Samo molim Boga da su mi terapija i preporuka mirovanja dobre i da nisam mozda vec i trebala biti pod njihovim nadzorom.
Drugo sve u Bozjim rukama 🙏
Lonmi, slažem se s EmEn, iskljucivo u dobroj namjeri!
Pogubila si se s tim pustim pregledima, nađi jednog kojem vjeruješ i tako guraj dok ne dođe tvoje zlato.
Zamislite cure, ja dok sam bila hospitalizirana našla sam slučajno prekrasnu liječnicu u bolnicu, dolosvno sam je pitala može li me voditi do kraja trudnoće.
Sto puta je bolja od ove socijalne, iako nemam sad nešto posebno loše reći ni za tu moju.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ovaj forum je sve..mozes se dobro nasmijati hahahah
Ugl moj trudnički mozak zaboravi sta je procita u sekundi (tajne mi mozete reci ne brinite zaboravim odmah necu nikome reci)
Mene zanima isto sto je netko vec pitao jeli koja od vas u 26 tj pocela oticati prsti na rukama npr nista pretjerano ali
Ono laganini primjeti se…odmah me panika vata🥺iako me nije zaobislo u ni jednoj trudnoci oticanje evo opet se cudim…doma mjerim tlak i jos je uvijek dobar nadam se da me nece izdati bar on haha..
Gitana isti princip i ja perem robicu sve bijelo na 90 a sve ostalo sareno na 40-60 ovisi o materijalu…
Kolica za sad jos nemam ali cu posuditi u rodice ova tri u jedan jer sam naravno sve svoje poklonila i podilila mislec da zatvaram tvornicu i da sam rodila sta sam imala hmmm…pa mi se neda pare na to bacati za 4 dite koje bude u tim kolicima bukvalno u kosari prvoj i malo u jajetu radije cu si kupiti kisobran kolica koja cu duze koristiti..jos sam nesto imala na umu komentirat al senilna baba nezz sta..
anaAnnormalno da bi osjetila trudove nije da su lagani ko perce pa se ne osjete,ponekad se covik pita ko njima daje diplome jer doslovno frapiraju s pitanjima nekim…
Jagodice ne mogu se načuditi u kojim si tjednima ja se dobro sjećam tvoje polovice trudnoce točnosti napislaa jeeeej evo i nas na pola puta a gle di si sad .. ni okrenit se neces a vec cemo ti dosadit s pitanjima Jagodiceee oce li decko jesi li javi se hahahahhahaha…
Lonmija se veselim sto sam na iducem pregledu vec 30 tj iako ima do kraja lipo je vidit sta pise ahhahahah i lussinas vjerno prati u stopu….ne mogu se sitit tocno jel ima netko iza nas ili smo nas tri zadnje ,sve druge imaju termine prije petog mj ili griješim 🥴🤭
Ima iza nas, ja mislim da Danica, Kety.... dr se ne mogu sjetiti 😂
Jaooo kad su ove krafne u lidlu?
.
Cure hvala za kc za rodiliste. Pisite sve sta saznate. Gita, tvoj neseser ko moj kofer po velicini 😅
.
Polozaj posteljice - meni je dr.sad na pregledu rekao da je posteljica daleko od usca i cak ide dio prema gore, da je tp dobro, da nije tako da bi pricali o carskom. E sad.. vidjet ces dal ce se dic, nemam pojma jel moja uvijek bila tak ili su sad to poceli gledat u 30.tj. Lonmi, odluci jel joj vjerujes. Ako da, nedi vise nikam po drugo misljenje i prepusti se. Dobro ste i ti i mala 💕
Lonmi, slažem se s EmEn, iskljucivo u dobroj namjeri!
Pogubila si se s tim pustim pregledima, nađi jednog kojem vjeruješ i tako guraj dok ne dođe tvoje zlato.
Zamislite cure, ja dok sam bila hospitalizirana našla sam slučajno prekrasnu liječnicu u bolnicu, dolosvno sam je pitala može li me voditi do kraja trudnoće.
Sto puta je bolja od ove socijalne, iako nemam sad nešto posebno loše reći ni za tu moju.
Ma nisam se, samo sam podijelila s vama kako me nazvala i tupi opet svoje. Moram ju negde tracati da izbacim to van 😂. Idem privat i slusam njega, ako i on kaze da je posteljica onda je posteljica, ako bu i dalje polip onda bu polip. Drugo me ne zanima. Samo da nista od tih krvaruckanja ne steti bebi i ja sretna.
Ajme sam ja danas 31? 😎🤩 bas vrijeme letiiii..
.
Jagodica, ako ti je danas imendan, onda si Jagoda? Ili Agata? Prekrasno kakogod. Uzivaj u imendanu :)
.
Cure hvala za kc za rodiliste. Pisite sve sta saznate. Gita, tvoj neseser ko moj kofer po velicini 😅
.
Polozaj posteljice - meni je dr.sad na pregledu rekao da je posteljica daleko od usca i cak ide dio prema gore, da je tp dobro, da nije tako da bi pricali o carskom. E sad.. vidjet ces dal ce se dic, nemam pojma jel moja uvijek bila tak ili su sad to poceli gledat u 30.tj. Lonmi, odluci jel joj vjerujes. Ako da, nedi vise nikam po drugo misljenje i prepusti se. Dobro ste i ti i mala 💕
Da tih mojih 29mm je nisko, ali bitno da ne prekriva usce. Da li to moze krvariti nemam pojma, mozda i moze. Kazu da je ispravno dok je od 4cm nadalje od usca. Dok je sve zatvoreno i cervix dugacak ja mislim da je sve super.
.
.
Da tih mojih 29mm je nisko, ali bitno da ne prekriva usce. Da li to moze krvariti nemam pojma, mozda i moze. Kazu da je ispravno dok je od 4cm nadalje od usca. Dok je sve zatvoreno i cervix dugacak ja mislim da je sve super.
Al dr.bi trebali dat terapiju i prepoznat dok nije sve super. Dok je sve super mozes doslovno sama rodit. 😅 tak da kuzim tvoju frustraciju.
.
.
Al dr.bi trebali dat terapiju i prepoznat dok nije sve super. Dok je sve super mozes doslovno sama rodit. 😅 tak da kuzim tvoju frustraciju.
Upravo to, za to sluze. A ne ja mislim da krvari posteljica jer je blizu usca. Ok ako tak mislis posalji me u bolnicu nek me imaju pod nadzorom jer posteljica bas nije igra. Nemoj misliti. Ali ok vidio je ovaj u bolnici sta je rekla i ako je reko ok onda valjda je ok. Valjda nisu svi skupa katastrofa i samo da te se rjese dok nemas bolove itd.
NevaEva krafne su od iduceg cet u Lidla,taman dok idemo u pohod na trudnicke stvari da ugrabimo i krafne🤣🤣
.
Mom of 4 da daa pratim vaas tocno tj dana po Liliyu, Kety je odma negdje kak i ja, pa Tea, Ertzui, Valkris 🥰
.
Sad trebam savjet,taman narucujem na aliju.. jel prakticnije Elektricna izdajalica ili obicna? Kakva je razlika? Kaj da uzmem?
Sortiraj odgovore
Najstariji