Lonmi - sto god da te veseli uzmi, sto ja kazem dosta si ne do sad napatila psihicki i s izgubljenom trudnocom i s ovom do sada i priusti ako mozes naravno, si sto god te veseli 🥰🥰
Joooj suti hahah koliko volim sto se drzi po strani, al ponekad me i te sitnice raspizde. Ko recimo za kolica. Bio jedan prostor u sklopu kuce, ali poseban ulaz ma 2x2 nista posebno i to je sluzila prije kao ostava i sogor si proslo ljeto od toga napravio sobu kad dolazi iz Njem da ima svoj mir jel. I sad kako je to namjesteno sve novo itd, mi tamo ostavili kolica da ih ne dizemo na tavan, pa opet pustamo itd..i ona pametna kako je donijela kobasice od komsije sto su bile na dimljenju, stavila ih u tu sobu 🙈🤦♀️ mozes mislit, ja to rekla muzu kaze on njoj, a ona onak pa sta ce bit objesit cu ih na tavan kroz koji dan. Ma nije brate problem kad ces ti njih objesit, vec sto se miris uvuce u roku par sati u sve zivo, e ja dobila popizditis, a muz da ne pricam haha. I tako nekakve stvari onak 500x ja stavim negdje ona vrati nazad, ja opet vratim hahah pa mislim si ako ti mozes svaki put maknut, e mogu ja jos toliko puta i vratit nazad ahhah sou 🤣🤣
Ma bas me veseli ta kupovina 😊, ali trudim se da se sama s sobom u glavi dogovorim da mi ne treba to sve odmah doma jer ce se prljati i jos cemo i to morati cistiti i da sad kroz ozujak sve u miru mozemo kupiti, a to je realno pred vratima. Sretna sam ko malo dijete svaki put dok dođe dostava i stignu neki bodici ili tetre, jedva cekam muller u nedjelju i tak 😂❤️
.
Jaooo kobasice u sobu 😂😂😂, pa znas kakvi miris ima dimljeno meso, a i ti sam dok izades iz prostorije di stoji 😂. Hvala Bogu nisam nikad zivjela s njom i nikad ni necu, ali ja se tu i tam pitam dal to rade snahama namjerno ili sta je to s tim stvarima po kuci. Koliko zena mi se vec zalilo na to.
Da ti ja ispricam pricu o svojoj ne bi mogla vjerovati vjerojatno da takva osoba postoji 😂😂, to jedino da sjednemo na kavu i da ti pricam, mislim da zbilja ne bi vjerovala da se to moze dogadati 😂
Nek je ona cim dalje i mi svi sretni 😂
Jeeeeee, samo da javim za OGTT, riječima moje vrlo elokventne doktorice: Nalaz je uredan!
Kontam poslat će mi cijeli nalaz s vrijednostima, a ono samo 3 riječi 🙄
Bitno nek je sve ok!
Supeeer, jos jedna briga rjesena 🥳🥳🥳🥳🥳
Nisam vas citala danas, lovim kasnije..
Pregled prosao super, Darla ima duge bedrene kosti i biti ce dugacka beba Cerviks 35mm, glavica dolje, posteljica iza, plodna voda super, ima oko 1300-1400g, ja sam po uzv 30+5..kaze dokt da je njoj jako lijepo unutra jer se stalno mrducka, sreca moja 💕😍
Doznala sam i da radim do 16.03. i onda napokon porodiljni 😃 Dobila ravno 10kg, preporuka: uravnotezena prehrana i malo iducih mjesec dana smanjiti fizicku aktivnost, preduge setnje i prorijediti sex. Di ces rijedje 🤣🤣
A onda nakon 34,35 tjedna opalit jacu fizicku aktivnost da se tijelo cim bolje pripremi za porod i za prirodno otvaranje.
Tokom pregleda sam imala jednu kontrakciju ali kaze nista zabrinjavajuce, samo malo smanjiti tempo, koliko god se ja osjecam poletno.
