Jutro cure
Ridja hvala za savjet s tim ću onda dezinficirati
NevaEva - robica je preslatka
MareiKate - drago mi je da je pregled prošao dobro...bitno da si zatvorena, držim srećice da ostaneš 2u1 još 10 dana
Spavanje - svako veče popratim naše sovice...i onda se dignem obavezno odem jesti, obavim wc i slično...dakle spavanje u ratama
Tegobe - ruke mi trnu kao nikada popraćeno uz bol i to me zna probuditi...prst na desnoj ruci mi je utrnut već tjedan dana konstantno - nadam se da će proć nakon trudnoće i da mi nije nastradao karpalni kanal
Trudovi/Porod - ja kao prvorotkinja mogu reći samo blaženo je neznanje ...zadnjih dva dana me zafrkne malo tako da baš moram onako prodisat, ali ne brinem mantram da je sve dobro i da tako mora biti...nasmijem se na komentare od momof4 i baš kak je netko rekao jedva čekam njene komentare kad se porodimo
Lidl - bilo je baš puno trudnica, ali i tata koje su ih poslale....show kad sam vidjela da jedan bira grudnjak, zamislila sam svog - on bi odustao i otišao kupit neki alat ...ulovila vreću za spavanje (baš je mekana) i potkošulje M veličinu i čini mi se ogromno - oprat ću na 60 možda se stisnu malo
Ivancica - sretno sutra i da sve prođe dobro - stiže nam prva beba <3
Zara - drago mi je da je sve dobro i da bebica napreduje...ti imaš danas pregled, sretno i tebi i Elly
Ertuzi - Lena <3...za potpis odi na kraju na tab Forums (imas tabove website,emails,forums,dekstop) i pod forums klikni na PseudoHTML, UBBCode and BB Code - taj kod kopiraj i zaljepi
Lonmi - super za uredan nalaz
I da ja neznam kako vi cure ali ja se nikako nemogu natjerat da pijem, ja inače vodu nemogu pit jer mi bude ful slabo od nje i sad se natjeram kao da popijem pola čaše ali dođe mi žgaravica, inače dnevno popijem 2 šalice čaja a sada isto mi dođe žgaravica i nista od toga, inače sam znala u čašu vode isto stavit samo malo onog soka za razređivanje i to bi mi bilo ok ali sad nesmijem sok ali isto ono popila bi jednu čašu. Kupila sam prekjučer onu malu bočicu donata mg zbog žgaravice evo još ju imam popijem pola čaše i dosta mi. Znači inače bez trudnoće ful malo pijem možda čašu dvije nečega dnevno, a sad pa nikako. Jednostavno ne ide a i da ide neznam uopće što da popijem kad mi dolazi ta žgaravica. Tako da se divim vama koje napisete tu da popijete 2-3L nečega.
Zašto ne uzmeš Rennie za trudnice, a protiv žgaravice... Ima nas više kojima pomaže. Meni u minuti stane žgaravica. To mi je preporučila kuma, ona radi u ljekarni. Stvarno, treba si olakšati. Meni ni fonat ni bademi nisu pomagali, ali Rennie.. U minuti. Eto ako odlučiš probati s tim, sretno!
AnaAn i ja ti imam takve napade panike i onda sve analiziram od bolova, ne vjerujem nikome itd. Necu ti ni reci kako mi je srce tuklo dok sam ujutro kap krvi opet vidla. 5000 misli kroz glavu.
Smirila sam se, bit ce dobro 🙏
Ja te u potpunosti razumijem, u nasem slucaju sad vec i ja i muz panicarimo, njega uzasno brine, a zna da ne moze pomoci.
Bit cemo i mi i bebe dobro 🤗
NevaEva ja dobila velicinu 90C, to mi muz uzeo i kaze pa probaj mozda ce biti dobar 😂😂. Glavu bi gurnula u njega i jos bi bilo mjesta 😂.
Inace nosim 85B i to punu kosaricu 😂
.
Blossom i Lonmi hvala, uspjela sam. ❤
.
Lonmi hahaha, jako je lose procjenio velicinu grudnjaka... 🤣
Mozda se nada da ce toliko narast kad mlijeko nadode. 🤣 moje su bile punije prije, u meduvremenu su splasnule ali nesto vece jedu vidjet cemo sto ce bit jos do kraja ali sigurno broj vece kao i s prvom trudnocom. Meni su one potkusulje bile najbolje, jastucice unutra i zdravo, veca sloboda nego u grudnjaku. 😆
[/ url
https://ibb.co/HGpyJby
Moj ulov 😜
Opskrbljeni katastrofa...sve velicine ,l,xl...nasla sive tajice m...barem nesto...s tim da sam ja uzela zadnje...a u 7 sam bila tamo 🤷♀️🤔 guzva strahovita....dedeki,bakice...svi svuda...i tak. .😑
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lonmi - super za OGTT! Sad opali po junaku 👍😉
.
Panika predvecer - i meni se tak dogadja zadnjih 2-3 veceri, kad me uhvate BH samo se legnem i primirim, mazim busu i primirujem se, onda procijenjujem koliko me jako boli, jel bude stalo, sta ako moram na hitnu, ako se pocinjem otvarat... bas kako ste napisale "blazeno neznanje"🙏
.
Valunzi - ja se 3x na dan tusiram, ujutro jer sam sva znojna nakon spavanja, jednom tokom dana, jer me uhvati val vrucine, pa hladnoce, mjenjam gace i jednom prije spavanja🤷♀️ ja cu citavu zapamtit da sam trudnocu dosad odhodala skoro pa bosonoga☺ noge mi se znojeeeeee, najradije bih furala japanke...🤔
.
Danas mi je "blah" dan... bas sam ni za sto 😏 ali okej, i takvih dana mora bit, nekako samo trazim svoj mir i mazim busu🤰sutra imam psihoterapiju ujutro, bas se veselim iiiii nakon toga idem u Bipu dragome po poklon za rodjendan🎁🥳
Evo ja jutros (najavljeno) zakasnila na posao radi Lidla. Kod nas u Puli Lidl otvara tek u 8 i u 07:50 sam već bila ispred u niskom startu ostavila preko 600 kn ali kako ne znam velicine za nista morala sam sve uzimat S i M i onda cu popodne isprobati i vratiti sta mi ne pase. Bed mi je da sam nekoga mozda uskratila za nesto sta mu treba ali sta kad je sve bilo zapakirano i bilo mi je neugodno prva nesto otvoriti i onda stvarno ne znas koju velicinu uzeti.
U tom prvom Lidlu je bilo jako malo toga, sve nesto probrano, pa sam isla i u drugi i tamo je bila jos veca navala ali i veci izbor. Nisam mogla vjerovati kako to sve brzo plane, trudnice salju muzeve, bake...da sam isla nakon posla ne bi nista vise nasla.
Uzela sam si traperice, tajice, najlonke, grudnjak, kanotjere i donje plahte za krevetić za malu.
Jagodice pitala si za jogu - ja sam ti preko veze dobila sifrirane linkove na neka videa koja je snimala jedn od nasih instruktorica dok je bila trudna. Inace se to placa i bude dio kao nekog online prenatal paketa ali uspjela sam dobiti nekoliko videa gratis, samo me ta cura zamolila da stvarno nikome za to ne govorim niti ne dijelim. Inace bih drage volje. Ali i ja sam ih vec sve prosla vise puta tako da sam pocela radit i po razno raznim na youtubeu na koje naletim, na engleskom.
Ivančica - vauuu, koje uzbudjenje mi se ovdje veselimo kao da ce nam, u najmanju ruku, clan obitelji dobiti bebicu! Mislim da sve jedva cekamo prvu bebu
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jagodice pojela sam 2 krafne iz lidla, one sarene s mrvicama 🙈
Moram priznati da mi je malo zlo 😂
I ja moram priznat da imam neku paniku navecer, zapravo sam tijekom dana super i onda navecer obicno trbuh bude tvrd i pojavi se ta nelagoda. Malac je aktivan i to me smiri a dol on pajki a ja sam napeta, muz sjedne iza mene na krevet ili kauc i masira me po vratu i naslonim se na njega. Sve nekak nestane, smirim se.. ali da, pred spavanje mi je nekak tesko.
.
Lonmi ja sam inace 75B i to bas onak, taman. Nisam se puno povecala pa sam samo na 80b presla, imam dekolte i ocito sam se prosirila u obujmu. Zadnjih par dana me malo steze 80b i mislim si da ce se povecat dok krene mlijeko tak da sam uzela 85c. Fail, al ono epic. Stale bi mi dvije unutra. Jako je mekana lijepa cipka i jeftin je ali mislim da ne budem urasla u njega. 🤷♀️
.
Pisem post valjda 15 min, steka mi, jel i kod vas problematicno ili je do mene/mog moba?
Sortiraj odgovore
Najstariji