Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    11. Veljača 2021. 11:43

Elly94

Kasnije vas citam. Dosla sam sa pregleda pa moram odmah vas pitat. Tko zna bar ovdje.. Sve je super..bebolino tezak 2491g.. Sve sve super osim kad je doktorica pocela govoriT AJOJ AJOJ AJOJ.. I ja gledam i pitam sta ajoooj.. Ona meni ma sve je u redu.. Gledam protoke za kisik.. Al nemozemo mi to precizno znat.. Al da ja kao ne brinem. Al bio joj je izraz lica na te aajoj ajoj da sam se skoro na stolu usrala go grlica sa ooprostenjem…ti protoci bi bili kao ovo AU RI 0,70 PI 1,08 pa dal itko zna ista o tome bilo bi super…

Onda me pregleda prstima i pita 3 puta dal me boli na sva tri puta se popigala.. Da bi zenska rekla.. A joj vi se morate opustit.. Tesko ce te vi roditi… Woooooo🤯
    I secer na kraju posto imam spondilolistezu kicme.. Pitam ja.. Dal to utjece kaj na normalan porod.. Ona meni ma neeeeee.. Mislim jedino kaj se moze desit da necete imat pravo na epiduralnu.. 😊Odlicno..znaci isparanoizirala me high level…. Do neebesa.. I jos zamisljav masakr poroda. 😊
    Mislim da mi i hormoni danas divljaju na to sve malo previse.. 🤷🏻‍♀️🤰🏻

Ne znam ni ja nista o tome.. Ali nadam se da je sve u redu 🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

11. Veljača 2021. 11:50

Kety, napravit cu neki mail i poslat ti sim da mi se javis s adresom pa ti posaljem grudnjak. Bijeli sam uzela, lijep je al meni bude velikn 85c.
    .
    Elly u soku sam na tvoju dr., mislim ajoj ajoj ajoj 🙄🙄 nemam pojma to s protocima, jel beba normalne tezine za tjedne? Epiduralna je precijenjena 😅 tak i sebe tjesim, uzela bi ju da mogu.
    .
    Uk sterilan (fizioloska flora uretre je nalaz), zeljezo na sredini, dakle uredno a KKS poviseni leukociti, granulociti, monociti sto inace upucuje na bakterijsku upalu ali je kod trudnica poviseno u zadnjem 3-mj.pa je valjda to. Iako jesam imala bijeli jezik i kao neki svrbez u grlu prije 2,3 dana ali sam se prema vasim preporukama natovarila vodom, medom, cajevima i pijem vitamine i dalje. Ugl, djeluje uredno. Vidjet cemo u utorak.
    .
    Netko je pitao za 4d u suncu - ja sam bila, pratnja nije dopustena ali uzmes usb i sve sta dr.vidi i ti vidis preseli na usb pa vidi i buduci tata. :)

11. Veljača 2021. 11:50

Girl meni je preslatko ovo sve sto ti je doslo 🤩

Emmie
    11. Veljača 2021. 11:51

Mom_of_4, nećeš mi vjerovati , ali sam imala iste strahove i iskustva što se tiče lica bebe. Tek sam prošli put od 38 tt vidjela lice na ultrazvuku, jer se non stop krila. Znaš onaj ultrazvuk u 20tt? Tu provjeravaju anatomiju, a i bebino lice. Pošto ti nisu rekli drugačije, možeš slobodno vjerovati da je sve ok.🌼🌼🌼

• ertzui
    11. Veljača 2021. 12:00

Elly vjerujem da je sve u redu. Da nesto ne stima nekom logikom bi te slala u bolnicu. Ali da, stvarno s tim reakcijama te isprepadala da neznas vise sto da si mislis. 😤 ako nemas mira odi privatno jos provjeriti.
    .
    Girl prekrasno je! 😍
    .
    Mom moras se opustiti, znam da se tesko rjesiti takvih misli ali nema druge. 🙂 sve je to normalno jer se brinemo za svoje mrvice ali tom brigom samo stetimo sebi, a svakako se nista ne moze promjeniti. Trebamo se truditi pozitivno razmisljati. I meni nekad padnu na pamet neki stvari ali se trudim ne razmisljat o tome, prebacit misli na nesto drugo jer i tako nemogu nista promjeniti. Ja vecu muku mucim s povremenom deprom i zivcanocom...udavila bi samu sebe nekad zbog takvih perioda. 🙄😖 

[/ url

• thera
    11. Veljača 2021. 12:01

Lomni,ni kod mene nista nije spremno. Robica pobacana u ladicu,treba ju oprati i popeglati. Kolica koja su nam trebala stici prije mjesec i pol iz Irske jos nisu ni krenula. Kinderbet bi trebao stici ovaj tj ali naravno,nije. Zapravo me najvise muci sto ja nemam spremnu torbu za bolnicu(zapravo jos ni torbu nemam😂). Lako za sve ostalo,bude decko kad ja budem radala,tko mu je kriv sto cijelo vrijeme prica ima vremena😂
    I bravo za nalaz💪🏼 Uzivaj u krafnicama i svemu i umjesto nas koji ne smijemo🤗
    Ertzui-Lena🤗❤️ Prekrasno.... Nas Saša jos uvijek nije siguran. Koliko mi je lijepo ime toliko ne znam hoce li mi pasati uz bebu. Nekak mi se cini da cemo mi na licu mjesta odluciti,kad ga vidim😂
    Voda-ja sam skuzila da mi sad kako me pere ova zgaravica pase voda s limunom. Kako ne smijem sokove,a ne pije mi se uvijek obicna voda ili caj,ovo mi je otkrice zadnjih par dana. 
    Bloosom-i meni ruke uzasno trnu. Nekoliko puta se kroz noc probudim i svaki puta je jedna utrnuta. Isto tako zadnjih par dana imam sindrom nemirnih nogu pred spavanje. Odrezala bi ih najradije😂

Elly94
    11. Veljača 2021. 12:07

To je doktorica u trudnickoj ambulanti u bolnici. Inace je stvarno super i poprica samnom i sve mi objasni.. Al ovo koda mi nije zeljela objasnit da me ne uplasi... Ne znam... Mislim da se moram smiriti.. I drago mi je da od vas svih imam podrsku. Odmah mi je lakse. 
    Ne preostaje mi nis nego razmisljat pozitivno.. Mjere su za 34+4 ja sam trudna 34+1..znaci sve stima... Bilo je prije mj dana velikih odstupanja.. Al sve se ustabililo.. Osim TIH AJOJ AJOJ AJOJ protoka.. 
    I spominjala ctg da cemo na njemu vidjet nesto bolje..da nemoze ona uc u mene i vidjet kak je bebi🤯🤷🏻‍♀️ hahahaha mislim ono xD
    Kazem za menstrualne bolove.. To je sve normalno.. Mislim njoj je sve to bilo relax... Chill Kaooo.. imamo mi jos vremena za teze tegobe a meni se tijelo raspada.Kukovi. Zdjelica... Kicma... Tezina sama po sebi.. Geganje.. Raspad sistema.. Mislim da je zaključak da trebam slusat svoje tijelo. Nisam panicar po prirodi..al onak.. Mislim da me razumijete 😊

LIDL MANIJA
    Prije pregleda sam bila u lidlu u pol 8 negdje. Izgledalo je ko u filmovima.. Muski sa grudnjacima i tajicama na blagajni. Trudnice okupirale sve.. Jedna na drugoj... Skoro.. Cekala sam da se maknu al nista... Nakraju sam uzela nadobudno dva grudnjaka 90c.  Kad sam ga otvorila... Boze moj.. Ne da mi stane glava.. Nego ono hahaha.. Nadajmo se da ce se napunit cicke.. Ako ne poklonit cu nekom od vas ovdje... A potkosulje mi se cine fine.. 
    A oni koji nisu kupovali za trudnice ti su izlazili sa velikim paketima krafna..
    Decko kad je vidio stanje.. Skoro mu pozlilo tak da hahaha... Jos me zajebavao da nisam normalna da nece bit nikakva guzva tak rano.. A ja sva nabrijana bila hahaahahaha

mom_of_4
    11. Veljača 2021. 12:08

Emmie,ertzui znam da se desi svakome da dodu takve misli i znam da je to normalno ali idem sama sebi na zivce sta se opterecivam kad ionako sta je tu je prominit se ne moze nista.mogu vjerovat dr i nadat se da je sve ok i veselit se bebi nema druge opcije ... Al nekad je jace od mene pa me strah odnese totalno i bas kao sto ste rekle najradije bi se isamarala jer 90% stresa sama sebi nabijem nepotrebno i smiješno zvučim nakon tri poroda i trudnoce,treba u nekoj dobi covik sazrit i odrast sta kod mene ocito nije slucaj..🤧

• EmEn9
    11. Veljača 2021. 12:09

Bas je slatko ono sve za krevetić na sive zvjezdice
     🤗
    .
    Ovi gin stvarno nisu normalni s tim svojim izjavama da te prestrase i onda kao ma nista sve u redu.  Baš su profi nema šta. 

11. Veljača 2021. 12:15

Girl preeslatko🥰🥰🥰🥰

Evo ulov, mislim da ide po redu Lidl, Kik, Pepco, Djecji svijet i Bipa😍
    https://ibb.co/Gn96t7W
    https://ibb.co/mTm2ZF6
    https://ibb.co/fG6pkq0
    https://ibb.co/zV4MVbF
    https://ibb.co/sQjX1gC
    .
    Nalaz jetrenih,maalo poviseno,maknut novalac, ponovit u bolnici, nista zabrinjavajuce..
    Sva sreca pa je doktor bio tamo da odma pregleda
    A kaj se tice onih mjera koje su me zabrinule,kaze da je to sve okej, da je takav uzv da se jedva vidi pogotovo ak je beba nemirna, da se ne brinem nista💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.