Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2021. 08:57

Jutro drage moje💖 mi danas put Slavonskog Broda i Đakova💖
    Ines bas mi je drago za uredan pregled🥰 i ostale curke bas mi je drago za uredne preglede 💕💕💕 samo tak nastavite
    Sretno danas na pregledima!💖💖💖💖
    Orhideje su predivne curke😍 meni nikak ne uspjevaju
    Mom ti si nasa dobra dusa foruma, saljem ogromaaan zagrljaj,predivno si ti napisala💖
    Jagodice odlican ulov💪🏼 moram si zapisat ovo za uloske,ja sam mislila samo chicco,ali budem i vir onda
    Di si uzela xxl mrezaste gace? Ja svoje L nisam ni probala..
    Nikac jesmo, sliknem im danas🥰 poslali su mi krivo jaje tj krivu boju.. pase na kolica ali je drukcije.. tak da sam im poslala pa budu zamjenili 💪🏼
    Meni je zuta kombinacija preslatka!💞💞
    Grudnjak kaj je to haha ja ne nosim od pocetka, dok idem u ducan il doktoru onda nosim sportski, tek tolko da imam nekaj😅
    Korra uz tebe smo i cekamo,drzimo fige🤞🏼🤞🏼
    Kakve su to nepromocive podloge, za kaj je to?🤭
    Mom moja se nekad javlja ko luda,a nekad je pol dana mirna i nista,kako kad.. ali cim ju malo osjetim ja se ne zabrinjavam🥰
    A kaj se mokrace tice,valjda kak nisi pila i cijelu noc si trpila,pa je tamnija

• EmEn9
    16. Veljača 2021. 09:09

Ja sam vam pričala da sam bila u prošloj trudnoći na induciranom i izbjegla bi ga sad u širokom luku ako se može, već sam bila pisala da me to ubilo, tri puta gel trudovi me šibali na najjače od 4 popodne do drugo jutro, znači tek drugo jutro sam se jedva otvorila nakon trećeg stavljanja gela 3cm nakon cijele noći u trudovima i na wc-u , u rađaonu došla oko 7 sva iscrpljena s temperaturom i bez imalo snage više a najgore je tek slijedilo. Rodila sam u 9 i 30. Jako izmuče ti trudovi od gela a kod svakog to drugačije djeluje ja se nisam otvarala a trudovi su šibali. Tako da se sad molim da samo krene. A opet cura do mene što je bila nakon prve doze gela se otvorila i otisla u rađaonu, tako da je to opet sve individualno.  Koliko god mi se neda morat ću uvest aktivnosti sa mužem ako bi bar to pomoglo da krene prirodno jer stvarno nebi opet to prolazila. 😉

• avama
    16. Veljača 2021. 09:17

Cure evo danas 32 tj. Cijeli dan mogu raditi i biti u pokretu, ali kad legnem jedva izdrzim pritisak. Beba je na deanoj strani ledjima. Nikako mi ne pase. Skroz prema srcu me gura kao da nemam zraka. Bas cudan osjecaj.
    Moj inducirani zbog manjka plodne vode nije uspio jer sam se presporo otvarala, a sad ne vjerujem da ce cekati prirodno jer kao ako se ne pokrene do 40 tj opet ide carski. A moji ciklusi su duzi i znam da mi js ovulacija bila kasnije, ali njih to bas i ne zanima. 
    Tako da do zadnjeg ne znam.sta i kako.

Lonmi
    16. Veljača 2021. 09:17

Mom_of_4 gospoda se jadna sva stisne od straha cim cuje da ce nesto ici u nju zatvori i vrata i prozore i rolete spusti 😂, a pljuckanje ni ne spominji, moja nikako da se unormali po tom pitanju, a svega ima. Bez srama vec provjeravam gace svugdje. 🤦‍♂️😂
    Ja ti imam aktivnu bebu, toliko aktivno da se moras zabrinuti dok se povremeno umiri, kod mene ima i valova i poskakivanja trbuha, cvrga svega 😂. Neka ona mene samo  lupa to me totalno umiruje 😊🙏
    Korra drzim fige da ti sve krene prirodno i da bude brzo 🙏

Znaci u pravilu sto se tice robice za bebe i rodiliste samo treba donijeti ovu za izlazak? 
    Nezz zast mi je ostalo zvoniti u uhu da negdje treba i neki bodic ili nesto za tamo, nadam se da ne, pa oni ih omataju ko sarme tamo 😂, pitati cu jos za svaki slucaj u rodilistu 😊

MareiKate
    16. Veljača 2021. 09:48

anaAn

MareiKate - moram ti reci da sam zbunjena, jer takve informacije nisam dobila 🤷🏻‍♀️
    Htjela sam pomoci s onim informacijama koje sam dobila tamo…

Imaš dvije ambulante, visokorizičnu i običnu. Znam da je Hafner u visokorizičnoj, a vjerujem da je i Mišković jer ga nikad nisam srela prije nit vidjela u rasporedu obične TA, ali nisam sigurna.
    Ti pošto imaš neke poteškoće spadaš pod visokorizičnu ambulantu. Ja nikad nisam tamo bila i nemam pojma kako to funkcionira ali znam da postoji jer sam u prvoj trudnoći imala neke poteškoće ali kad sam krenula u TA to se već sve riješilo pa sam išla u običnu TA. Imaš sreće u nesreći 😉😉 za Hafnera sam i sama čula sve najbolje.

• MissGraz
    16. Veljača 2021. 09:49

E hvala cure na iskustvima. Citala sam tu ma missMama ima tema inducirani, bolje bi bilo da nisam.  😄 ali prezivit cemo sta god bude! Jedan dan si stavis na glavu i ajmo! 
    .
    Mom, meni ti isto bude tamniji dosta urin ujutro. A isto preko noci ne idem na wc, tako da ti je to normalno skroz. Vazno da nije tijekom dana idalje taman ili crven jako, to bi onda znacilo nesto, a ovako je to sve ok. 

Petra982
    16. Veljača 2021. 09:51

Jutro curke!
    Vražje krafne su me kaznile po noći sa žestokom žgaravicom. Na kraju se dizala po Reflustat da bar zaspem. Ne znam koliko je bilo piš pauza, srećom svaki put bih nanovo zaspala. A snovi, pravi horror film. Moram rodit, krvarim, s pozornice ne mogu krenut jer je predstava u tijeku, a ja nastupam u zboru u Operi, cesta sva raskopana, ja jurim u štiklicama prema bolnici i kad napokon dođem do gin, kaže ona meni, moramo na drip, nema trudova... Onda sam se probudila sva uznemirena! 
    Indukcija- prošla s prvim i kao što piše EmEn, rado bih izbjegla. Imala sam sreću što je kod mene od probijanja vodenjaka do poroda prošlo 4,5h, al uz drip činila se cijela vječnost. Trudovi bole, a uz drip su intenzivniji, češći i tijelo nema kad predahnut i odmoriti. 
    Povratni trudovi, kažu da su bolniji nakon svake iduće trudnoće. Meni su bili bolniji nakon prve, nakon druge ne toliko (možda jer nije bilo drugih tegoba kao nakon prvog) Niti me bolilo išta pri dojenju nakon druge. Onaj prvi usis bi znao bit malo neugodan, al samo to.
    Nikad nisam koristila masti za bradavice. Nakon svakog podoja bih premazala bradavice vlastitim mlijekom.
    Korra, nadam se da sad već držiš bebicu u rukama! 
    Sretno na pregledima tko ima! 

Petra982
    16. Veljača 2021. 09:53

Kad smo kod urina, moj zadnjih dana ima strašan miris. Boja je normalna, al taj miris te ruši u nesvijest.
    Ste imale problema s tim? 

• MissGraz
    16. Veljača 2021. 09:59

Petra982

Kad smo kod urina, moj zadnjih dana ima strašan miris. Boja je normalna, al taj miris te ruši u nesvijest.
    Ste imale problema s tim?

Petra, ako je miris intenzivan jako moglo bi se raditi o nekoj bakteriji. E coli. npr ima jako intenzivan miris. A moze biti i od neke hrane ili pica koje unosis zadnjih dana. Svakako ako se nastavi jos, provjeri urin. 

Lavica13
    16. Veljača 2021. 10:11

Jutro curke! 
    Sretno na pregledima danas tko ima 🤞🤗

Nikac - meni je isto žuta kombinacija top 😍

Korra - sretno, neka bude što bezbolnije i brže 🥰

Mom - predivno si ono napisala za Ines 🥰 ona nas smiruje i puni nas pozitivnom, a ti..gospođo draga..tjeraš nas da češće mijenjamo gaće jer s tvojim postovima pišamo od smijeha 🤣 i slažem se, trebale bi i jedna i druga počet pisat 😍🥰

Sretno curke koje su nam blizu termina. Baš smo lijepo krenule s bebicama 🥰

Još sam nešto htjela komentirat, ali sam zaboravila šta..😏..trudnički mozak 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.