Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    15. Veljača 2021. 21:09

Nikac, draža mi je žuta kombinacija.
    Ja sam pikirals odjelca s Pat Pat, al su huge. Tako da još tražim među inventarom ili se odlučim na tu Next tuticu koja kaže I'm new here

15. Veljača 2021. 21:10

nikac

Isla sam sada sklepati kombinaciju za izlazak iz rodilista i skuzim da ja u biti uopce nemam samo hlacica, niti obicnih niti sa stopalima vel. 56. Tek od 62 na dalje. A mislila sam da sam rijesila svu robicu 🙃
    Kupovala sam bodije i one tutice sa stopalima br 56 a hlacice zapostavila. Zasad jedino sta mogu iskombinirati je ovo:
    https://ibb.co/j6z8XhW
    https://ibb.co/3R7zMqn
    Ili ovo (fale hlacice)
    https://ibb.co/KqX43M5

Nikac meni ti je super ova vestica siva 😍😍😍

Petra982
    15. Veljača 2021. 21:13

Još za bolnicu:
    Vlažni WC papir, maramice, dezinficijens za ruke ( ja sve špricam), navlake za WC školjku, maske za lice

Ibuprofen

Stvari za bebu ako treba ( u Ri ne treba, al ja nosim male rukavice i tetra pelene zbog bljuckanja)

mom_of_4
    15. Veljača 2021. 21:19

Napokon sam se docepala kauca,smrzla na Poljudu sina vozila na trening sjor trenira nogomet...Ugl drago mi je da imate lipo misljenje o meni,cesto puta ostavim mozda kriv utisak na ljude jer sam izravna,direktna i otvorena(sta na umu to na drumu) posebno kad se ovako opustim kao s vama pa ne pazim ni na gramatiku ni na pravopis ahhahahahha.Al to sam ja,ne volim glumu i “preserans”🥴...il mi pases il ne pases i samo nemoj da moram glumit neki nivo tamo jer nisam od patnica onih sta glume da su s visoke noge...kupim ja sebi tu i tamo krpetine neke da se razumimo al to je trenutno zadovoljstvo i to je posljedica “zelje” tj neimaštine nekad davno pa sad bezveze nekad kupim jer mislim da cu time biti sritnija ispunjenija Al jok...to je plitko i površno ,odjelo ne cini covika a da se ne osjecas manje vrijedan nece pomoc ni roba ni etiketa ...samo glava cista..
    E majke mi ja se nekad uvatim ko da dnevnik pisem ahhahahahahahhahhahah pa se ispusem ode izbacim iz sebe...auuuu dosadna sam vec iskacem iz pastete zene rađaju  a vidi o cemu ja 😂😂😂😂😂.
    Ugl zelim rec ocekujem vas sve jedan dan u splitu na kavi ahhaahahhahahahah ... 
    sve sta ste napisale je divno i govori o vama mnogo,lipo je znat da si negdi prihvaćen i dobrodošao...
    Emmie hvala na svakoj obavijesti o tlaku ahhahaha nek me se bar tamo sitis..
    Lonmi najjaca si s gospojom ,reci prijateljici da priceka jos 2 mj pa nek  oplete zikino kolo...
    Sve cure da ne nabrajam top stee ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

mom_of_4
    15. Veljača 2021. 21:20

Nikac Uff tezak izbor ja sam ti neodlučna kad god mi se nesto svida pa pitam miljon misljenja jer ne mogu sama odabrat Al winnie the pooh mi je toooopic

• thera
    15. Veljača 2021. 21:24

Nikac,meni se srednja kombinacija jako svidja❤️

Sunflower! 🌻
    15. Veljača 2021. 21:27

Korra, nek je sretno, iscekujemo dobre vijesti 🤩🤩
    Mom, bas si lijepo ovo srocila 😍
    Petra, i moj popis izgleda slicno kao tvoj, minimalizam i sto manje stvari, preskacem i sampon...
    Sto se ulozaka tice ja cu isto prvo Chicco i onda Vir kad potrosim ove. To mi je bila dobra kombinacija za sad.
    Nikac, meni ova bijela prva kombinacija nekako naj 😊
    Ja sad bila kod susjede koja je trudna tri tjedna duze od mene i gledala njenu robicu koju je pripremila, odmah sam krenula nesto slagat i preslagivat po ladici 🙈 Jedva cekam sve pripremiti do kraja, oprati i posloziti 😍

Lonmi
    15. Veljača 2021. 21:31

Ja imam Mickey Mouse rozi kompletic za izlazak iz rodilista, ali lezim ko plavetni kit na kutnoj i neda mi se ici gore slikati, budem sutra ako ne zaboravim 😊
    Moram jos ovih jednodijelnih bodica na kopcanje nakupovati imam samo jednog 🤦‍♂️
    Mom to su moje zelje, ali u moju gospodu ni vaginaleta nece uci trenutno kamoli sta drugo nezz ni kako ce onda biti 😂😂. Na hitnoj mi je 5 put rekao neka nemam odnose, Boze me sacuvaj sta bi bilo da imam 🤦‍♂️

15. Veljača 2021. 21:33

Petra, jesi ti napisala na uzmes chicoo, 2 vir i podlogu? 😂😂😂😂 dakle, ja sam u soku kolko nista ne znam o porodu. Iskrvarit cu ziva a ja si zamisljala obilniju mengu. Jos se pitam jel treba taj vir tak debeli bas 😂😂 izbezumila si me malo, samo se histericno smijem sad 😂😂😂😂

mom_of_4
    15. Veljača 2021. 21:47

Lonmi Ahhahahhahah ti ces postat djevica opet(nije se ni moja omrsila nego  dva puta u ovih 6 mj)hahahhahahah a nesto mi je asocijalna postala nije joj do nicega jadna pod pritiskom je pa  pljuca ka ona životinja kako se zove alapaca jel ahhahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI