Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica13
    17. Veljača 2021. 19:38

Čestitke Korra! 🥰 Predivni 😍 Brz oporavak tebi, a maleni Theo neka super napreduje! Mazite se i pazite! 💞

pupetta
    17. Veljača 2021. 19:39

Korra cestitke od srca! ❤ Theo je prekrasan mali smotuljak  Uzivajte, mazite se i zelim ti brz oporavak 

Baby P 03/21 💙

17. Veljača 2021. 19:40

Korra cestitam! :) Theo dobro nam dosao 💕💕💕 

mom_of_4
    17. Veljača 2021. 19:43

Opet nisam u toku...zadnje sta sam vidila...
    Lonmi ja za intimnu higijenu koristim Lactogyn gel za pranje i super mi je daleko najbolji...dnevne uloske izbjegavam maximalno jer bas pogoduju stvaranju gljivica bakterija itd jer dole “zagrijavaju” damu pa nema zraka jadna...u prethodnim trudnocama sam uredno pred kraj dobivala Betadine vaginalete,one su na bazi joda i Odlicnee za dezinficirat i ocistit dole sve sta se da.nadam im se i ovaj put...jos sam nesto tila rec al hmmm senilna postala..
    Mustela ili uriage deff moj izbor od higijene za bebu....
    Ines cekam izvjesce haahha i tok događanja kod tebe jel se pokreće sta il je stalo sve...
    Jedva cekam utorak na pregled da vidim u kakvom smo stanju nas tri...ja ,gospoja i beba...i onda mi je rockaaas 🥳🥳🥳🥳 02.03 .... nakon toga cekam da prode treci mj da se preporodim psihicki nece mi se nikud zurit kad 4. mj bude na vratima ahhahahhahahahah

bebolinka
    17. Veljača 2021. 19:45

Korra cestitammmmmmmm 😍🥰🥰🥰 presladak jeeeeee ❤️

bebolinka
    17. Veljača 2021. 19:46

mom_of_4

Opet nisam u toku…zadnje sta sam vidila…
    Lonmija za intimnu higijenu koristim Lactogyn gel za pranje i super mi je daleko najbolji…dnevne uloske izbjegavam maximalno jer bas pogoduju stvaranju gljivica bakterija itd jer dole “zagrijavaju” damu pa nema zraka jadna…u prethodnim trudnocama sam uredno pred kraj dobivala Betadine vaginalete,one su na bazi joda i Odlicnee za dezinficirat i ocistit dole sve sta se da.nadam im se i ovaj put…jos sam nesto tila rec al hmmm senilna postala..
    Mustelaili uriage deff moj izbor od higijene za bebu….
    Inescekam izvjesce haahha i tok događanja kod tebe jel se pokreće sta il je stalo sve…
    Jedva cekam utorak na pregled da vidim u kakvom smo stanju nas tri…ja ,gospoja i beba…i onda mi je rockaaas 🥳🥳🥳🥳 02.03 …. nakon toga cekam da prode treci mj da se preporodim psihicki nece mi se nikud zurit kad 4. mj bude na vratima ahhahahhahahahah

Mom možda bude na forumu novih bebica na tvoj datum 😬😬

danica85
    17. Veljača 2021. 19:52

anaAn

Lonmi pravac ti po neke probiotike 🙂

Definitivno, ja sam prvo Lactogyn pila, u početku po dvije, sad sam na Bioreli. Rekla mi privat dr mogu do kraja trudnoće koristiti, preventive radi. Lactogyn je nekih 85 kn, Biorela 65. 

Lonmi
    17. Veljača 2021. 19:58

Korra cestitke, uzivaj s bebicom 🥰

• Bebanomoje
    17. Veljača 2021. 19:58

Korra

E i da evo slikica jedna 😊
    https://ibb.co/WBcnLpG

Mis mali, kako je sladak 🥰
    Čestitam i neka je zdrav i veseo, i da cim brze idete doma 😊

Lonmi
    17. Veljača 2021. 20:03

A jesam se onda zeznula s tim uloscima, ufff. I znam da nisu dobri, ali morala sam... dobro necu vise. 
    Jedino onaj ogromni always kroz noc dok stavim ovaj polygynax jer tog litra izade. 
    Mom_of_4 ja uopce strahujem od stanja gospode u ponedjeljak, samo nek je sve kako je i bilo osim te ranice ona nek ode 🙏. Da jod je super, to sam cula. S jodom su znali i premazivati dolje, tj. nekom tekucinom na bazi joda zene s problematikom i krvarenjem kakvo sam ja imala. To navodno smiruje stanje. 
    Tebi je sve super ne brini 🥰❤️
    Sutra kupujem probiotik, bude to sve proslo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.