Napokon sam se docepala kauca,smrzla na Poljudu sina vozila na trening sjor trenira nogomet...Ugl drago mi je da imate lipo misljenje o meni,cesto puta ostavim mozda kriv utisak na ljude jer sam izravna,direktna i otvorena(sta na umu to na drumu) posebno kad se ovako opustim kao s vama pa ne pazim ni na gramatiku ni na pravopis ahhahahahha.Al to sam ja,ne volim glumu i “preserans”🥴...il mi pases il ne pases i samo nemoj da moram glumit neki nivo tamo jer nisam od patnica onih sta glume da su s visoke noge...kupim ja sebi tu i tamo krpetine neke da se razumimo al to je trenutno zadovoljstvo i to je posljedica “zelje” tj neimaštine nekad davno pa sad bezveze nekad kupim jer mislim da cu time biti sritnija ispunjenija Al jok...to je plitko i površno ,odjelo ne cini covika a da se ne osjecas manje vrijedan nece pomoc ni roba ni etiketa ...samo glava cista..
E majke mi ja se nekad uvatim ko da dnevnik pisem ahhahahahahahhahhahah pa se ispusem ode izbacim iz sebe...auuuu dosadna sam vec iskacem iz pastete zene rađaju a vidi o cemu ja 😂😂😂😂😂.
Ugl zelim rec ocekujem vas sve jedan dan u splitu na kavi ahhaahahhahahahah ...
sve sta ste napisale je divno i govori o vama mnogo,lipo je znat da si negdi prihvaćen i dobrodošao...
Emmie hvala na svakoj obavijesti o tlaku ahhahaha nek me se bar tamo sitis..
Lonmi najjaca si s gospojom ,reci prijateljici da priceka jos 2 mj pa nek oplete zikino kolo...
Sve cure da ne nabrajam top stee ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Nikac Uff tezak izbor ja sam ti neodlučna kad god mi se nesto svida pa pitam miljon misljenja jer ne mogu sama odabrat Al winnie the pooh mi je toooopic
Korra, nek je sretno, iscekujemo dobre vijesti 🤩🤩
Mom, bas si lijepo ovo srocila 😍
Petra, i moj popis izgleda slicno kao tvoj, minimalizam i sto manje stvari, preskacem i sampon...
Sto se ulozaka tice ja cu isto prvo Chicco i onda Vir kad potrosim ove. To mi je bila dobra kombinacija za sad.
Nikac, meni ova bijela prva kombinacija nekako naj 😊
Ja sad bila kod susjede koja je trudna tri tjedna duze od mene i gledala njenu robicu koju je pripremila, odmah sam krenula nesto slagat i preslagivat po ladici 🙈 Jedva cekam sve pripremiti do kraja, oprati i posloziti 😍
Ja imam Mickey Mouse rozi kompletic za izlazak iz rodilista, ali lezim ko plavetni kit na kutnoj i neda mi se ici gore slikati, budem sutra ako ne zaboravim 😊
Moram jos ovih jednodijelnih bodica na kopcanje nakupovati imam samo jednog 🤦♂️
Mom to su moje zelje, ali u moju gospodu ni vaginaleta nece uci trenutno kamoli sta drugo nezz ni kako ce onda biti 😂😂. Na hitnoj mi je 5 put rekao neka nemam odnose, Boze me sacuvaj sta bi bilo da imam 🤦♂️
Petra, jesi ti napisala na uzmes chicoo, 2 vir i podlogu? 😂😂😂😂 dakle, ja sam u soku kolko nista ne znam o porodu. Iskrvarit cu ziva a ja si zamisljala obilniju mengu. Jos se pitam jel treba taj vir tak debeli bas 😂😂 izbezumila si me malo, samo se histericno smijem sad 😂😂😂😂
Lonmi Ahhahahhahah ti ces postat djevica opet(nije se ni moja omrsila nego dva puta u ovih 6 mj)hahahhahahah a nesto mi je asocijalna postala nije joj do nicega jadna pod pritiskom je pa pljuca ka ona životinja kako se zove alapaca jel ahhahahah
Petra, jesi ti napisala na uzmes chicoo, 2 vir i podlogu? 😂😂😂😂 dakle, ja sam u soku kolko nista ne znam o porodu. Iskrvarit cu ziva a ja si zamisljala obilniju mengu. Jos se pitam jel treba taj vir tak debeli bas 😂😂 izbezumila si me malo, samo se histericno smijem sad 😂😂😂😂
Ja sam napisala da uzmem chicco i onda na njega 2 vir jedan stavim vise iza a jedan vise ispred, više zbog toga da mi ne promoči da se nemoram stalno dizat. Bude da kao jača menstruacija ali zna promočit vir uložak zato jer je vata nema podloge na njemu ispod pa ja volim onda stavit vir jer je mekši za na ranu a ispod chicco jer ima tu zastitu pa da mi vir ne promoči. I onda ponekad ne moras promjenit sve kad ides na wc jer ne promoči uvijek, nego npr ostavis chicco a samo vir na njemu promjenis ako vir nije promočio. Ja nisam stavila podlogu na krevet samo jednom mi je bilo promočilo na krevet i to ono čim sad došla iz rađaone i sestre su mi to bile promjenile bez problema dok sam ja isla na wc. Detaljno objašnjenje 🤣🤣
Hey, samo da javim nisam jos rodila, jos uvijek cekam trudove 😅
Ali evo da javim detaljnije događaje 😊
Jutros kad sam se ustala osjetila sam da full mokra dolje, gacice, pidjama...dosla do wc-a skinula se i opet osjetila curenje, bilo je bas onak tekuce sa nekim primjesama rekla bi mozda sluzi, pretpostavljam da je sluzni cep zajedno s vodom izasao, iako se sluzni cep nije nesto previse primjetio...mozda se razvodnio 🤷🏼♀️ Curenje sam osjetila u par navrata, odlucila sam se otusirat dok suprug dođe po mene i odveze me u bolnicu...tako sam i napravila 🛀
Kad sam dosla u bolnicu obavila sam prijave na salteru, ctg...i pregled kod doktorice gdje mi je rekla da sam otvorena jedan prst i da to sto curi je plodna voda i da ostajem u bolnici. Tad su me odveli u sobu u kojoj su mi vadili krv, popunili jos neku dokumentaciju, uzeli bris za test na COVID. I u toj sobi sam cekala nalaze za COVID. Nisu me slali na ultrazvuk niti me itko dosao pregledati, sestra me obilazila kao i ostale cure u toj sobi, napravili nam jos jedan ctg...gdje opet nisam imala trudove, samo nesto slabo sto i osjetim kao slabe menstrualne bolove u leđima i trbuhu...nist posebno. Nakon nekih 6-7 sati su me prebacili u drugu sobu jer je nalaz za COVID bio negativan...i sad cekam i dalje neke promijene.
Uglavnom curkanje plodne vode stalno osjetim malo po malo. Maloprije su mi dali antibiotik za svaki slucaj da ne dođe do nekih infekcija jer ipak curi plodna voda.
Protokol je navodno takav da kad ti pocne curiti plodna voda, a nisi dovoljno otvoren i nemas jos trudove, cekaju nekih 24h da se sve prirodno pokrene (trudovi, otvaranje) ako se nista ne promijeni, onda prvo daju gel za trudove i otvaranje i ako ni to ne potakne dovoljno onda ides na drip.
Evo to je za sada sve sto znam...cekam i nadam se nekako da ce sve to krenuti prirodno 😊
Hvala vam cure na podrsci ❤
Znam da nisam redovno bila uz vas, barem se nisam javljala iako sam tu i citam i pratim, ali nekako nisam imala naviku nista pisati, nisam imala nekih pretjeranih tegoba a za neke savjete drugima ostale cure su bile nekako brze pa nisam htjela ponavljati iste stvari 😊 malo mi je krivo zbog toga jer kontam kako ste se fino sve povezale, ali nema veze sad sta je tu je 😊
Ispricavam se na duzem i detaljnijem postu...nadam se da ce nekome pomoci.
Javim se kako stignem i saznam nesto i pokust cu vas jos popratiti koliko stignem 😊
❤❤❤❤
Sretno Korra, držim 🤞 da se pokrene prirodno. Imaš li kakvu loptu za skakutati na njoj ili nešto?
NevaEva, kod mene Chicco i podloga. Prvi put mi je bio opći potop pa da baš ne tražim da mi mijenjaju plahte stalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji