anaAn ,Lonmi moja ce u ovome pa se pridruzujem timu mickey- minnie
https://ibb.co/F02HjZj

Isuse kako su vam slatki ovi Mickey i Minnie kompletici, prepre kao da ste se dogovorile, vidi se da se intenzivno druzimo na forumu 😁
Ja sam maloprije poslagala robicu u komodu pa da vam pokazem. Svasta stane kada se ovako slaze, bas sam zadovoljna
https://ibb.co/sJqPK9j
Baby P 03/21 💙
P.S. i ja sam za prirodni porod ukoliko ne postoji neki razlog zasto je carski sigurnija opcija Sto se tice straha i boli, ja na sve to gledam kao na zivotno iskustvo, nadam se najboljem, a ako nesto i zapne prezivjet cu. Samo razmislim koliko je zena rodilo prije mene, i tu u kakvim uvjetima, pa me to osvijesti za sekundu
Baby P 03/21 💙
Mom_of_4, Lonmi, anaAn, preslatko🥰
Prirodan porod ili carski- ja bi bila najsretnija kad bi vecinu poroda mogla odraditi doma,doci u bolnicu otvorena za radaonu i ekspresno roditi. Ali nazalost,moguce da me ceka inducirani zbog gestacijskog. A toga se,moram priznati,uzasavam. Pa cak ne bi imala nista protiv da mi ponude carski. Iako,sad mi je bila na kavi prijateljica koja je prvo dijete rodila s induciranim,uz epiduralnu,i rekla da skoro ji osjetila nista nije. Drugi je bio prirodan i puno tezi. Tako da me malo umirila. Ipak je sve to individualno i nikad ne znamo kako ce biti. Znam samo da dijete mora van😂 i da cemo prezivjeti,bitno da je on dobro❤️
Isuse kako su vam slatki ovi Mickey i Minnie kompletici, preprekao da ste se dogovorile, vidi se da se intenzivno druzimo na forumu 😁
Ja sam maloprije poslagala robicu u komodu pa da vam pokazem. Svasta stane kada se ovako slaze, bas sam zadovoljna
https://ibb.co/sJqPK9j
E tako i ja slazem, a imas i onu caku da sve srolas, ja tako imam svoje i muzevo donje rublje i potkosulje i stane skoro duplo vise nego obicno slaganje 👍

Nea 💗
Puppeta predobro si posložila,ja nista nisam jos znaci doslovno nista..tetra pelene neznam di da narucim jeste zadovoljne sa svojim naručenim i Di ste naručivale

Hvala vam ❤
Mom of 4 ja sam narucila s Ethereal stranice. Prekrasan je dizajn i djeluju mi kvalitetno, a vidjet cemo kakve ce biti u akciji. Uzela sam nesto pamucnih, nesto bambus. Bambus su skuplje, ali su puno mekse pa mi je zato da nisam uzela vise njih.
Baby P 03/21 💙
Sjele komplikacije PBZ 🥳
.
Porod ako bude moguce,ja bi prirodno, no ako bude potreban carski, oni znaju sta rade..
.
AnaAn, Lonmi, Mom preslatki mickey i minnie kompletici😍😍😍😍😍 koju velicinu ste uzimale za izlazak iz bolnice?
.
Lavice jel vidis haha samo jurilice kupujem🤣 tocnije ja nisam nista kupila, muz sam sebi kupio auto, kuma kupila bebi kolica.. a ja nista🤭
.
Pupetta bas je lijepo ovo poslozeno,ja si mislim da k kad poslozim da cu zacas sve razbacat dok cu oblacit bebu🤣
.
Mom ja sam uzela tetre u Djecjem Svijetu tu u gradu, imaju i fejs stranicu i super su mi.. uzela sam par u Pepca i Kika, ali nula bodova, stisnu se i zguzvaju i prozirne su, a ove iz Djecjeg su mi super i bas velike😍 te iz Djecjeg vecinom nalazim po stranicama po internetu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji