Mi imamo ljuljačku jer smo dobili na posudbu, ali nismo još isprobali. Nisam sigurna jel smiju odmah tako mali u to. Ali planiramo ga povremeno stavljat.
Ninnach krevetic je presladak
Ivancice na tecaju nam je receno da se caj od lista maline smije konzumirati od 37. tjedna nadalje, na pocetku 1 caj dnevno pa povecavati kako tjedni idu dalje, i jesti 6 - 8 datulja dnevno. Kad uhvatis vremena natipkaj nam kako je prosao porod
Baby P 03/21 💙
Predivno Ninnach! 💕💕😍
Ja sam se s drugom uhvatila namještanja krevetića dok su me šarafali trudovi, prije odlaska u bolnicu. S prvim je sve bilo ap tap mjesec dana ranije, a bome i sad ću sve složit s 01.04. i prekriti plahtom.
EmEn, za čas je 01.03, a imaš još i fore!
Lonmi, ja nisam uzela Viper nego imam ovaj Kinderkraft koji se pretvara u ljulju između ostalog.
S prvim ti sve treba!!! A s trećim se držiš onog manje je više!
Mi imamo ljuljačku jer smo dobili na posudbu, ali nismo još isprobali. Nisam sigurna jel smiju odmah tako mali u to. Ali planiramo ga povremeno stavljat.
Ja sam mog stavljala tek od neka 2 mj.
Ja sam mog stavljala tek od neka 2 mj.
Necemo ni mi odmah, idem bas citati od kad smije, a mali su novci bili u pitanju pa smo uzeli sad. A i da mama gleda u to dok ceka bebu jer ju je uhvatio nemir i zeli sve imati pripremljeno i samo cekati 😂.
Kaze moj suprug bolje da mi pripremimo pa da ja budem u miru 😂
Dobra sam jos, po krevetic, prematalicu i to necemo ici do sredine ozujka barem, a mozda i travanj 😂.
Na toj ljuljacki Joie Serina pise da ide od 0-9 mj. Ja vam sad ne znam, moja frendica je skoro pa odmah stavljala unutra.
Ma da u biti Ines i Petra njima je trenutno najbitnije da osjetim pokrete bebe a ne pregledi. Bas mi danas opet sestra skrenula pažnju na to da pazim na pokrete i ja njoj rekla samo da vas pitam jos jednom jer vidite i sami da ja kad legnem on nece da se javi kad ja hocu nego kad on hoce tako da ja to nemogu pratit po onom papiru sto ste mi dali u koje vrijeme da mjerim i kazem ja njoj ja sam instalirala aplikaciju na mob i ja kad osjetim da se on krenuo micat ja legnem i upalim aplikaciju i on se javi npr u 5 min 13 puta i ja to ukucam i prestanem pratit i dal je to ok, kaze ona da da super odlično tako i treba i tako kaze 3 puta dnevno oko 10 pokreta i to je to. Tako da ja to rjesim 3 puta u danu u 5 min kad je on aktivan i na miru sam. Cure u manjim tjednima da se ne zabrinete to često mjerenje pokreta 3 puta dnevno vrijedi samo za nas od 37 tjedna na dalje .
.
Neznam tko je slikao već sam zaboravila krevetić je presladak. Sve spremno, samo bebač fali. 🤗 Ja jučer idem spavat u sobu a ono u kreveticu beba kaže kćer ja sam ti stavila bebu da ne bude krevetić prazan dok brat ne dođe. 🤣🤣🤗 I ono probudim se ja za pišat po noći i ono prvi tren još u snu mislim što je ovo u krevetiću i onda skužim beba 🤣🤣🤣🤣
.
I da bila sam danas u dm-u i kupila sam onaj prah za depilaciju i kremu za poslije da ima oboje, jedva čekam sad da kćer isproba pa vam javim dojmove.
Lonmi - sto god da te veseli uzmi, sto ja kazem dosta si ne do sad napatila psihicki i s izgubljenom trudnocom i s ovom do sada i priusti ako mozes naravno, si sto god te veseli 🥰🥰
Joooj suti hahah koliko volim sto se drzi po strani, al ponekad me i te sitnice raspizde. Ko recimo za kolica. Bio jedan prostor u sklopu kuce, ali poseban ulaz ma 2x2 nista posebno i to je sluzila prije kao ostava i sogor si proslo ljeto od toga napravio sobu kad dolazi iz Njem da ima svoj mir jel. I sad kako je to namjesteno sve novo itd, mi tamo ostavili kolica da ih ne dizemo na tavan, pa opet pustamo itd..i ona pametna kako je donijela kobasice od komsije sto su bile na dimljenju, stavila ih u tu sobu 🙈🤦♀️ mozes mislit, ja to rekla muzu kaze on njoj, a ona onak pa sta ce bit objesit cu ih na tavan kroz koji dan. Ma nije brate problem kad ces ti njih objesit, vec sto se miris uvuce u roku par sati u sve zivo, e ja dobila popizditis, a muz da ne pricam haha. I tako nekakve stvari onak 500x ja stavim negdje ona vrati nazad, ja opet vratim hahah pa mislim si ako ti mozes svaki put maknut, e mogu ja jos toliko puta i vratit nazad ahhah sou 🤣🤣
Nea 💗
Jeeeeee, samo da javim za OGTT, riječima moje vrlo elokventne doktorice: Nalaz je uredan!
Kontam poslat će mi cijeli nalaz s vrijednostima, a ono samo 3 riječi 🙄
Bitno nek je sve ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji