Danas oslic Ala bakalar Hahahhaha da minse jednom naist pa rec E dosta je...
https://ibb.co/JBHQFhc
anaAn evo se i ja vratila medu “začepljene” pijem caja danas i kao krenm na wc pa sidim tamo bzvz bezuspješno
Kety...ajme, ja ne znam kako bih na tu provalu reagirala!
😕
Moja gin zaboravi neke stvari kojih se ja sjećam od prošlih trudnoća i nije za joj zamjeriti i nikad ne komentira neš ružno ako ju neš pitam ili podsjetim. U 10.mj mi se bilo zamjerilo kad je rekla po sestri da nemam što vaditi krv jer će ionako doć povišeno (u bolnici rekli da trebam), al ipak je kad je stigla obrazložila svoje mišljenje i umirila me.
Osjećam se stvarno happy s mojom gin!
Cure moje ova moja gospoda jadna dolje skroz poludila. Uz koristenje vaginaleta ona mene nekako svrbucka 😵, mora da sam ju iritirala totalno zadnji put dok sam muku mucila s umetanjem. Sta sad? S cime da ju njegujem dodatno 😂.
Moram slati mail poliklinici, ali imate mozda kakvi savjet?
I da perem i dezinficiram ruke obavezno prije umetanja i nju 2 put na dan cistom vodom.
Imam osjecaj da to bas i je od tih dnevnih ulozaka jer su me uvijek iritirali 😡
Odličan obed Mom!
Ja danas zapečenu paštu sa sirom i brokulom. I onda sveki pošalje tople fritule...pa ne degustirala...
Bubica1, ja ti doma imam haljinu bijele boje koju sam kupila za rezervu na svom vjenčanju ali nisam je nijednom obukla....
Rezana je ispod grudi što znači da dalje pada preko trbuha. Možda će nekom biti too much ili ružna, ali meni je bila lijepa i spremna sam je POKLONITI. Ionako mi samo stoji. Leđa su rastezljiva, ne znam kako da to opišem. Slikala sam nekako, nisam baš majstor u fotkanju ali evo poslat ću da vidiš. Mogu ti je poslati u paketu ako ti se svidi
Bijele je boje, veličina S/M, i do poda ide, mislim da bi za trbuh bilo mjesta ali treba probati. Svakako ću je nekome pokloniti, pa sad ako hoćeš mogu i tebi, kažam ako ti se svidi. Nemaju naravno svi isti ukus. Ne znam jel glupo to od mene da se uopće petljam u tvoj privatni izbor, ali evo nemam lo#ih namjera, samo hoću pomoći. 😊Evo šaljem fotke
Lonmi, da nije i kakva Candida u djiru. Meni se pojavila s utrićima i riješila sa Canestenom i Lactacyd gelom antifungal effect
Na zadnjoj slici izgleda da je jako duga ali nije, ja sam visoka163 i meni je taman. Ako ti odgovara
.. Javi😊
Lonmi, da nije i kakva Candida u djiru. Meni se pojavila s utrićima i riješila sa Canestenom i Lactacyd gelom antifungal effect
Pa nebi me uopce zacudilo, samo nisam mislila da se nesto sto se lijeci vaginaletama moze jos i uz njih pojaviti 🤦♂️. Za sad nije nist strasno, nije da ludo svrbi ili nest, ali znas dok imas onaj osjecaj da nije kak treba dolje, nelagoda neka.
Ta Candida bar koliko znam nije stetna, samo neugodna, a kod mene je ovaj ektropij cisti mamac za ta sranja.
Pisem mail poliklinici odmah sutra ako bi nelagoda potrajala.
Sortiraj odgovore
Najstariji