Jao krafne 😂😥
Koliko ubijate sve cure sa dijabetesom i secerom, tako i mene sa svime 🤦 naime imam alergiju na gluten (dijagnosticirana prije nego se znalo u hr sta je gluten, dok nije bio popularan) tako da meni krafne ginu jedino ako se sama odvazim radit ih, a volje bas i nemam.
Dora2021javim ti se predvecer za kolica, idem kod staraca oko 4,5 da izvidim situaciju
😁 Oki doki!!
Zbog vasih krafni i svega ja nonstop gladujem, a stvar je u tome sto neke od nas ne mogu juriti po to i pripremati sva ta jela. Imajte milosti 😂
Zbog vasih krafni i svega ja nonstop gladujem, a stvar je u tome sto neke od nas ne mogu juriti po to i pripremati sva ta jela. Imajte milosti 😂
Daaaa ja bi ih najrađe sama napravila. Njih 30 bar😂😂 al nesmijem iz kreveta.. Napisala sam dragom... "ko pece krafne? Ti il ja il plodine?"
Mislim da je jasno kaj ce bit 😂😂😂
Lussi - u pohod na krafne 🍩🤤 ovaj tjedan Plodine, sljedeći Lidl 🤣🤣
.
EmEn9 - pročitaj si na netu.. Uglavnom svježi ananas također potiče rane trudove. Ne kompot, ni sokovi, nego svježi.. Imaš ga stalno u Plodinama. Znam par iskustava da im je pomoglo da to brže krene 🍍🍍Lavica13 vidim da nam je termin na isti dan 🙈
Dali bi mi mogla rec mjere sa zadnjeg pregleda? Znam da nisu sve bebe iste al, ono cist radi usporede jer stalno imam neka odstupanja i malo je veca beba pa da vidim koliko su nam drugacije mjere
Joooj krafneeeee. Na fbu svi objavljuju recepte sa krafnama.. Tu udjem spominjete krafne… Upalim tv reklama za plodine i krafne 🙈🙈🙈🙈
Nemogu prestat razmisljat o njima.
Jos je ak se ne varam Nikac rekla da su odlicne i da ih je fino smazala…
Ovaj dan nece proci bar bez jedne krafne!!!!!
Sto se tice doktora.. Svak ima svoje i najgore je slusat sto misljenja kako je tu netko i rekao.. Fokusirat se na pozitivu koliko god je to moguce i rokat dalje. Isla sam i ja kod jednog privatnika al zbog 4D.. uplasio me da je beba puno veca.. Bas me ono ubio u pojam.. Nakon 2 tjedna dosla u bolnicu na pregled sve super.. Smijali se na kog je beba tak napredna i velika.. Da je zdrava i da nema problema oko velicine.. Tak da.. Ima bas budala koje ti ubace bubu u uho pa ti ostani miran..
Bas ta situacija me naucila da gledam pozitivno pa kako bude.. Od puno razmisljanja i zivciranja nema koristi.
Sve cemo mi to izdrzat i uzivati uskoro sa bebicama.
♥️
Ja sam zadnji pregled imala 15.01. i curka je imala cca. 1500g - 1600g. Bila sam onda u 31. tjednu. Koliko je tvoja bebica teska?
Bila sam 28.01. I bio je tezak oko 2000g.. Kao sve vrijednosti za 33 tj a u 28+4 tjednu je imao skoro 1700g…
Hahaha rastavit cu se na porodu 🙈😂😂
Pa to uopce nije neka razlika. Znači 13 dana nakon mene si bila na pregledu i bebica je imala +400-500g više. I moja je valjda natukla još koliko za taj period tako da po meni tu smo 😊
Joj cure, sad bi i ja zbog vas krafne :( Al naručila sam si da mi svekrva napravi buhtle, pravim se kako je to zdravija varijanta jer se ne peku u ulju.
.
Ja sam od pregleda do sad spavala, valjda je takav dan. Vidim da je većina nas preko noći loše spavala. Probudilo me jer me već tolko bolilo kaj moram piškit da sam jedva ustala do wca.
.
Valentino ne slavim od vrtića, ostala mi trauma valjda kad sam ja dečku donijela poklon, a on meni nije. A bili smo pravi mali par, držanje za rukice, pusa prije spavanja, planirali i vjenčanje Doduše muž mi već godinama ne vjeruje kako niš ne očekujem pa svake godine dobijem neku sitnicu, a on jadan ništa.
.
Kaj se tiče kila, ja sam se prije 2 tjedna prestala osjećat debelo. Ne znam jesam se samo navikla jer je prošlo dosta vremena ili kaj, ali sad me veseli trbuh i kako beba u njemu raste. Jedino mi je fascinantno kako stane unutra :)
.
I slažem se s drugim curama koje su to napisale, treba naći jednog ginekologa kojem vjeruješ i ne propitkivati onda svaku stvar koju kaže ili ne kaže. Jer koliko vidim tu po forumu puno njih se razlikuje u pristupu, ali vjerujem da vode više brige o trudnicama.
Gita svida mi se torba🥰 jesi ju dugo cekala? Ja sam isto narucila (koliko vidim to je taj model) i jedva cekam da dode 😍
Narucila sam obicnu izdajalicu, no name, s Alija, 50ak kn, ak mi nece bit okej ili nece bit dobra bar mi nece bit zao😅
Valentinovo ne slavimo,pogledamo si skupa film i mazimo se,nista previse🤭 pretezno jedan drugom kupimo cokoladu il nekaj..
Joj,jede mi se Bajadera 🙄
Ja sam nasukani Kit od 98kg😖 mogla bi malo usporit s papicom,al se tjesim otic ce sve dok rodim i dojim i krenem u setnje, malo dijeta i sve bude okej😅 uvijek sam bila jaca🙄
Jao krafne 😂😥
Koliko ubijate sve cure sa dijabetesom i secerom, tako i mene sa svime 🤦 naime imam alergiju na gluten (dijagnosticirana prije nego se znalo u hr sta je gluten, dok nije bio popularan) tako da meni krafne ginu jedino ako se sama odvazim radit ih, a volje bas i nemam.
Dora2021javim ti se predvecer za kolica, idem kod staraca oko 4,5 da izvidim situaciju
Celijakija?
Da, makar moram priznat da mi je 'drago' kaj je tolko ljudi zatupljeno da gluten nije zdrav, ili da ce smrsavit ako jedu bg hranu, jer ima jako puno proizvoda. Kad mi je dijagnosticirano bilo je samo brasno kod nas, i to ne stalno
Joj užas, znaš kaj, šogorica mi se muci već godinama zbog celijakije, dosta kasno su joj otkrili, već joj je probavni sustav bio "razvaljen" od glutena i to neznam kad bi joj otkrili da je nije dermatologinja rekla možda je do glutena. Fakat je ta celijakija zaebana i znam da ima ona osobno puno problema sa tim, nikako kilažu dići, kontaminacije nehotice, bolovi u trbuhu, a o posebnoj prehrani i cijenama ni ne želim. Divim Vam se i treba što više osvjestit ljude o toj temi, jer stvarno nije šala. Nadam se da tvoja trudnoća tece glatko, recimo njena nazalost nije zbog svega toga ali još nekih faktora ofc, ne zelim da ispadne da plasim 🤦🏼♀️
Ja sam se isto dosta dugo patila dok mi nisu dijagnosticirali, cak zavrsila na bolovanju zbog zeluca, kolko me bolilo i peklo, doktori mi nisu vjerovali, uvjeravali me da je zgaravica, dali mi gastal koji su mi djelovali isto kao da cuclam tic tac. Sad je lakse, pomirila sam se s tim sto nesmijem i zasto ne smijem, ali recimo od prijateljice mala (3god sad ima) nikako joj nemozes objasnit. Govori ona: srce mi se slama kad joj nemogu kupit kiflu ili sladoled jer ona vice da nije bila zlocesta i nije joj jasno zasto nesmije.
Meni su rekli da probam izbjegavati u bebinoj hrani gluten kada rodim, jer se to genetski moze naslijedit. Nadam se da nece...
Lussi naravno da ce otici. A i to sta ostane, ako ostane nece biti nista strasno.
Imati cemo posla s bebama pa necemo toliko o krafnama misliti i ostalome.
Ja doslovce ogladnim od ovog foruma i onda zivcano zvacem jabuke i bademe, rucak vec 2 put itd. jer mi nema tko ic po krafnu, tortu ili bilo sta sto tu procitam 😂, a jela sam i kinder cokoladice 🤦♂️
Od kak se mala okrenula poprecno i od kad ju osjecam slabije, drugacije nego prije imam i neku tupu bol s desne strane trbuha, ne mora biti od toga ali neugodno je.
Jel to ta juzina il sta, ali nit spavam, nit sam sita, nit me ti bolovi stede.
Sortiraj odgovore
Najstariji