Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    19. Veljača 2021. 10:42

Dobro vam jutro! Ja sam dobro odspavala, ali veceri mi budu teske jer me pocnu prati hormoni pa odradim sesiju plakanja prije spavanja 
    Zelim svima ugodan dan i sretno na pregledima 
    Ninnach - bas mi je drago zbog sina, odlicne vijesti, sigurno ti je laknulo 
    Lussi - i ja sam sve obavila u Dm-u. Super je njihova aplikacija, mozes si aktivirati kupone za dodatne bodove za baby kupovinu i dobit ces masu bodova koje onda mozes kasnije koristiti. Ja sam jos isla na dan kad je bilo 15% popusta na ukupnu kupovinu i stvarno sam dosta usparala. Ja sam uvijek za to da sam biras proizvode ako mozes, cini mi se prakticnije i znas sto ces dobiti 
    Bubice - sretno sa svime, bit ce to tip top! Ajme bas mi je muka tih zena koje se jadne namuce s trudovima, a ne pocnu se otvarati. Nadam se da cemo sve mi biti lijepo otvorene i da cemo kihnuti u radaoni i eto bebe

Baby P 03/21 💙

Ines
    19. Veljača 2021. 10:43

Bubica - drago mi je da je sve okej, to je i jedino bitno 👍🤗 
    Jaoo tako je i meni bilo kad sam prvi put isla u TA u bolnicu, dosla zena s puknutim vodnjakom, muz vozio u kolicima, a ono s njih voda samo kapa po hodniku hahah 🤣 uzass. U tom trenu se prekobacis jer ti je sve to novo i nisi se nikada s tim susreo direkt, al onda si kasnije mislis jao ne daj Boze da meni bude tako ili da ja budem u takvoj situaciji 🙈
    Samo ti uzivaj dok si sama, sad bar punis baterije 👍💗
    Gita - divna si zeno 💗💗 cestitke za uredan nalaz brisa 🥳
    Sto se sluzi tice ne brini nista, normalna je pred kraj, ja takvu imam od 36tj, a meni je tako sluzni cep i poceo, prvo sa blijedozuckastom bojom, pa zuckastom, pa prelazilo polako u smedkasto rozu, evo takva je i sada..definitivno mogu biti pocetci gubljenja sluznog jer eto kod mene je bio takav slucaj 🤷‍♀️ u svakom slucaju nije nista strasno jer si u terminu 👍 

Nea 💗

19. Veljača 2021. 10:44

Lussi, raspravljali smo o tom koferu prije par mjeseci, znam da se tad dosta cura odlucilo za to pa ce ti one sigurno javiti dal je sve unutra kako pise.
    Meni se isto cinilo ok ali mi je bilo rano onda jos a i preporuka od cura ovdje je bila npr purelan krema za bradavice koja nije unutra, ne znam kakve su papuce, pelena je 10 a treba 15 za bolnicu i tak.. na kraju sam uzela u mülleru i dm-u, jos mi samo chicco fali, gelove, kreme i kaladont sam uzela normalne velicine pa imam i za doma sto bi takitak kupovala.. mislim da imas dovoljno vremena jos ali ako ti se svidja kofer uzmi pa nadokupis ako ti nest ne bude odgovaralo.

19. Veljača 2021. 10:48

E da Lussi, ima i bipa svoj beba program i aplikaciju pa imas popuste a mislim da sam pampersice vidjela u intersparu na akciji a mustela proizvodi sad budu u konzumu na popustu.
    .
    Gita bas ste zgodni, prekrasna ti je haljina :)
    .
    Sretno na pregledima tko ima :)
    .
    Bebolinka sta si napravila sa zgaravicom nocas? I ja sam imala bas krizu. Ovo postaje sve gore.. rekla sam muzu danas da jos 2 tjedna cekamo da se mali zgotovi a ona seks 3 puta dnevno 😂 ne mogu zgaravicu vise 😂

Petra982
    19. Veljača 2021. 10:49

Isto tako Lussi, uzmi u obzir da su ti neke stvari pakirane po 5 ili 10 kom  kao pelene ili jastučići za dojenje, a to ćeš itekako koristiti i svejedno morat dokupiti. 
    Inače taj paket kad kupuješ potpuna pakiranja dodje oko 359kn mislim.
    Osobno isto mislim kupovati sve pojedinačno i po osobnom izboru u DM ili Mulleru. Stalno su neke akcije, a skupiti će se i dodatni bodovi. 

