Moram ujutro sve procitat,imam desetak stranica😅 evo mene sovice, vec dva sata se vrtim po krevetu.. i muza sam razbudila😤🤭
Bok sovice, evo i mene!
Sanjala sam da mi puko vodenjak i brzo se probudila., 🤣🤣
Nadam se da nam je Korra ok i da se ne muči previše.
Joj samo da ja izdržzim jos 8 dana ovako 2u1....
Jučer me baš sve stezalo i bolilo ko da se budem rastavila... A i doktor mi pokazao na uzv, beba je skroz nisko u zdjelici... Pa sad moze tako jos tjedan a moze i 3 dana uhh... Mantram pozitivno, samo nek sved bude ok
Baš sam gledala ctg nalaz... I onaj dio gdje su kontrskcije ide do svega jačine 30 od 100, aparst po Davis Redman criteria. Zna li koja od vas da li to išta znsči?? Pretpostavljam da ne znači ništa jer bi mi dr skrenuo pažnju na to već, a nije ni spomenuo. Samo, da je sve u redu. Uglsvnom konytskcije prikazuje samo do jačine 30...😐
Baš sam gledala ctg nalaz… I onaj dio gdje su kontrskcije ide do svega jačine 30 od 100, aparst po Davis Redman criteria. Zna li koja od vas da li to išta znsči?? Pretpostavljam da ne znači ništa jer bi mi dr skrenuo pažnju na to već, a nije ni spomenuo. Samo, da je sve u redu. Uglsvnom konytskcije prikazuje samo do jačine 30…😐
To je ok...nema trudova...barem su meni tako rekli svaki puta. 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Cure hvala na misljenjima za oblekicu za izlazak 😉 vidim da je vecini zuta kombinacija sa winnie poohom naj, i meni je simpa pa moguce da cu to na kraju. Svakako neovisno o tome moram kupiti koje hlacice sa stopalima broj 56.
Korra nemam prethodnog iskustva pa me iskusne mame slobodno ispravite, ali sta ne bi trebala vise se kretati, hopsati na onoj lopti i sl. ako se zele potaknuti trudovi i otvaranje cim prije? Mirovanje moze sve jos oduziti?
Kolko sam ja upoznata s tim ,trebala bi da...oduvijek sam citala i govorili mi...cim vise setat...kretat se...hopsat...cak i plesat kad dodu trudovi...al opet nezz zasto bi cekali 24 h da se pokrenu trudovi a curi voda 🤔🤔 dugo mi je to nekako...evo ja se jedino tog bojim...da ce puknut vodenjak i nece bit trudova 😂😂😂 nadam se da ce bit citav do moje otvorenosti od najmanje 7,8cm 😂😂😂 jer onda to klizi,nema pucanja...barem nije bilo kod mene 🙈🙈🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Baš sam gledala ctg nalaz… I onaj dio gdje su kontrskcije ide do svega jačine 30 od 100, aparst po Davis Redman criteria. Zna li koja od vas da li to išta znsči?? Pretpostavljam da ne znači ništa jer bi mi dr skrenuo pažnju na to već, a nije ni spomenuo. Samo, da je sve u redu. Uglsvnom konytskcije prikazuje samo do jačine 30…😐
To je ok…nema trudova…barem su meni tako rekli svaki puta. 😊
Puuuno ti hvala na odgovoru! Ma, ja imam nekih problemas tim otvaranjem ored porod, vidim ponsvlja se isto kao i u orvoj trudnoći... Trudova nema, sve stagnira, s vrijeme curi. Zato i imsm dogovoren carski rez. Da se ne mučim ko zadnji put, a opet završila na hitnom carskom rezu. Bit će to ok. Još malo...
Na sv duhu za bebu trebate pelene, vlažne maramice i kremu. Robu donosi tata kada dolazi po vas sa jajetom.
Bebanomoje mene su od narudžbe naručili tek za 10 dana u TA iako je preporuka doktorice bila ovaj tjedan tako da savjetujem da ne čekaš petak za naručivanje. Postoji raspored doktora ali to ti nema nikakve veze. Često se pojavi netko sasvim drugi jer jedan mora npr na hitnu operaciju ili nešto pa dođe tko je slobodan. Ili toliko dugo čekaš da dočekaš drugu smjenu 😅 ja sam naručena u srijedu iduću, tada je dr Prka koliko sam shvatila.
Korra drzimo fige i mislimo na tebe. 🙏
.
I ja navijam za zutu kombinaciju! 🥰
.
Podloge za ispod mame - super ideja!!! Saljem muza da mi to donese! 🙂
.
Sretno svima danas na pregledima!! 💜
Bebanomoje - u petak sam tamo, podsjeti me da ti slikam.
Ja vodim u ambulanti za visoko rizicnu trudnocu, a dolje i obicnoj TA mislim da je popis na vratima pa ti mogu slikati
Super, moze, hvala ti 🤗
Bebanomoje - super za uredan pregled, sto se umora tice dobro da ti je preporucila napravit kontrolne nalaze, mada ja isto pijem zeljezo vise iz neke profilakse nego sto moram, al taj umor ti dolazi sam po sebi pred kraj, ja sam zadnja dva tj bas umorna kao da sam cijeli dan kopala vinograd, jos spoj ovog ludog vremena te +10 te -10, pa ti ostani normalan 🙄 bitno da je ovako sve okej 👍🥰
Ma da, zato sam joj i rekla da nisam sigurna od čega je umor. I inače sam znala biti anemicna pa bolje da provjerim prije poroda jos jednom. Da budem iskrena, mama me cudno gleda kak puno spavam zadnjih par dana pa mi je vec bed, a mužu je smiješno kak sam opet postala spavalica 😅 moja mama je davno bila trudna pa se čudi tim nekim mojim stanjima 😂
Hvala ti 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji