Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    17. Veljača 2021. 14:04

Puppeta predobro si posložila,ja nista nisam jos znaci doslovno nista..tetra pelene neznam di da narucim jeste zadovoljne sa svojim naručenim i Di ste naručivale 

pupetta
    17. Veljača 2021. 14:09

Hvala vam ❤
    Mom of 4 ja sam narucila s Ethereal stranice. Prekrasan je dizajn i djeluju mi kvalitetno, a vidjet cemo kakve ce biti u akciji. Uzela sam nesto pamucnih, nesto bambus. Bambus su skuplje, ali su puno mekse pa mi je zato da nisam uzela vise njih.

Baby P 03/21 💙

17. Veljača 2021. 14:14

Sjele komplikacije PBZ 🥳
    .
    Porod ako bude moguce,ja bi prirodno, no ako bude potreban carski, oni znaju sta rade..
    .
    AnaAn, Lonmi, Mom preslatki mickey i minnie kompletici😍😍😍😍😍 koju velicinu ste uzimale za izlazak iz bolnice?
    .
    Lavice jel vidis haha samo jurilice kupujem🤣 tocnije ja nisam nista kupila, muz sam sebi kupio  auto, kuma kupila bebi kolica.. a ja nista🤭
    .
    Pupetta bas je lijepo ovo poslozeno,ja si mislim da k kad poslozim da cu zacas sve razbacat dok cu oblacit bebu🤣
    .
    Mom ja sam uzela tetre u Djecjem Svijetu tu u gradu, imaju i fejs stranicu i super su mi.. uzela sam par u Pepca i Kika, ali nula bodova, stisnu se i zguzvaju i prozirne su, a ove iz Djecjeg su mi super i bas velike😍 te iz Djecjeg vecinom nalazim po stranicama po internetu

Ines
    17. Veljača 2021. 14:15

mom_of_4

Puppeta predobro si posložila,ja nista nisam jos znaci doslovno nista..tetra pelene neznam di da narucim jeste zadovoljne sa svojim naručenim i Di ste naručivale

Ja sam uzimala sve tetre u Kretexu i odlicne su mi, nakon pranja i peglanja ostale iste potpuno 
    https://www.kretex.hr/proizvod/my-baby-tetra-pelene-porubljene-1-10/

Nea 💗

17. Veljača 2021. 14:17

https://ibb.co/J5bHc65
    https://ibb.co/ctb46SC
    https://ibb.co/Thf2VQh
    https://ibb.co/Km2GqkK
    https://ibb.co/NpVXh3t
    Ovakve motive ja imam🤣 samo s ove stranice : https://www.facebook.com/djecji.svijet.hr.eu/
    Jer su na Etherealu 14 kn kom,a u Djecjem su 12 kn kom🙈

Lonmi
    17. Veljača 2021. 14:20

AnaAn, Mom_of_4 svibanjske bebe izlaze u Mickey kompleticima, stvarno kao da smo se dogovorile 😂
    Ja imam 10 tetra peleni, narucila s stranice "Prvi dani" tako nekako. Bodica imam za pocetak dovoljno, ali onih bez nogavica, imam samo dvoje one gege to cu mami reci nek mi jos kupi, 2 tajice iz lidla, 2 hlacice iz PatPat-a i jucer sam narucila iz Nexta 5 komada jednodijelnih bodica. Nadam se da nece to sve biti veliko, ovo iz PatPat malo je vece. Dok razmislim imam i previse bodica za prvu silu 😂. Carapice imam 3 para iz Pepca, jos 5 pari stize iz Nexta. 
    Higijenske potrepštine i to sve kupujem u nedjelju u mulleru kad se izvodim. Namjestaj nam je dostupan to cemo negde kroz ozujak podici i bit cemo polako spremni za dolazak princezice, vec ce joj se i sobica polako spremati, jedva cekam, a za pocetak ce biti ionako s nama. Koliko tih pamucnih tetra pelena trebam? Pretpostavljam da mi 10 nije dovoljno i nadam se da ce normalne izac iz perilice. Frosch baby ste rekle za pranje odjece?
    Ja cu kroz ozujak sve pripremiti i dalje samo cekam 😊

17. Veljača 2021. 14:20

Bebolinka sobaa 😍😍.
    .
    Lussi kolica su preprekjut, bas lijep oblik, jako mi se sviđaju.
    .
    Mickey i Minnie ma preslatke su sve kombinacije, mi smo u winnie pooh kombinacijama, seke su odlucile da je on mali medo.
     https://ibb.co/kJ9jMVP odjelce za izlazak 😊
    .
    I da more, ja bez ljeta u svom Šibeniku nemogu i planiramo ići krajem 8og. početkom 9og. dolje, ali nemogu reć da me ne brine kretanje po gradu 🤣 naime šibenik je sam po sebi jedno veliko ajmoreć brdo, mislim da ću omršat bar 5 kila gurajući kolica po njemu, a i dosta je nezgodan za ljude koji ga ne poznaju jer je jedna gradska plaža koja nije nikako za ljude sa malim bebama i tko nije upoznat sa okolicom, nije za biti tamo 🤦🏼‍♀️
    .
    PBZ komplikacije sjele

