Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    16. Veljača 2021. 17:58

NevaEva - ja imam te iz DM- a, al sam ja uzela sebi i M i L i super su obje velicine..isprobala i jedne i druge. Sto se stvari za bolnicu tice, ja sam sebi stavila pod obavezno gel za ciscenje lica i hidratantnu kremu za lice, meni je to nesto sto mi je pod must have kao i pasta za zube. Gumice za kosu takoder.

Lussi - cestitke na novom 🚗 zelim vam puno sretnih i sigurnih kilometara 😊

Kety - stvarcice su divne i bas fail zbog pregleda, al proci ce i to 😊

Thera - ja pijem Heferol od 28tt uz vitamin C obavezno, prosla svoju soc.gin koja mi ga je prepisala i 3 gin na bolnici sada i nitko nije rekao nista protiv njega, samo da ga nastavim pit i dalje i to je to, ja se ne brinem jer od svih frendica i kuma oko mene sve su ga isto pile i piju jos uvijek 2mj poslije poroda i nikome nista nije niti naskodio niti nista lose napravio, cak je jednoj toliko zeljezo propravio kad je rekla da se ne sjeca kad je takvo dobro zeljezo u krvi imala zadnji puta 🤷‍♀️ mozes trazit ako hoces nesto drugo da ti da, al eto kazem ja nisam imala nikakva losa iskustva s njime.

Bubice - cestitke za ulazak u 37tj 🥰 blizi se polakoo 🙈
    Bome ja ti mogu reci da mi je 9mj od cijele trudnoce najbrze prosao, doslovno se ni okrenula nisam. Vjeruj mi bit ce i tebi tako cim krenes na cesce preglede, prolazit ce ti dani samo tako..dode ponedjeljak odradim pregled, vec u cetvrtak,petak novi i tako stalno od 36tj, znaci bas mi proslo cak i prebrzo 🙈😄 

Nea 💗

16. Veljača 2021. 18:04

Ines lagano krece kod tebe :) 😍😍😍 Nea je na putu k mami.. 💕
    Gumice za kosu sam stavila u torbu :) Mislim da cu i ja uzet i M i L da imam pogotovo ako nije velika razlika medju njima, mozda M prerastem 😅😅 

Girl1234
    16. Veljača 2021. 18:12

Jooj, iness 🙈💕

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

MareiKate
    16. Veljača 2021. 18:20

Ines, apsolutno nemaš što žuriti u bolnicu, pogotovo jer si rekla da ne želiš epiduralnu. U bolnicu žuriš samo ako ti pukne vodenjak, a i tad nije jurenje...
    Ja sam se na 10 minuta trudova tek krenula spremati, dakle tuš i oblačenje i prikupljanje stvari, a tad sam tek i rekla suprugu da dolazi doma s posla 😅 i nikom drugom nisam rekla jer ja ne volim kad me se ispituje kako sam i to 🙈 ja sam mami i svima javila kad sam rodila, svi su bili u šoku. Ali ja sam im u biti i najavila da ću tako, reko šta da vam kažem da je krenulo pa me smarate svako malo i mene i muža i iščekujete nešto ko gol na utakmici 😅  mama mi je inače full plašljiva i brižna, ja nemam strpljenja za to 🙈
    Ines, sretno i hrabro, kad god da se pokrene 🤞 meni je npr ujutro u 8 ispao sluzni čep u komadu, tu večer sam rodila oko 23 sata. 💪🤞😇
    Netko je pitao jel nam vrijeme sporo prolazi, tako bude u prvoj trudnoći, kad već imaš jedno, želiš zaustaviti vrijeme jer ide prebrzo 🙈

pupetta
    16. Veljača 2021. 18:22

Bubice meni vrijeme jos uvijek leti, ali moguce da ce zadnji mjesec ipak biti napet zbog iscekivanja. Ja sam dosta aktivna i stalno sam necim zaokupirana tako da je moguce da je i do toga 
    Ines pokrece se sve polako kod tebe, neka, hvala Bogu. Zao mi je sto si se namucila preko noci, ali i to je proslo i zaboravit ces na to cim se malo odmoris i dodes k sebi. I ja na tvom mjestu ne bih isla u bolnicu, nema smisla, pogotovo jer nemas trudove niti ti je puknuo vodenjak. Odmori danas pa sutra u akciju s muzem i na stepenice gore dolje da nam mala Nea dode 

Baby P 03/21 💙

• Dora2021
    16. Veljača 2021. 18:25

Obavile nas dvije pregled.. Cerviks na 2 cm, ovaj put sam bome osjetila pregled prije ultrazvuka, bebolina 2.200,sve okej, al strogo mirovati jos bar 2 tjedna....Dovoljno je kaj pijem Novalac prenatal i donat... Ono kaj sam htjela reći a pošto privatno idem Dr. sa Zajčeve, za bebu odmah donijeti mali paket pelena, vlažne maramice i Pavlović kremu, ostalo ne treba... Za mamu rola papira jer im to fali i sve ono kaj ste nabrojale, plastične natikace i japanke, uloške, kekse, vodu, čokoladu jer glukoza pada, dokumentaciju, rucnik veliki i mali... Ja imam bodye za nedonošćad pa mogu to darivat, kažu da će im dobro doći... Autojaje i obleka za bebu kad se ide van... I NE dirat trbuh, jer je to sad veliki mišić i mogu se izazvat kontrakcije,eto,dobila i tu zabranu... Zbog osteopenije me neće pikat u kičmu nego uspavat i carski.. Mislim da nisam rekla ništa novog al eto 🤗🤗

Bubica1
    16. Veljača 2021. 18:37

Pa da, i meni je do negdje 34. tjedna išlo ful brzo, ali sad ko da ne ide nikud. Samo jedva čekam da se napuni čim više tjedana pa tek onda na porod, neću prije. 😁 Ko da će me curka i pitat! 🤣 
    Ines, znači izgleda da se pokrenulo, odmah sam i ja uzbuđena. 😊 A što se tiče tvoje mame, joj i moja je takva, ako ne i gora. Inače je po prirodi užasni paničar i čak sam već razmišljala da dok krenem u bolnicu, da joj javim da je krenuo porod tik prije jer bu ona valjda izludila ako bude morala čekati 10 ili 15 sati da se porodim. 🤣 Šta ćeš, mama je mama i uvijek brine. Tak smo i mi koje još nosimo svoje bebice, a bit ćemo iste ili još gore dok nam dođu na svijet. Sve je to dio majčinstva. 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    16. Veljača 2021. 18:41

Ines izgleda da je Nea sve spremnija za dolazak  😊.
    Zao mi je zbog bolova i ne spavanja, mislim da ja na tvojem mjestu vec ni od samog uzbudenja nebi mogla zaspati 😊.
    Drzi se, jos malo 😊🥰

kety992
    16. Veljača 2021. 18:43

Uff idem redom 😅 
    Anni- čestitke na plusicu....neka ti trudnoca bude bezvrižna i uredna 😊🥰
    Krvarenje nakon carskog-ja sam cula da je blaze...od frendice i seke..jer oni to pociste sve...a kad rodimo prirodno onda se same cistimo...tak nesto....al mozda se varam 🤔 
    Jagodice- 32 tjedna 😍😍 jedva cekam svoje 30.te 🥳🥳 
    Puppeta- velicine bas variraju..i ja imam puno brojeva 56...al razlicite duljine...al prekrasne su pidzamice...😍😍
    Petra- i ja cu uzet za bolove jer meni inace lupocet 500 ne pomaze 😥 
    Lussi- cestitke na novom vozilu...sretni kilometri 🚙 i da...lete tjedni...necemo se ni okrenut vec ce bit 35 😍 
    Bubica-jos malo...uskoro ce bebica bit u rukama 😍🥰 
    Ines- da fail...al nema veze ..bitno da bude...
    Sretno na porodu u svakom slucaju...super si odradila do sad...a bolovi mozda odraduju i otvaranje...kad trudovi krenu mozda ce bit i brzinski...nadam se da nisi daleko od bolnice 😅 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Petra982
    16. Veljača 2021. 18:49

Draga Ines, dobro kaže gin. Nema žurbe! Neka tebe doma, pogotovo ako je bolnica blizu! I slažem se da okolina treba znat čim manje. 
    Čestitke na pregledu Dora. Ovo za diranje trbuha još nikad nisam čula. 
    Lussi, bome svaka čast na km! Uživajte u autići.
    Jagodice, razlika u cijeni je baš ogromna između L i XL. Ja mislila uzet i jedne i druge, al računam da ću se proći s L jer sam pri zadnjem porodu koristila M. Ćemo vidjet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.