Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    01. Svibanj 2021. 01:14

Erika33

Cure, počelo je oko pol 10. Ja ne znam kad da krenem u bolnicu, ne želim doc prerano…. A jeb me strah….
    Sad su na oko 5min..mozda manje..
    Svi spavaju.. Ja hodam po kući…
    Uh…

Nadam se da si krenula, a možda već i rodila!!!

Petra982
    01. Svibanj 2021. 01:16

julesica

Evo da se javim kratko, mali Adrian došao u 20.35 na kraju ipak na carski. 50cm, 3450g 💙💙 Detalji kasnije. Iskreno sad se mučim jer ne mogu zaspati, boli me rez i ne mogu na ledjima nikako oka sklopiti.

Čestitke draga i dobrodošao Adrian (ima predivno ime 🙂) 💐🎉🥳🥳🥳🥳🥳. Samo polako, sve je još friško, ne forsiraj se! Nadam se da su ti dali nešto protiv bolova! Čim brži oporavak i javi nam se kad stigneš!!!

mom_of_4
    01. Svibanj 2021. 01:16

Erika sretnoooooo❤️❤️❤️❤️Javii
    Julesica cestitkeee 🙏🏻💙💙💙💙

Petra982
    01. Svibanj 2021. 01:18

Ja nisam nit zaspala, pa se digla zbog mjehura, a i twix me zvao iz frizera (kako mu odoliti) pa ako opet povratim, povratim, bar sam uživala 3 minute!
    Mom, što ti ne spavaš?

mom_of_4
    01. Svibanj 2021. 01:31

Petra,zgaravica,vruce,pa sam zedna,pa mi se piski,namistim se pa bole kukovi bokovi,zeludac,sta sam god jela danas vraca mi se u grkljan doslovno,mislim da imam upalu  mjehura jer me boli dole sve a u slape sam bez carapa vec danima jer od vrucine ne mogu zivit a i carapice mi se urežu u stopala,uspit stopala mi prokuvala od vrucine i eto... 🙄 
    A imam ijednu priju termin joj 4.6 pa placem s njom od smija.kaze da ide samnom kad me uvate trudovi da ce pomit svoj kofer i rec dr da ona  vise ne moze nek vade maloga kako god  znaju😄😄😄😄 nece san na oci 😩

Lunica
    01. Svibanj 2021. 01:34

Julesica cestitkee💞💞svakako zovi sestrre sa ti daju nest protiv bolova...pretpostavljam da ti i ide infuzija jos...
    Erika samo hrabro  ..javljaj nam se💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Petra982
    01. Svibanj 2021. 01:36

A shvaćam te u potpunosti! I ja sam danima bosa, sad sjedim na kauču u kanotjeri i gaćama i premišljam se dal da pokrenem kakav film ili da se roštiljam u krevetu.

• NeverEver
    01. Svibanj 2021. 02:18

Julesica bravo! Cestitam 😎😍🤩🤩
    Erika, ti budes doma rodila ako vec nisi otisla 😅 na 5 min je vec mali razmak..
    .
    Spavanje kod carskog - cijelu trudnocu sam spavala na boku i sad mi to fali. Nakon carskog se mora na ledjima a onda kasnije dok mozes kak hoces js na boku meni bilo najneugodnije jer se sve nekak "pretoci" na tu stranu, organi, koza 😂😂 a imas taj sav i nekak nije ugodno, ja jos uvijek spavam na ledjima, danas 20.dan od reza. 

• NeverEver
    01. Svibanj 2021. 02:20

Mi imamo nocni podoj pa dok mali cica prvih 10 min se gledamo, gladimo, mazimo, pricamo a drugih 5 imam mob u ruci. Po noci ga treba manje stimulirati da prije zaspi pa sutim malo i on lagano zadrijema i sad cu ga stavit pajkit u krevetic.. 

pupetta
    01. Svibanj 2021. 04:40

Mateja ti si prava lavica, svaka cast! 💪😘 Super sto si se brzo otvarala, spasilo te o. Cestitke i uzivaj ❤
    Julesica cestitam od srca i brz oporavak zelim ❤
    Erika sretno, cekamo te s lijepim vijestima 😘
    Nikac Darla je bomboncic, bas izgleda kao mala umiljata dobrica 😍

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.