Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    05. Veljača 2021. 13:46

Girl1234

NevaEva, meni žao posipat to po krevetu kad nece bit akcije… A za donje rublje.. Osjećala bih se ko kit iako imam 57.5 kg… Fali mi moje tijelo hahahh

57,5 🤦‍♂️. Sad se ja osjecam ko kit, ti si naspram mene mala ribica 😂

nikac
    05. Veljača 2021. 14:00

Izdajalica - zasad sam misljenja da necu unaprijed kupovati stvari koje mi (nadam se) mozda nece niti trebati. 
    Ako vidim da treba lako posaljem decka, mamu, prijateljicu, koga god da mi uzme. 
    A navodno u Puli ima i neka ljekarna koja to daje u najam pa mozes isprobati ako ti pase, ako ne vratis. Bo...
    Valentinovo - nismo bas neki "Valentinovo people"  inace ga ne slavimo, mislim cestitamo si, ali nije da tom danu pridajemo previse paznje. Obicno ga provedemo skupa, znali bi nesto ici pojest eventualno (to nam je uvijek dobro potrosen novac kad je klopa u pitanju ). Dosta je to sve iskomercijalizirano pa ubije draz. Bolje da je Valentinovo ostatak godine, i da neke stvari dodju spontano a ne "nametnuto".

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    05. Veljača 2021. 14:01

To je samo moje "Grinch" razmisljanje.
    Bez ljutnje cure koje slavite, uvijek su mi bili simpa sladunjavi parovi koji slave Valentinovo jer se zaista tako osjecaju. Mi jednostavno nismo takvi....

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• EmEn9
    05. Veljača 2021. 14:02

Ja neznam al ja nemogu prestat mislit o tim krafnama, znači definitivno ću ići drugi tjedan u lidl po one šarene roza i crne sto ih je 6 u paketu i to ću sve ja pojest 2 za dorucak 2 za rucak i 2 za veceru. Taj dan odmor od dijete i moje zdrave prehrane. 
    .
    Znači nakon drugog tjedna smo na ananasu, kad rješim to s krafnama naravno 🤣
    .
    Sta sam onda ja sa trenutnih 94kg slon 🤣a dobro ajde tako se i osjećam 🤣🤣 Te vaše kilaže su smiješne to sam vam rekla odmah na početku trudnoće kad smo jos bile u ono u 12 tjednu 🤣 da ako se ne udebljate da moram napustit forum i kad tamo niste se udebljale bas znači to je neki znak za izlaz sa foruma 🤣🤣🤣🤣 šalim se samo vi budite mršave i sa malo kila 😢😢😢😢😢

Girl1234
    05. Veljača 2021. 14:03

A ja volim sve te takve sladunjave stvari haha 
    Ruzice, vecerice itd. Mada volim buket dobit i nekad bezveze 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

05. Veljača 2021. 14:03

Znam da glupo zvuci, ali i meni fali moje tijelo. Obuc uske trapke i osjecat se hot. 😅
    .
    Nije da mora bit sexa za Valentinovo 😅 ali mi smo 365 dana zadnjih 13 godina svaki dan skupa, mi se ne odvajamo, bili smo odvojeni samo dok je on bio u bolnici i nekak volim te dane ipak obiljezit posebno. Inace idemo rado na dobru klopu i casu vina i na kratka putovanja od par dana ali sad je to sve ipak drukcije 😂😂 noram razmisljat out of the box a mozak mi nikad bljuzgaviji nije bio 😂 vi me kuzite dok tak velim. A dobro, nest cu smislit.. 
    .
    MareiKate ti si uloziva od 31tt kao i ja. Jel ti rekao nest ekstra dr., tipa nema seksa i stepenica? Meni je samo rekao da izbjegavam velike napore koje nemam takitak.. 🤷‍♀️

Girl1234
    05. Veljača 2021. 14:04

Hahaah a svima se tijelo mijenja... Trebamo to prihvatiti i to je to 

Girl1234
    05. Veljača 2021. 14:06

Ajme NevaEva, i meni fali. Uvijek sam nosila sve ekstra usko, svaki dan bila u teretani i stvarno dpbro izgledala.. 🙈 Sad se osjecam lose zbog ovakvog razmisljanja, a znam da se sve to isplati za moju bebicu. Lako ce se kilaža vratiti kasnije... To su takvi dani valjda.. :) 

• EmEn9
    05. Veljača 2021. 14:07

Valentinovo nama sad više zbog djece nego zbog nas 🤣🤣 One se ful vesele valentinovu jer im mi svake godine kupimo ona mala milka srca u srce maloj kutijici i to im je top i baš budu jako sretne. A mužu ja obično kupim isto neke čokolatine ili čokoladu nešto simbolično neki slatkiš a tako i on meni ali više zbog toga da cure ne kažu a zašto nisi ništa kupila tati ili obrnuto mami 🤣 i da sad je ova manja vidjela katalog iz lidla s ponudom za valentinovo tako da je bila sva sretna kad je vidjela tortu na srce i neke perece tako da mislim da ću morat ić po to 🤣🤣 Ja i muž to nismo bas nikad nešto slavili. 🙃

05. Veljača 2021. 14:07

Girl1234

A ja volim sve te takve sladunjave stvari haha
    Ruzice, vecerice itd. Mada volim buket dobit i nekad bezveze 😂

Ovi za bezveze su mi najdrazi 🤷‍♀️
    .
    Slazem se da Valentinovo nist ne predstavlja ako ostatak godine odnos nije skladan i prisan. Fućkas takav jedan dan onda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.