buni kad ovak stavimo negdje u ostavu ili nesto (malo cudna zena) po tom pitanju, onda si sve drzim i sobi, pa mi je krcato. Zato smo i rekli da cemo kupovati ostalo u hodu kako sto budemo vidjeli da ce trebati 🤷‍♀️😁

Nea 💗

Ines
    19. Veljača 2021. 13:23

EmEn - tako je i moja na ctg-u jucer, onda sam rekla sestri da probam na leda jer je tako prosli put bas lijepo snimilo sve i cim sam se okrenula na leda, ctg bio extra 👍
    Ma bitno da je sve oke, oni sami znaju po ctg-u da li treba sto vise ili ne, mada se slazem s tobom da te trebala stavit bar iduci tj jednom, al eto 🤷‍♀️ nisi pametan sto bi im rekao. 

Nea 💗

Ines
    19. Veljača 2021. 13:27

mom_of_4

Upravo se uhvatila u pisanju kukanja strahova itd samo se vrtim u krug ako nije jedno onda je drugo ma neces ne mislim se … a di je ona odluka nema kukanja bar u korizmi 🤔😂🤫… ponosna na sebe izbrišem sve….Al kako bi bilo da ne javim s cim se borim pa borba sama sa sobom je najgora

👏👏👏👏 svaka cast na snazi 💪💪🥳 bravo za tebe. Istina borba sa samim sobom je uvijek najgora i najteza bitka koju bijes, al kad ju dobijes pa cak i one najmanje onda shvatis koliko si jaka i da mozes, pomalo, nitko nije uspio sve iz prve, malim koracima se grade velike stvari 💪💪👏 ali kad ti je bas tesko, pisi ako ti je tako lakse. Kao sto sam vec rekla ovdje smo da se slusamo i podrzavamo ❤❤❤

Nea 💗

Lonmi
    19. Veljača 2021. 13:34

Ines

Lonmi - naravno hehe, nadajmo se da ni neces vise nista dozivjeti do tog dijela gdje je normalno imati takav iscjedak 💪🤞🤞 sto se ogradice tice, je lijepa je i meni je to sve predivno, al nemam bas ni mjesta sad s time da bi to ovako negdje cuvala, a moja mama je rekla da ce to uzeti, pa eto. A ljuljacke i to mi nismo apsolutno nista uzimali, vidjet cu kako bude islo bez toga, ako bas bude neke potrebe nije problem odletit u trgovinu i uzeti. Nekak nisam htjela nista gomilat prvenstveno jer nemam gdje to sve drzati, sveki se buni kad ovak stavimo negdje u ostavu ili nesto (malo cudna zena) po tom pitanju, onda si sve drzim i sobi, pa mi je krcato. Zato smo i rekli da cemo kupovati ostalo u hodu kako sto budemo vidjeli da ce trebati 🤷‍♀️😁

Ja rekla isto sve cemo u hodu i sad mi sve lijepo i slatko i sve zelim i najradije bi odmah montirala 😂
    Mi kupili ljuljacku mrvicu rabljenu, beba bila unutra svega par puta od poznanika, njima je naravno smetala i reko hocu to odmah u dnevnom da se veselim 😂😂. 

Lonmi
    19. Veljača 2021. 13:36

Lonmi

Ines

Ja rekla isto sve cemo u hodu i sad mi sve lijepo i slatko i sve zelim i najradije bi odmah montirala 😂
    Mi kupili ljuljacku mrvicu rabljenu, beba bila unutra svega par puta od poznanika, njima je naravno smetala i reko hocu to odmah u dnevnom da se veselim 😂😂.

Jooooj, te svekrve u pravilu i jesu neke cudne biljke 🤦‍♂️
    Ima ih vjerojatno koje su super, ja nemam takvo iskustvo. 
    Vjerujem da i tebi tvoja tlak digne, ja svoju srecom slabo vidim 😂, tako zelim da i ostane. 

• Ivancica90
    19. Veljača 2021. 13:45

Cure sretno svima s pregledima danas 😀 Fotke su vam predobre, sve ste zgodne i prije i tijekom trudnoće. I hvala svima na lijepim željama 🥰

.

Nisam vidjela jel ko spominjo, al negdje sam čitala kako čaj od lista maline pred kraj trudnoće pomaže za otvaranje, i 6 datulja dnevno isto. Ali se ne sjećam u kojem se tjednu može počet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.