17. Veljača 2021. 14:36

Evo cure i moje prve komplikacije sjele 🤗
    Iduci mjesec mi sjeda i porodiljni za 1tjedan i komplikacije za ostala 3 tjedna. To ce oni vjerojatno zasebno isplatit?
    .
    Mom, Lonmi i anaAn vasi su tu negdje po terminima i budu svi spasani 🤩
    .
    Budete vidjele dok svoje namjestim sve, bijelo s bijelim je kombinacija 😂😂😂 moram dodat malo boje kao sto Lussi ima. Za sad je sve cisto bijelo sa zlatnim i plavim detaljima al uglavnom je bijelo 😅

MareiKate
    17. Veljača 2021. 14:45

Ovo mi je drugi porodiljni/komplikacije i nikad, ama nikad ovako rano nije sjelo, znači porodiljni su još jučer isplatili 😱👍
    Dojenje u javnosti da, uvijek i svugdje 😁 prvih par puta ti bude možda malo bed, onda skužiš da samo misliš da svi zure, a ne zure. I ništa se tu ne vidi. Ja bočice nikad nisam koristila što bi značilo da bi bila jako ograničena da nisam bila slobodna s dojenjem. Ja recimo još uvijek dojim, ali ju već jedno pola godine više ne dojim nigdje vani, sad je dosta velika i može razumjeti i više ni ne traži kad smo vani. Ali do godine dana, to su mrvice, i nema razloga da im se odgađa najdraže ☺️
    Sobica, odjelca za izlaske, složena robica… Sve je 😍😍
    Blossom sad sam se sjetila, jel kada izdržala Valentinovo? 🙈
    Radovi znam, treba se pomiriti sa činjenicom i gledati pozitivne stvari. Nama agonija s kućom traje već dvije godine. Prvo dok smo ju kupili, pregovori, prodavatelj sentimentalno vezan za nju, svako malo neki novi moment, jedva sve izrealiziramo, preselimo se i za 3 tjedna potres sve smrda. 6 mjeseci života u podrumu pa sad evo već 6 mjeseci najma. Ponestaje nam strpljenja, novca, razumijevanja i pozitivnih stvari. Ja sam se sa svim pomirila i da neću kao vi pripremiti komodu, robicu, naljepnice, zavjese, jastuke, znam da će mu sisa i moja blizina biti sve, ali ne mirim se s tim da nema mjesta da moja mama dođe i pravi društvo mojoj curki dok me nema i olakša i njoj i mužu te dane dok sam ja u bolnici. To mi je preteško jer je moja curkica baš osjetljivi specijalac, kao i ja 🙈 ali nakon moje tuge od dva dana, zaključili smo da će mama ipak doći, ako izduram do idućeg vikenda onda će taj vikend muž otići po nju. Prije nego rodim ćemo se stisnut nekako u stanu svi, a kad se vratim iz bolnice ili će ići doma ili će muž ići spavati u kuću ili mama. Do tad računamo da će se kat sredit ako ništa drugo pa ćemo nekako na smjenu i privesti to sve kraju s radovima. 
    E jedan savjet, ja danas išla kupit vodonepropusnu zaštitu za madrac, ne bebin nego svoj 😁 ja sam s prvom bebom madrac uništila gadno. Doduše bio je za mijenjanje pa nismo pazili, ali ako imate novi nabavite si nešto ako nemate. Meni je mlijeko curilo po noći iz sisa, mala je bljuckala, pa krvarenje nekad pobjeglo... Ugl, madrac je bio iako neudoban izgledom kao nov, nakon 6 mjeseci bebe, bio je za otpis.

bebolinka
    17. Veljača 2021. 15:08

Hvala vam cureee 😊
    ..
    NevaEva ja sam ga na ruke u omekšivač samo i nisam peglala, samo objesila da se suši kao šta i treba stajati 😬
    ...
    Lussi kolica su supeeer 😊
    ..
    Babyboy daa iz Ikee je, visina je taman po meni 😊 ma i ja sam tako i na kraju poslušala sebe hahahah
    ..
    AnaAn,Lonmi i Mom kompletici predivniiii
    ..
    Ja bi birala prirodno, nemogu zamislit da me rezu po trbuhu odmah mi je loše hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.