Krafne su hit 😂😂
Sta planirate za Valentinovo? Dok se sjetim prosle godine, sad mi je tak zao muza 😂🤪🤭
Mene je prosle godine oborilo vino za vecerom 😂😂😂, tako da eto, ove godine cu bar biti trijezna 😂
Bebolinka, super 🥰
Jesam ja jedina koja jos nije isla po krafne? Hahahah
Al to sam zato jer nemam Plodine u blizini 😂 al zato doma žderem Rafaello pa dođe na isto hahah
NevaEva, i ja razmišljam.. I nemam pojma hahahahh
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Bebolinka super za veliku bebicu i dobar pregled!
Bebanomoje ja sam uloživa od 31 TT i nije mi rekla da mirujem nego samo da usporim. Nisam usporila, vidjet ćemo idući tjedan na pregledu što sam napravila s tim 🤣 ja ću idući tjedan već biti u 37 TT tako da šta god da bude ne zamaram se, bebicu osjećam, u dobrim sam tjednima. Sve je dobro osim nedovršene kuće 🤣
Cure meni muž donio krafne iz Mlinara, idem se ubit 😁
Valentinovo hmm pa ja mislim da ću ispeći pizzu i počastiti se pivom 🤣 a muž mi se može pridružiti u tome 🤣 skupa s djetetom...
Bebolinka, super 🥰
Jesam ja jedina koja jos nije isla po krafne? Hahahah
Al to sam zato jer nemam Plodine u blizini 😂 al zato doma žderem Rafaello pa dođe na isto hahah
NevaEva, i ja razmišljam.. I nemam pojma hahahahh
Kupila sam neka cokoladna srca lijepa pa sam mislila posipat ih po krevetu, svjecice i to al sta kad se nist na krevetu ne bude dogadjalo i ne stanem u sexy veš 😂😂 mozda mu ispecem neku tortu.. i don't know. Ne mozes ni u restoran otic..
.
Lussi i ja sam cula da je elektricna brza i obicno inaju vise "brzina" 😂 al ja sam uzela rucnu jer mi se svidja bit u svom tempu, nadam se da ju necu puno koristit i paket od t.tippee je bio na akciji 🤷♀️
Ja si napravila coffee i otvorila Domaćicu, pa sad vi o krafnama možete do travnja ili do iduće slike desserta 😂😂😂...
Lussi, ja sam imala ručnu Aventovu i nikako se s njom nisam snašla pa sam se naučila ručno izdajati i to mi je bilo super! Mišljenja sam da te stvari treba kupiti kad zatreba, znam mnoge koje su kupile i nisu na kraju koristile.
Valentinovo - mi smo se na valentinovo prije 6 god zarucili, samo jednom poslije te god smo izasli van na veceru. Meni je veci gust zavalit se kuci pred tv, nac neki dobar film da se oboma svida, igrat neke drustvene igre ili jednostavno samo se odmaknut od mobitela i interneta taj dan i posvetit se jedno drugom. Nije mi uopce bitno gdje smo. Jedne godine smo isli prosetat sumom, bili citavo popodne vani, na svjezem zraku, bez signala, ma bilo je milina..e to je za mene uzivanje s partnerom, ne mora to nuzno bit sex, donje rublje, neka akcija, ma nista takvo. Samo da smo nas dvoje i nitko drugi, to je za mene pojam bilo kada ne samo kad je valentinovo, godisnjica, rodendani i ostalo ❤
Nea 💗
I moj muž je bio po krafne u Plodinama!
Ali je donio one od marmelade a ne cokolade i vanilije!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Super za uredne preglede curke!!! 👍👍👍
Valentinovo pada u nedjelju pa jedino što mi pada na pamet je ostat u krevetu duže i svašta nešto po krevetu 😂😂😂... Sve van spavaće sobe uključuje i male gremline pa je automatski romantika 0.
Možda kroz tjedan pripremim Lava kolač (muž obožava) pa ga lijepo zaledim i spečem u ned i to će bit to. Mislim da neću kupovati poklon ove god. Bez ideja sam.
NevaEva, meni žao posipat to po krevetu kad nece bit akcije... A za donje rublje.. Osjećala bih se ko kit iako imam 57.5 kg... Fali mi moje tijelo hahahh
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja vjerujem nekako da ce mi ako budem imala mlijeka ta izdajalica trebati pa razmisljam da uzmem aventovu rucnu skupa s bocicama i onim posudicama, a ako nece ici s njom onda cu uzeti i električnu pa kud puklo da puklo.
Ali to tek kad procijenim.
Sortiraj odgovore
Najstariji