19. Veljača 2021. 10:49

Hvalaa cure na željama za ozdravljenjem, nekako mi je malo bolje nego ranije jutros, bitno je da smooo trijažu prošlii 🤗😂
    .
    Trudnička ambulanta Petrova, bila naručena u 10 do 9, došla u 8.20 radi trijaže, na trijaži nikoga, ušla u TA na šalter, prozvali me za ravno 2 minute, tlak, kile, piškila na trakicu, sve super, sjela kod svog dr., pogledao sve papire do sada, sve uredno, sve idealno, poslije razgovora pregled cerviksa, omekšan, 1čl uloživost, kao i svaki put do sada i dalje sve super sa tim. I to je to, poslali me naručit se na UZV dolje, naručena sljedeći petak u 11.45 na UZV, a zatim 12.15 isti dan pravac TA i eto, više manje informativni razgovor danas 😊
    Ali evo pohvale PetrovojTA na brzini i ljubaznosti, stvarno su svi bili nasmijani i dragi i od pomoći, dok prošetat dolje do UZV je sasvim druga dimenzija, dolje kao vampiri svi, sve obavljala do sada tamo, nikad na vrijeme nitko ni sa voljom 🙄
    .
    Ostale cure,sretno na pregledima, Bubice sretno u bolnici, nadam se da će te umirit napokon 😊

Girl1234
    19. Veljača 2021. 10:50

Dobro jutrooo. Ima vas dosta sovica 🙈 ja se budim vec mjesecima na wc svako dva sata, al zaspim nakon... I uglavnom do 10, 10 ipo..
    Sretno na pregledima danas 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    19. Veljača 2021. 10:52

Jutro cure, 
    vi pred porod imate te sluzave iscjetke zuckaste boje, a ja ga imam sad vec i uopce necu reci s cim je bil pomijesan zadnji put i koliko obilan. Bolje da ne citam uopce to tu jer odmah mislim da sam za 2 prsta dolje otvorena i znoj me oblijeva, di sam ja do termina jos, nek dode vise taj ponedjeljak. Sve u svemu nadam se da to samo vaginalete i taj moj ektropij imaju svoj neki spoj za ozdravljenje tog dijela. 
    Hvala cure za savjete oko ovog na lijevoj nozi i lijevom guzu 😂, ma nek doktorica vidi nista me ne kosta 5 min, mozda mi odmah kaze kako da to malo ublazim ako su slucajno kapilarice.
    Stvarno me riba neka nervoza pred ovaj pregled, crijeva mi rade 100 na sat. 
    Bubice super da si ostala, neka oni tebe lijepo pregledaju i umire, jos si lijepo sama i uzivas. Nije tesko ostati dok ti znas da su to samo 3 dana i da je porod blizu. Kak su sobe, uredno, cisto? 

Petra982
    19. Veljača 2021. 10:54

Odlično NevaEva, sexom protiv žgaravice 👍👍👍 Probaj si Reflustat, meni nije baš legao, al mnogi ga hvale. 
    Ja imala takve BH kontrakcije sad, mislila da će mi trbuh puknut kao jaje. Sastanak obavljen, al mi se ne spava. Idem pojesti Chiu s jogurtom i gledati Krunu pa možda otkunjam. 

19. Veljača 2021. 10:54

Nista,uvjerile ste me sad haha jednostavnije je da odem do dma i sama si biram kaj mi se svida i kupim,nego da ovak samo kupim i da mi mozda ne pase ili nesto trece
    To cu onda kroz koji tjedan pravac dm i odaberem sama kaj hocu i kupim
    Hvala svima🤗🤗💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.