Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2021. 17:09

kety992

Evo i nas…nisam obavila pregled…jer moja divna sestra sebi zapise 15.2..,meni 16.2. 🙈😑 i tak..sutra ponavljamo…samo sto moram cekat…obavila sam zadnju kupovinu 🥳🥳🥳…sad imam sve spremno da bas i zagrmi 😂😂
    Čitam vas kasnije,vidim da ste puno pisale 😊😊
    Evo fotka nase full opreme 😅 sljedeca je robica…na pranje i slaganje u ormar..al to ce jos pricekat malo…
    https://ibb.co/GtXRFyh

No krasno,bitno da je ona zapisala😅 sretno sutra💖
    Odlicno, oprema za bolnicu je spremna, tjedni i tako lete

Bubica1
    16. Veljača 2021. 17:26

Hej hej, pozdrav svima! 😉
    Zašto ovaj forum zadnjih dana tak šteka, kaj im je došlo? Neki put jedva komentar napišem kolko je spor. 🤷
    Mi smo danas napunili 36 tjedana i ušli u 37., nadam se izdržati čim bliže terminu. 😊 I danas službeno otvoren porodiljni. 😊💪
    Curke, kompletići za izlazak su vam divni, bit će nam bebice tip top sređene! 😍
    NevaEva, super za pregled, samo tako dalje do termina! 😊🙏
    EmEn9, i ja sam se dosad jako malo udebljala, dobila sam samo 4kg, isto su mi doktori rekli da nemam razloga za brigu dok god bebica raste i napreduje. Očigledno moj organizam tak reagira na hormone pa ništa ne ide meni nego samo bebolini, sve ona popapa. 😁 A i vjerojatno je i zbog te gestacijske dijete koje se zadnjih dana ni ne držim kak treba, želja za krafnama je jača. ☺️
    Anni123, čestitke na plusiću, neka ti je trudnoća uredna i školska! 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    16. Veljača 2021. 17:30

Curke koje ste u mojim tjednima, dal vam sad vrijeme prolazi sporo? Meni se zadnjih tjedan dva vrijeme tako vuče, užas jedan. Kažu da ženama deveti mjesec trudnoće traje cijelu vječnost i točno tak i ja imam osjećaj. Možda i zato jer strepim sad od svakog pregleda, ali stvarno mi vrijeme ide nikud nikam. 😁 Valjda i zato jer bi htjela doći čim bliže terminu pa kad nešto tak stalno čekaš tek onda ide sporo.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    16. Veljača 2021. 17:41

Bubica1

Curke koje ste u mojim tjednima, dal vam sad vrijeme prolazi sporo? Meni se zadnjih tjedan dva vrijeme tako vuče, užas jedan. Kažu da ženama deveti mjesec trudnoće traje cijelu vječnost i točno tak i ja imam osjećaj. Možda i zato jer strepim sad od svakog pregleda, ali stvarno mi vrijeme ide nikud nikam. 😁 Valjda i zato jer bi htjela doći čim bliže terminu pa kad nešto tak stalno čekaš tek onda ide sporo.

Ja mislim da zadnja 3.mj sporo prolaze 😂😂. Tebi vjerojatno nije bio takav osjecaj jer si radila i bila aktivna, meni se bas vuce i vuce. U pravilu dok pogledas datum nije tako, ali osjecaj je takav 😂. Od pregleda do pregleda 🥴

Jagodica125
    16. Veljača 2021. 17:43

NevaEva - hvala ti na tvom popisu, ja sam potpuno zaboravila na... maske🤦‍♀️😷 idem sad odmah uzet iz pakiranja par komada da budu spremne👍
    .
    Ja sam sebi narucila Abri-Fix mrezaste gacice u XXL, one XL me rezu taman ispod guze... trebam ih samo u ljekarni podignut. 5 kom - 45 kn, opet me dernu po dzepu samo zato jer me ima 💸🤣🤷‍♀️
    .
    Dosad sam lezala na lijevom boku, uhvati me mucnina u valovima 🤢🌊〰️ dodje i ode. Opcenito sam skuzila da mi se ponavljaju simptomi 1.tromjesjecja - vrtoglavica, mucnine, here we go again☺
    .
    Ja imam pregled 01.03., tko ce to docekat🤔
    .

16. Veljača 2021. 17:44

Zara, ja sam ti 166 i sad imam 69kg, danas vagano. Inace imam 55-58, varira, nosim uglavnom s, nekad xs, nekad m, ovisi o modelu. Ove M gacice su meni taman i nigdje me ne stiskaju. E sad je pitanje hoce li tak bit i do kraja ili cu se povecat jos pa razmisljam da ovaj drugi paket uzmem L. Vjerojatno se budem povecala jos.. jelda?
    Ja sam u potrazi za grudnjakom za dojenje 80b, nisam nasla u h&m-u, u mülleru imaju nekak manje pa me stiska, ovo iz lidla je meni tolko smijesno veliko da necu radi ega vide oblacit. Imate jos kakve preporuke? 

16. Veljača 2021. 17:49

Bubica, to ti je vjerojatno od briga.. Bude se sve sposlozilo :) Curke koje su oko tvog tjedna se bas i ne javljaju danas, mozda nam Ines radja vec 😅 ja sam u 33.i meni dosta brzo vrijeme ide. Danas mi je dala sestra doznake za otvaranje porodiljnog. Od 22.mi krece porodiljni i zatvaraju se komplikacije. Ja sam jos u cudu kak to vrijeme ide..
    .
    Lonmi meni nitko nije spominjao hepatitis b.. danas je spomenuo taj neki bris vulve da ce mi radit u bolnici i krv vadit i to je to ak sam dobro shvatila. Ako cu ic na carski onda valjda gledaju srce jos radi anestezije, mi nemamo spinalnu u kc, samo opcu.
    .
    Jagodica, 1.3.je iza ugla, veljaca je kratka :)

Lonmi
    16. Veljača 2021. 17:51

NevaEva

Zara, ja sam ti 166 i sad imam 69kg, danas vagano. Inace imam 55-58, varira, nosim uglavnom s, nekad xs, nekad m, ovisi o modelu. Ove M gacice su meni taman i nigdje me ne stiskaju. E sad je pitanje hoce li tak bit i do kraja ili cu se povecat jos pa razmisljam da ovaj drugi paket uzmem L. Vjerojatno se budem povecala jos.. jelda?
    Ja sam u potrazi za grudnjakom za dojenje 80b, nisam nasla u h&m-u, u mülleru imaju nekak manje pa me stiska, ovo iz lidla je meni tolko smijesno veliko da necu radi ega vide oblacit. Imate jos kakve preporuke?

Imas na onaj svijet trudnica za naruciti, nove modele koji su podstavljeni, idi skicni 😊

Ines
    16. Veljača 2021. 17:56

Hej ekipica evo mene..cestitke curama koje su imale preglede danas 🥰😊

Evo mog izvjesca od sinoc, nisam apsolutno nista spavala jer me zdjelica malo rec rasturala, takav pritisak u zivotu nisam dozivjela, 500x na wc, a svako ustajanje sve bolnije, skoro da su mi suze na oci isle koliko imam osjecaj da ce mi se sve raspasti dolje, noge sam skoro vukla po podu vise nego sto sam ih dizala kako treba. I tako cijelu noc provela, zaspala tek oko 6 i nesto i spavala ko top do 11h 🥱 e onda dok sam se razgibala bilo je lakse, ali svejedno je i dalje bolno 🤨 moram priznati da sam bas osjetila da se ful spustila glavicom u zdjelicu, al sam si rekla sve je to normalno i dio koji mora proci, sve je okej i malo po malo cistila kupaonu, pa brisuckala po sobi prasinu, vidjela jos sta sam spakairala sebi i Nei za izlazak sto muz nosi kad bude dolazio po nas, sve mu lijepo napisala sto je sto i eto prode dan lagano. I da jedan novost izmedu ostalog je da mi je poceo ispadat sluzni cep, al sad bas za pravo. Onako smedkasti iscjedak u par navrata vec tokom dana. Ono sto sam imala prije je nista, jer se desavalo jednom u par dana, a i gin mi je objasnio da cep moze tako ispadati, ali da se i obnavlja dok beba nije sasvim zrela, kad sazrije onda krene i pravi cep sto se eto kod mene danas i pokazalo kao tocno. A mami sam odmah javljala situaciju i sve (posto se ona cuje s tetkom koja nam je veza, pa da je u toku), a ona jadna jooj idi na hitnu bit ce ti kasno, bolje da si tamo itd, mislim okej znam da se brine zena i da je sva na iglama, al brate ni t od trudova, kretat se mogu, nije da me boli da se ne mogu pomac s kreveta, cistila sam i spremala po kuci citav dan jer mi bilo puno lakse kad se krecem nego kad mirujem, sluzni cep ispada polako, crka je aktivna. Znaci doci cu na bolnicu i sta porod moze bit za par sati, a moze bit da i bude za par dana, a nemam kuda osim tamo lezat, sto bi mi bilo jos bolnije i groznije. A gin mi je lijepo jucer objasnio da i kad krene nesto nemam kud se zurit jer ce me strpat u krevet i miruj, a ovako kaze kuci se mozes kretati i imat neki svoj ritam, da se ne zabrinem ako aminoskopija nesto i pokrene jer se zna desit da pokrene, eto sto moze bit da je posto mi je poceo ispadat, ali da nema potrebe zurit i ic  na hitnu dok se trudnovi ne priblize na 10min izmedu svakog. 

Nea 💗

Ines
    16. Veljača 2021. 17:57

A i curka se je primirila, ali ne toliko da ju ne osjetim, gura se ona i dalje svako malo samo nije to ona jacina kao prethodnih dana..i sad je moja majka jadna sva u panici sta ako ja odem prekasno haha 😄 reko dobro je smiri se covjece pa nije mi nista samo sto me zdjelica boli 🙈🤣 mislim kuzim ja nju, al cini mi se da je ona jadna vec sad pod vecim stresom nego ja sama.
    Lavica i Zara - kombinacije su divne 🔝💗
    Momof4 - daa tako sam i ja, bas razmisljam da bih stvarno trebala vratit se tom pisanju 🤔
    Petra - sto se mokrace tice, meni zna biti tamnija ako taj dan nisam puno pila tekucine, al ako ti je tamna i ima intenzivan miris onda bi bilo dobro da provjeris za svaki slucaj 👍

EmEn - i mene zna uhvatiti takva slabost, a onako tek sam krenula nesto radit, al sam skuzila da se ne valja forsirat. Ako ne ide, ne ide. Probaj radit vise pauza i balansirat 😊 nadam se da ti je bolje i da ti krafne vise ne sjede u grlu 🙈

Jagodica - sve najbolje dragom za rodendan 🥳🍾
    strahovi i takvi snovi su normalni i sama sam ih imala jedno vrijeme bas cesto i da mi je pucao vodenjak i da sam bila sama kuci, bez auta, bez moba bez icega oslonjena samo na sebe, a tek snovi oko dojenja hahah 😅 ima svega, ali to je sve podsvjesno. Bitno da se Fran javlja, ni njemu nije svaki dan isti, on se isto nekada uspava kao i mi sami. Sve je to okej 🥰❤👍

Anni - cestitke na plusicu 🥳🍾🥳

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.