Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    05. Veljača 2021. 12:42

Ahahaha nema preko reda ne ne hahahaha

05. Veljača 2021. 12:43

bebolinka

Evo da se javim pa vas kasnije citam sve 😁
    Bila na pregledu, sve je super, uzela mi je bris za streptokok. Beba ima preko tri i nešto kile, odgovara kao da sam 39+1 a ne 37 tjedan 😁 ja zatvorena, glavica dolje.
    Za tjedan dana opet pregled i to vam je to 😊

Bas mi je dragi za uredan pregled💪🏼 stize i tvoja bebaa uskoro😍😍😍

Ines
    05. Veljača 2021. 12:53

Pozdrav drage moje, evo i mene. Vidim da mnogima od nas noc nije bila neka, al vidim da je Elly pisala da nista ne spava, draga i meni je tako citavu trudnocu, cak je jos bilo gore ispocetka jer sam na wc isla dolsovno svakih pola sata, cak sam jedno vrijeme i spavala u dnevnom da ne remetim muza. Sad mi je obavezno da ne idem spavat prije 2 nekad 3, vec oko 20 do 4 prvo pisanje, pa oko pol 5 drugo, pa se u 5 muz dize na posao, pa jos do 6 idem bar dva puta, s tim da tu u 5 kad se probudim zbog zgaravice do 7, 8 ne spavam, cackam po mobu ili si upalim tv, pa zaspem do 10, 11 i to je to od moje noci i takva je svaka u 90% slucajeva, al sam ja jadna koja je inace ooogromna spavalica gdje sam znala spavat i po 12h u komadu, sta cu navikla sam vec kad me prati taj tempo 8mj 😅🤷‍♀️ a da ne pricamo jos kad su ovakve promjene vremena i ostalo 🙈
    Nisam nikada nista pila jer nisam htjela, samo magnezij zbog jakih grceva u listovima.

I nista tako ja opet bila budna od 15 do 5, izlezavala se u krevetu do pol 7, spremila se, odradila ctg, sve uredu, trudova i dalje nema, iduci pregled ponovno u ponedjeljak i to je sve za danas jer sam imala samo ctg, a u pon imam pregled i ctg ako bude trebalo to cemo vidjet, u svakom slucaju idem sada 2 puta tjedno i to mi je okej, preglede prstima gledaju da rade sto rjede odnosno eto jednom tjedno, za sada je tako. Bila narucena u 9h, dosla ja u pol 9 i odmah usla na ctg, vec u pol 10 bila gotova s bolnicom. Onda isla u Plodine po krafnice 😁🥯 i jos par sitnica i eto do 10 bila kuci. Pa malo sredivala po sobi, kupaonu prebrisala, sveki i ja rucale i eto sad se izvalila na kutnu pa vama tipkam 😊

Nea 💗

Ines
    05. Veljača 2021. 12:54

Ridja - hahha vrh si s ovim skropljenjem 😅😅 i super za uredan pregled 🤗

Bebolinka - super, samo neka bebica raste 🥰❤

Jagodica - sretan imendan draga 🥰 uzivajte danas

Nikac - predivna si 🥰 a kolica su super 👍😊 bitno da je mali svrco nasao mjesto za odmor 😉

Radovi - ja se vama cure divim, mi smo zapravo imali u planu kucu jos prosle godine uzeti, al smo onda stali, ma reko cekaj polako, necemo se zaletit, idemo jos koju kunu usparat, a kuca hvala Bogu ima na izvoz. I taman je tu pocela korona vamo tamo, ja saznala da sam trudna u 6 mj reko nepada mi napamet razmisljat o kuci i renoviranju i svemu tome u trudnoci, moze kuca cekat jos malo, jer onak kud mi se zuri, necu ak mi nije sila, i tako smo kucu prebacili za ovu godinu ako Bog da, imamo 2 u opticaju, al smo culi da ce jos jedni ljudi prodavat jer se sele van, pa sad cekamo da vidimo sta i kako, a i taman da se malo uhodamo s curom i onda brate mogu uzivat i s veseljem namjestat kucu. Ja sam picajzla, ako nije hitno pa necu si gurat u raspored nesto nepotrebno, nije da nemamo gdje bit, pa jos malo cemo se strpit. Ne volim kad imam previse svega nagurano, a znajuci da nije moralo tako bit, muz i ja smo isti po tom pitanju, idemo korak po korak i onda lijepo uzivamo u svemu 🤗👍 tak da stvarno svaka cast cure.

Nea 💗

05. Veljača 2021. 12:55

Bebolinka 😍😍

Lonmi
    05. Veljača 2021. 12:56

Petra upravo tako, a s obzirom da me zbog te posteljice i slala po dr misljenje jer ona nije sigurna, onda bi sad trebala i završiti napokon, ipak je to bolnica i nekog vraga valjda znaju i moj privatnik je dugo bio u bolnici znam da se svacega nagledao . Pa nisam valjda jedina na tom svijetu koja ima krvarenje i da nitko ziv ne moze reci gospođo to vam je od tog i tog.
    Zvala je, javila sam se, sad dalje nek pise uputnice i nadam se da sam dobru odluku donijela sta ju vise ne slusam, da nece ispasti da je bila u pravu. 

AnaAn to je u bolnici isto sve ludo nekad. Srecom nisam nikad previse oko doktora, osim lani kad sam lezala zbog vanmaternicne i izludili su me i sad me isto ljute.
    Drzim fige da si cim prije doma i znam da bus sad imala pojacane kontrole, ali bar da tamo ne lezis, i da te napol manje ljute nego mene 🥰

Lonmi
    05. Veljača 2021. 12:58

Drzite fige da i ja mogu jesti krafne poslje ogtt-a u srijedu 😂😂😂😂

• julesica
    05. Veljača 2021. 12:59

Znači nakon 2 tjedna izbjegavanja slatkog ubile ste me s tim krafnama 🤣 malo smo na izletu i vidim Plodine, i vičem muzu stani, moramo po krafne, jedva ih našla, već mi je i suza skoro krenula😁😁 pojela dvije, suzdrzala sam se od više 

05. Veljača 2021. 13:06

Krafne su hit 😂😂
    Sta planirate za Valentinovo? Dok se sjetim prosle godine, sad mi je tak zao muza 😂🤪🤭

• julesica
    05. Veljača 2021. 13:13

Lussi - što se tiče izdajalicu, nazalost ne možeš znati koja ti je bolja dok ne probaš obe. Ja sam htjela naručiti sa alija neku no name, ne preskupu, no u recenzijama je pisalo da slabo vuče i da ne koristi ničemu pa odustala, vjerujem da su ove skuplje (cca150e) bolje, ali za to mi se nije davalo toliko novca pa sam kupila onaj set tommee tippie iz baby centra sa običnom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.