Iduci pregled 11.03.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Pozdrav iz frizerskog 😉
https://ibb.co/n71gCp2
E da i termin mi je 27.04., na rodjendan mog tate 🥰
Ninnach, preslatko je toliko da sam se rasplakala 🥰 hormoni me peru, a zapravo su me ovi leptirići rastuzili jer sam i ja imala zelje i ideje za naljepnice, ali kako smo privremeno kod mojih, takvo nešto ne dolazi u obzir. Jedva cekam nas stan pa da joj ukrasim sobu sa svakakvih naljepnicama i dodacima 🥰
Ja ću isto pripremiti krevetic pa samo prekriti plahtom i neka nas čeka. Bas mi je mama jutros rekla da to napravim, nju je strah da cu se otic poroditi a da nece to biti spremno, a ne zna ona kako ja to želim složiti 😁 kažem joj maloprije da me ledja bole, odoh leći, pita me jel to pred porod ili onako bzv bole? Lagala sam da je od sjedenja da se ne brine bezveze, a bas me donji dio kao pred mengu boli.
Joooj pa nisam htjela nikog rasplakati😳
Ali razumijem te, meni danas sin izvukao šećer mali u obliku smajlića i reko da je to mama... Ronila sam suze istog trena😳🤗
A ovo šta te bole leđa i trbuh
.. Hm... Ne znam, ti si u terminu, niikad neznaš kad će bebač van🤗
Lonmi
Hej, ja sam isto mislila ako će smetati ogradica, u bilo kojem trenu, ide van, no zasad ostaje. Ja sam uzela Joie električnu ljuljačku, istu sam imala i za sina i savršeno je bilo. Mogla sam ga pustit da se ljulja i spavao je u tom popodne nekad, ja imala slobodne ruke za ručak napraviti i kasnije sam je koristila i kao hranilivcu za prvu ruku jer se da namjestii više položaja.
https://ibb.co/6g4XRxm
Lonmi
Hej, ja sam isto mislila ako će smetati ogradica, u bilo kojem trenu, ide van, no zasad ostaje. Ja sam uzela Joie električnu ljuljačku, istu sam imala i za sina i savršeno je bilo. Mogla sam ga pustit da se ljulja i spavao je u tom popodne nekad, ja imala slobodne ruke za ručak napraviti i kasnije sam je koristila i kao hranilivcu za prvu ruku jer se da namjestii više položaja.
Suuuper, jesi isto odmah od pocetka stavljala bebaca nutra?
Tocno takva je i nasa, u ponedjeljak idemo po nju 😊🥰
Izgledala mi je ko super stvar.
Nikach uzivaj na frizuri :) bitno da je Darla super 😍
.
EmEn jos maloooo 🤩
.
Gita - nisam jos, budem iduci tjedan dok dodjem u Kc. Kod koga si bila u TA? Kak ti se cini?
.
Ninnach - meni je to sve jako slatko. Srce me boli sta ce moj imat samo ogradicu i madrac ali sta da radim, strah me. Dok napuni pola godine dekoriram ponovno 🙈 bitno da sam kupila zaruljice ko da cu dobit bozicno drvce a ne sina 🙄
.
Njihaljka - ja sam guglala preporuke pedijatara i fizijatara i dobila sam puno preporuka od curka koje su rodile, procitala reviewove kao sto je ovaj i odlucila se za baby björn. Doslovno je duplo i tri puta skuplja njihaljka od vecine ali smo se ipak za nju odlucili. Pise 0+ ali ga ne mislim prvih mjesec dana stavljat u to. Dok bude veci cu nadokupit igracke. Mi imamo jedan i drugi hrpu ljudi u familiji koji imaju raznorazne, iako blage, skolioze pa gledamo najvise na taj anatomski aspekt. https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-baby-bouncers-and-rockers/
Lonmi
Suuuper, jesi isto odmah od pocetka stavljala bebaca nutra?
Tocno takva je i nasa, u ponedjeljak idemo po nju 😊🥰
Izgledala mi je ko super stvar.
Odmah sam ga stavljala u ljuljačku i nije bilo nikakvih problema, baš je uživao☺️☺️
Meni je stvarno to bio spas, kad bi me već i ruke zabolile od nošenja i umora, samo sam ga spustila unutra, pustila tiho neki zvuk ponekad i on je u sekundi zaspao😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji