Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    01. Svibanj 2021. 04:55

Julesica - cestitke...brz oporavak ti zelim 🤩☺
    Erikaaa- nadam se da se vec mazite...🥰 drago mi je da te ulovilo domeka i da si izbjegla indukciju ☺
    Cure, Erika nam je blizu bolnice koliko sam shvatila pa je zato i cekala duze 😊 
    Ja i muz smo 🦉🦉 probudio me znoj...i nesto me bolucka onak iritantno...al nis konkretno 😒😒 i naravno nebi oka sklopila vise ...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    01. Svibanj 2021. 05:07

ertzui

Mateja svaka cast, sada je to iza tebe..brz oporavak ti zelim i uzivajte u mazenju. 🥰
    .
    NevaEva medeni je ❤ laku noc 🌜
    .
    Kety i Mom..mozete vi to, ne sumnjam ja u vas.. 🤞 uskoro ce i vas dan..trbusi su vam spusteni, ma samo je pitanje dana 😎😊

Ma ne sumnjam ni ja 🤣🤣🤣 sve smo mi tu...bit ce to sve super...samo nek krenu trudici kod kuce i ja sretna😅🙊 da nisam malo zabrinuta zbog tezine..lagala bih...al rodila sam dvoje vece vec i nebi trebao bit problem...a i dr je pozitivna i kaze da ce to bez problema ic...onda se ja ravnam po tome...uzivam jos kolko mogu sad s busom i cekamo nestrpljivo bracu 🥰🤩💙  i ti si odmah tu iza mene...meni su samo promijenili termin na 22.5 😅 ajde dan gore dolje 🤷‍♀️🤣 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

J3ll3na
    01. Svibanj 2021. 05:35

Ajme koliko događanja otkako me nema na forumu🙀 curke, cestitam🥰 erika, nadam se da je vec sve proslo i da je bebica u rukama❤️
    Ovo za Mateju jos uvijek ne mogu sebi doc da je tolika beba😳svaka cast, bravo👏👏👏
    Kod mene jucer setnja cijelo popodne i krepana zaspala u pol 10. Noc mitna, nista se ne događa.. Danas rostilj pa cemo vidjeti. Osjetim stalno menstrualne bolove i tu i tamo trudove al su skroz nepravilni. Lunice, drzimo si fige😘 sretno danas na pregledu i ctg-u i da ne cekamo dugo🤞

J3ll3na
    01. Svibanj 2021. 05:37

Odmorite se sve i fino napapajte, ja planiram uzivati u danu i u hrani😁😉 pa ako krene, da imam snage i motivacije😊

• EmEn9
    01. Svibanj 2021. 06:07

Napisem.komentar i sve mi se obriše 😁😁😁😁 evo ukratko
    .
    Julesica čestitam 🎊🎉🎊🎉 Brz oporavak želim.
    .
    Nikac malena je preslatka. 🤗🥰
    .
    Erika sretno i nadam se da si vec sa svojom bebicom.
    .
    Kety ne trebas se brinut ti ćes to za čas kao i ja a znam da će i Petra i Mom za ča, ipak su vam to 3 i 4 beba kao i meni i put je lako prohodan 🤣🤣 znači vi ćete kao i ja na  brzinu u 17 poceli trudovi, jači trudovi nakon 21h gel, drip i u 23:40 moja velika beba bila vani tako ce i vama. A ja neznam kako je roditi malu bebu kao ni ti ni mom.kad su mi sve 3 bebe imale preko 4kg tako da ne sekiraj se sve će bit ok🤗🥰😍🤩😘

• EmEn9
    01. Svibanj 2021. 06:11

Nahranila bebu i nikako zaspat i sad kad zaspim on ce se probudit a ja cu bit ko zombi jer je proslo vec sat vremena od hranjenja a ja se vrtim jos. 🤣🤣
    .
    Tako mi je žao da nam se Emmie ne javlja ni ovdje ni u grupi od mama i beba bas sam tuzna zbog toga faliiii mi 🤗🤗🤗

mom_of_4
    01. Svibanj 2021. 06:38

Jutrooo mee probudila žeđ ,vrucina i pis pauza ..dobitna kombinacija nema sta😱 imam osjecaj da je ovo lijeganje u krevet samo gubljenje vremena za nas”ne spavaće” 🤢

• julesica
    01. Svibanj 2021. 07:00

S obzirom da ne mogu spavati, evo mog iskustva.
    Dakle u 6 ujutro naručena na indukciju prvo gelom. Prvo ctg, smještaj u predradjaonu, pregled otvorenosti i gel, ne boli ništa, samo se aplicira. Btw za brijanje i klistir me nisu ništa ni pitali. Nakon gela se mora lezati dva sata, oko 10 šećem po hodniku nadajući se nečemu i saznajem da je pregled oko 13, ako nema pomaka, opet gel, ako sam otvorena bar malo ide bušenje vodenjaka. U 13 me pregledava dr. i kaze ne moze uopće doći do ušća da vidi kakvo je i kaze opet gel (kasnije saznajem da kod još dvije cure tako nije mogla odrediti otvorenost). Zovem dragog i šaljem ga doma. Oko 15 opet pregled i malo se smekšalo, ali kaze dr. da bi bušila vodenjak mora moći prstom ući, a ne moze. Ja bolova nemam, osim stalnog laganog pritiska u ledjima i menstrualne boli. Oko 16.30 trazim sestru da me spoji malo na ctg jer se nekako beba umirila, dva puta mi je odgadjala ugasiti ctg jer kao luduje pa je miran, pa neka bude još. Meni menstrualni bolovi prelaze u lagane trudove. Oko 6 zovem dragog nek on polako dodje.  Ja više ne mogu lezati, sjedam pa se ustajem, dolazi dr. i ne sviđja joj se baš taj ctg. Pregled otvorenosti - zatvorena. Okreće me na drugi bok i nastavljamo sa ctg-om. Meni tu već trudovi dosta jaki, gotovo bez razmaka, iako nisam dobila drip. Dolazi sestra i uzima sve podatke i vadi krv u slučaju carskog. Opet pregled, ja na 2 cm i vode me u radjaonu, ipak ćemo vaginalno. Taman dolazi dragi. Nakon 15 min u radjaoni dr. buši vodenjak, gleda otvorenost i donosi presudu: otkucaji srca bebi skaču gore dolje, jer: 1. mozda se zapetljao u pupčanu ili 2. trudovi su intenzivni i bez razmaka pa mu to uzrokuje stres, a s obzirom na tijek otvorenosti procjenjuje da mi treba još 4-5 sati za porod i ne zeli riskirati, šalje me na carski. Priprema od kojih 15 ak min, iako s trudovima to mi je baš bilo neugodno jer sam bila na ledjima cijelo vrijeme. Anestezija opća, nemam pojma o ničemu, bude me malo poslije 21, dolazi dragi i  donose nam bebača da ga vidimo ❤️❤️ 
    Eto sve u svemu prošlo je u redu, stvarno se nisam dugo mučila s trudovima, tek kojih 2 sata, sve sestre i svi dr. koji su mi bili u tih sveukupno 14 sati apsolutno predivni 😊😊

Principessa🌺
    01. Svibanj 2021. 07:18

Julesica cestitam❤️❤️❤️❤️❤️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    01. Svibanj 2021. 07:41

Jutro,evo prosla je vizita! Da sam se pocela otvarati,porodili bi me. Znaci,trebam nekakve ideje kako se pocet otvarat u bolnici hahah
     Danas ce mi donjet datulje i Ananas,pa da isprobamo🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.