Cure, jel vama danas sjeo porodiljni? Meni je pola mjeseca bio porodiljni pola komplikacije pa sam se baš iznenadila da mi je danas nešto sjelo jer na stranici od MF piše da isplate kreću 18.1. 🤔 nešto su požurili ovaj mjesec... Nemam pojma koji su mi to dio isplatili...
Ines,hvala ti na savjetu❤️ Onda cu ga i ja pit do petka pa cu vidjeti sta ce reci,od 3 vitamina c mi nece nista biti. Znaci ti mozda brojis sate🤗 Ajme,sigurno si uzbudena. Ni ja na tvom mjestu jos ne bi isla u bolnicu,nek sve ide prirodno. Kad bude vrijeme znat ces.
Jagodice,i ja imam mucnine u zadnje vrijeme. Mislila sam da je od zgaravice ali kad razmislim mozda nema veze s time. Ali jos malo i sve ce to proci. Evo mene na 32+2. Jos nekih 45-50 dana i mi cemo pricati o porodu🤗
To ti je valjda dio porodiljnog jer komplikacije nisu sjele (erste).
.
Dora, u kojem si ti tjednu? Odlicno sto je pregled bio dobar! :) Frendica s posla je dobila tu preporuku a mislim i nasa AnaAn, dirati trbuh moze potaknuti kontrakcije navodno. Frendica nije od 25.tjedna dirala jer se pocela otvarat, odlazio cerviks a ima dvorogu maternicu i prvi porod na carski pa je morala sto duze izdrzat bez trudova. Rodila zdravog decka u 38.tjednu. :) Samo polako, vecina trudnoca ipak zavrsi uredno i bebice su u 21.stoljecu sigurne u bolnicama.
To ti je valjda dio porodiljnog jer komplikacije nisu sjele (erste).
.
Dora, u kojem si ti tjednu? Odlicno sto je pregled bio dobar! :) Frendica s posla je dobila tu preporuku a mislim i nasa AnaAn, dirati trbuh moze potaknuti kontrakcije navodno. Frendica nije od 25.tjedna dirala jer se pocela otvarat, odlazio cerviks a ima dvorogu maternicu i prvi porod na carski pa je morala sto duze izdrzat bez trudova. Rodila zdravog decka u 38.tjednu. :) Samo polako, vecina trudnoca ipak zavrsi uredno i bebice su u 21.stoljecu sigurne u bolnicama.
Ja sam ti danas 33+1...ma s obzirom na godine i prvu trudnoću - super 👍 rekao je zbog bebinih pluća izdrzati jos 2-3 tjedna a onda lako 😍
Pozdrav curke!🤗
Evo i mene malo. Zara,kompletic je prekrasan😍 Ja jos nisam smislila nas za izlazak jer mi nist do sad nije bilo dovoljno lijepo. Ali zato se njegove ladice lagano pune stvarima 😂
NevaEva,zao mi je zbog loseg iskustva s magic baby,svakako reklamiraj. I dobro je znati. Mi cekamo krevetic iz lesnine,kasni tjedan dana. Dodje mi da odem tamo da mi vrate novce i uzmem ga negdje drugdje
Ja sam spavala od ponoci do neki 7 ujutro. Na wc-u bila svakih sat-sat i pola otprilike. Uzasno mi ruke trnu i zglobovi me bole. Malo sam googlala jucer i moguce da imam sindrom karpalnog kanala. Bas cu pitati gin u petak. Jel netko imao problema s time? U 7 se malac probudio i nekih sat vremena je mahao rucicama i nozicama,kao da pliva🤗 Nisu bili jaki udarci ko navecer nego bas ko da neka voda zubori. Slatko😍
I jos jedno pitanjce,ako netko zna odgovorit naravno. Za zeljezo sam dobila Heferol kapsule. Zena u ljekarni mi je rekla da uz to uzimam vitamon c. Pitala sam ju kako,posto je on zabranjen u trudnoci na sta mi je ona rekla,pa nece vam nista biti. Jutros sam uzela kutiju ali na mojoj striktno pise da je zabranjen u trudnoci pa ga ipak nisam uzela. Da pricekam do petka i provjerim s gin?THERA-KARPALNI TUNEL. Ja ti imam sindrom karpalnog tunela.. Poceo mi je na pocetku trudnoce. I to je bilo neizdrzljivo.. Po noci nisam spavala jer me budila bol u rukama i utrnuce..bili su bolovi takvi da bi svaku noc plakala… trebalo bi mi na svakom budjenju po pol sata da bi mi ruke dosle ksebi.. Skrenula od nespavanja i bolova.. Nakraju sam izgubila osjet na prva tri prsta na obje ruke. Ugl mucenje mjesecima. Isla sam neurologu.. Pa sam isla na mr vratne kraljeznice.. Da bi se nakraju utvrdilo da je karpalni tunel.. I da nema pomoci u trudnoci.. Mozes u ljekarni neke udlage uzet koje ti fiksiraju ruke dok spavas.. U pravilu nakon poroda prođe.. A ako ne prođe…. kad prestanes dojit mozes ic na operaciju koja nije toliko strasna…ugl meni se sad pred kraj smirilo.. Al kad mi se to pocelo desavat.. Ne znan uzas.. Bas uzas.
THERA-KARPALNI TUNEL.Ja ti imam sindrom karpalnog tunela.. Poceo mi je na pocetku trudnoce. I to je bilo neizdrzljivo.. Po noci nisam spavala jer me budila bol u rukama i utrnuce..bili su bolovi takvi da bi svaku noc plakala… trebalo bi mi na svakom budjenju po pol sata da bi mi ruke dosle ksebi.. Skrenula od nespavanja i bolova.. Nakraju sam izgubila osjet na prva tri prsta na obje ruke. Ugl mucenje mjesecima. Isla sam neurologu.. Pa sam isla na mr vratne kraljeznice.. Da bi se nakraju utvrdilo da je karpalni tunel.. I da nema pomoci u trudnoci.. Mozes u ljekarni neke udlage uzet koje ti fiksiraju ruke dok spavas.. U pravilu nakon poroda prođe.. A ako ne prođe…. kad prestanes dojit mozes ic na operaciju koja nije toliko strasna…ugl meni se sad pred kraj smirilo.. Al kad mi se to pocelo desavat.. Ne znan uzas.. Bas uzas.
THERA-KARPALNI TUNEL.Da ti imam sindrom karpalnog tunela .. Poceo mi je na pocetku trudnoce. I to je bilo neizdrljivo .. Po noći nisam spavala jer me budila bol u rukama i utrnuće..bili su bolovi takvi da bi svaku noć plakala ... trebalo bi mi u svakom budjenju po pol sata da bi mi ruke dosle ksebi .. Skrenula od nespavanja i bolova .. Nakraju sam izgubio osjetljivost na prvu tri prsta na obje ruke. Ugl mucenje mjesecima. Isla sam neurologu .. Pa sam isla na mr vratne kraljeznice .. Da bi se nakraju utvrdilo da je karpalni tunel .. I da nema pomoći u trudnoći .. Mozes u ljekarni neke udlage uzet koje ti fiksiraju ruke dok spavas .. U pravilu poroda prođe .. A ako ne prođe .... kad prestanes dojit mozes ic na operaciju koja nije toliko strasna ... ugl meni se sad pred kraj smirilo .. Al kad mi se to pocelo desavat .. Ne znan uzas .. Bas uzas .
Elly,hvala puno na savjetu❤️ Meni jos nije neizdrzivo ali da boli po noci,boli. Kad se probudim stalno osjecaj da sam zalezala ruku. Nemoguce da ih toliko puta u noci zalezim. Na pocetku su mi trnule,sad me vise bole. Ujutro kad se razgibam prodje ali jedan dan me cijeli ruka boljela u zglobu. Nadam se iskreno da ce proci a za ove udlage cu se svakako raspitati.
Hvala cure💖💖🚙
Ines znaci lagano krece🙈 sad sam i ja uzbudena, uskoro bude i tvoj smotuljak tu, bebice ce samo pocet pristizat sad😍😍😍💕💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji