Idem ja narucit obicnu jer ak mi elektricna cicu povuce ima da placem hahahah🤣🤣🤣🤣
Evo da se javim pa vas kasnije citam sve 😁
Bila na pregledu, sve je super, uzela mi je bris za streptokok. Beba ima preko tri i nešto kile, odgovara kao da sam 39+1 a ne 37 tjedan 😁 ja zatvorena, glavica dolje.
Za tjedan dana opet pregled i to vam je to 😊
Evo da se javim pa vas kasnije citam sve 😁
Bila na pregledu, sve je super, uzela mi je bris za streptokok. Beba ima preko tri i nešto kile, odgovara kao da sam 39+1 a ne 37 tjedan 😁 ja zatvorena, glavica dolje.
Za tjedan dana opet pregled i to vam je to 😊
Bas mi je dragi za uredan pregled💪🏼 stize i tvoja bebaa uskoro😍😍😍
Pozdrav drage moje, evo i mene. Vidim da mnogima od nas noc nije bila neka, al vidim da je Elly pisala da nista ne spava, draga i meni je tako citavu trudnocu, cak je jos bilo gore ispocetka jer sam na wc isla dolsovno svakih pola sata, cak sam jedno vrijeme i spavala u dnevnom da ne remetim muza. Sad mi je obavezno da ne idem spavat prije 2 nekad 3, vec oko 20 do 4 prvo pisanje, pa oko pol 5 drugo, pa se u 5 muz dize na posao, pa jos do 6 idem bar dva puta, s tim da tu u 5 kad se probudim zbog zgaravice do 7, 8 ne spavam, cackam po mobu ili si upalim tv, pa zaspem do 10, 11 i to je to od moje noci i takva je svaka u 90% slucajeva, al sam ja jadna koja je inace ooogromna spavalica gdje sam znala spavat i po 12h u komadu, sta cu navikla sam vec kad me prati taj tempo 8mj 😅🤷♀️ a da ne pricamo jos kad su ovakve promjene vremena i ostalo 🙈
Nisam nikada nista pila jer nisam htjela, samo magnezij zbog jakih grceva u listovima.
I nista tako ja opet bila budna od 15 do 5, izlezavala se u krevetu do pol 7, spremila se, odradila ctg, sve uredu, trudova i dalje nema, iduci pregled ponovno u ponedjeljak i to je sve za danas jer sam imala samo ctg, a u pon imam pregled i ctg ako bude trebalo to cemo vidjet, u svakom slucaju idem sada 2 puta tjedno i to mi je okej, preglede prstima gledaju da rade sto rjede odnosno eto jednom tjedno, za sada je tako. Bila narucena u 9h, dosla ja u pol 9 i odmah usla na ctg, vec u pol 10 bila gotova s bolnicom. Onda isla u Plodine po krafnice 😁🥯 i jos par sitnica i eto do 10 bila kuci. Pa malo sredivala po sobi, kupaonu prebrisala, sveki i ja rucale i eto sad se izvalila na kutnu pa vama tipkam 😊
Nea 💗
Ridja - hahha vrh si s ovim skropljenjem 😅😅 i super za uredan pregled 🤗
Bebolinka - super, samo neka bebica raste 🥰❤
Jagodica - sretan imendan draga 🥰 uzivajte danas
Nikac - predivna si 🥰 a kolica su super 👍😊 bitno da je mali svrco nasao mjesto za odmor 😉
Radovi - ja se vama cure divim, mi smo zapravo imali u planu kucu jos prosle godine uzeti, al smo onda stali, ma reko cekaj polako, necemo se zaletit, idemo jos koju kunu usparat, a kuca hvala Bogu ima na izvoz. I taman je tu pocela korona vamo tamo, ja saznala da sam trudna u 6 mj reko nepada mi napamet razmisljat o kuci i renoviranju i svemu tome u trudnoci, moze kuca cekat jos malo, jer onak kud mi se zuri, necu ak mi nije sila, i tako smo kucu prebacili za ovu godinu ako Bog da, imamo 2 u opticaju, al smo culi da ce jos jedni ljudi prodavat jer se sele van, pa sad cekamo da vidimo sta i kako, a i taman da se malo uhodamo s curom i onda brate mogu uzivat i s veseljem namjestat kucu. Ja sam picajzla, ako nije hitno pa necu si gurat u raspored nesto nepotrebno, nije da nemamo gdje bit, pa jos malo cemo se strpit. Ne volim kad imam previse svega nagurano, a znajuci da nije moralo tako bit, muz i ja smo isti po tom pitanju, idemo korak po korak i onda lijepo uzivamo u svemu 🤗👍 tak da stvarno svaka cast cure.
Nea 💗
Petra upravo tako, a s obzirom da me zbog te posteljice i slala po dr misljenje jer ona nije sigurna, onda bi sad trebala i završiti napokon, ipak je to bolnica i nekog vraga valjda znaju i moj privatnik je dugo bio u bolnici znam da se svacega nagledao . Pa nisam valjda jedina na tom svijetu koja ima krvarenje i da nitko ziv ne moze reci gospođo to vam je od tog i tog.
Zvala je, javila sam se, sad dalje nek pise uputnice i nadam se da sam dobru odluku donijela sta ju vise ne slusam, da nece ispasti da je bila u pravu.
.
AnaAn to je u bolnici isto sve ludo nekad. Srecom nisam nikad previse oko doktora, osim lani kad sam lezala zbog vanmaternicne i izludili su me i sad me isto ljute.
Drzim fige da si cim prije doma i znam da bus sad imala pojacane kontrole, ali bar da tamo ne lezis, i da te napol manje ljute nego mene 🥰
Znači nakon 2 tjedna izbjegavanja slatkog ubile ste me s tim krafnama 🤣 malo smo na izletu i vidim Plodine, i vičem muzu stani, moramo po krafne, jedva ih našla, već mi je i suza skoro krenula😁😁 pojela dvije, suzdrzala sam se od više
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji