Nikac, draža mi je žuta kombinacija.
Ja sam pikirals odjelca s Pat Pat, al su huge. Tako da još tražim među inventarom ili se odlučim na tu Next tuticu koja kaže I'm new here
Isla sam sada sklepati kombinaciju za izlazak iz rodilista i skuzim da ja u biti uopce nemam samo hlacica, niti obicnih niti sa stopalima vel. 56. Tek od 62 na dalje. A mislila sam da sam rijesila svu robicu 🙃
Kupovala sam bodije i one tutice sa stopalima br 56 a hlacice zapostavila. Zasad jedino sta mogu iskombinirati je ovo:
https://ibb.co/j6z8XhW
https://ibb.co/3R7zMqn
Ili ovo (fale hlacice)
https://ibb.co/KqX43M5
Nikac meni ti je super ova vestica siva 😍😍😍
Još za bolnicu:
Vlažni WC papir, maramice, dezinficijens za ruke ( ja sve špricam), navlake za WC školjku, maske za lice
Ibuprofen
Stvari za bebu ako treba ( u Ri ne treba, al ja nosim male rukavice i tetra pelene zbog bljuckanja)
Napokon sam se docepala kauca,smrzla na Poljudu sina vozila na trening sjor trenira nogomet...Ugl drago mi je da imate lipo misljenje o meni,cesto puta ostavim mozda kriv utisak na ljude jer sam izravna,direktna i otvorena(sta na umu to na drumu) posebno kad se ovako opustim kao s vama pa ne pazim ni na gramatiku ni na pravopis ahhahahahha.Al to sam ja,ne volim glumu i “preserans”🥴...il mi pases il ne pases i samo nemoj da moram glumit neki nivo tamo jer nisam od patnica onih sta glume da su s visoke noge...kupim ja sebi tu i tamo krpetine neke da se razumimo al to je trenutno zadovoljstvo i to je posljedica “zelje” tj neimaštine nekad davno pa sad bezveze nekad kupim jer mislim da cu time biti sritnija ispunjenija Al jok...to je plitko i površno ,odjelo ne cini covika a da se ne osjecas manje vrijedan nece pomoc ni roba ni etiketa ...samo glava cista..
E majke mi ja se nekad uvatim ko da dnevnik pisem ahhahahahahahhahhahah pa se ispusem ode izbacim iz sebe...auuuu dosadna sam vec iskacem iz pastete zene rađaju a vidi o cemu ja 😂😂😂😂😂.
Ugl zelim rec ocekujem vas sve jedan dan u splitu na kavi ahhaahahhahahahah ...
sve sta ste napisale je divno i govori o vama mnogo,lipo je znat da si negdi prihvaćen i dobrodošao...
Emmie hvala na svakoj obavijesti o tlaku ahhahaha nek me se bar tamo sitis..
Lonmi najjaca si s gospojom ,reci prijateljici da priceka jos 2 mj pa nek oplete zikino kolo...
Sve cure da ne nabrajam top stee ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Nikac Uff tezak izbor ja sam ti neodlučna kad god mi se nesto svida pa pitam miljon misljenja jer ne mogu sama odabrat Al winnie the pooh mi je toooopic

Korra, nek je sretno, iscekujemo dobre vijesti 🤩🤩
Mom, bas si lijepo ovo srocila 😍
Petra, i moj popis izgleda slicno kao tvoj, minimalizam i sto manje stvari, preskacem i sampon...
Sto se ulozaka tice ja cu isto prvo Chicco i onda Vir kad potrosim ove. To mi je bila dobra kombinacija za sad.
Nikac, meni ova bijela prva kombinacija nekako naj 😊
Ja sad bila kod susjede koja je trudna tri tjedna duze od mene i gledala njenu robicu koju je pripremila, odmah sam krenula nesto slagat i preslagivat po ladici 🙈 Jedva cekam sve pripremiti do kraja, oprati i posloziti 😍

Ja imam Mickey Mouse rozi kompletic za izlazak iz rodilista, ali lezim ko plavetni kit na kutnoj i neda mi se ici gore slikati, budem sutra ako ne zaboravim 😊
Moram jos ovih jednodijelnih bodica na kopcanje nakupovati imam samo jednog 🤦♂️
Mom to su moje zelje, ali u moju gospodu ni vaginaleta nece uci trenutno kamoli sta drugo nezz ni kako ce onda biti 😂😂. Na hitnoj mi je 5 put rekao neka nemam odnose, Boze me sacuvaj sta bi bilo da imam 🤦♂️

Petra, jesi ti napisala na uzmes chicoo, 2 vir i podlogu? 😂😂😂😂 dakle, ja sam u soku kolko nista ne znam o porodu. Iskrvarit cu ziva a ja si zamisljala obilniju mengu. Jos se pitam jel treba taj vir tak debeli bas 😂😂 izbezumila si me malo, samo se histericno smijem sad 😂😂😂😂
Lonmi Ahhahahhahah ti ces postat djevica opet(nije se ni moja omrsila nego dva puta u ovih 6 mj)hahahhahahah a nesto mi je asocijalna postala nije joj do nicega jadna pod pritiskom je pa pljuca ka ona životinja kako se zove alapaca jel ahhahahah

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji