Mateja ajmeee ja tek sad vidla tezinu i visinu bebice...svaka cast 🤯 treba to izgurat...jos ti je sve super i proslo...cuvaj se sad...i ajmeeee 🤩🤩🤩
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Kety ahahahhahah jel suosjećamo obe ahhahaha ista nas sudbina ceka 😉🥺😱😂😂😂😂😂😂😂
Mateja ja sam u soku, to su inace i moje dimenzije, moj mali evo sa 20 dana jos nema 4100 a kamoli 4880 a vec ga je tesko na rukama nosit, izgurat ga van mi ss cini nemoguce. Pa kak su toliko fulali mjere? Svaka cast tebi, ne poznam nikog tko je na tu konstrukciju rodio toliku bebu. Ni inace nikog tko je rodio toliku bebu 😅 Bravo mama, ti doslovno mozes sve. Savovi ce bit bolni ali zarast ce s vremenom.
Mateja svaka cast, sada je to iza tebe..brz oporavak ti zelim i uzivajte u mazenju. 🥰
.
NevaEva medeni je ❤ laku noc 🌜
.
Kety i Mom ..mozete vi to, ne sumnjam ja u vas.. 🤞 uskoro ce i vas dan..trbusi su vam spusteni, ma samo je pitanje dana 😎😊
[/ url
Ertzui tnx .... ja zivim za dan nakon ahhahahah❤️❤️❤️❤️ Sretno i tebi za petama si nam🥳
Laku noc tete 😘😘https://ibb.co/ZNGqxd1
🥰🥰🥰 Anđelić
Za pol ure je svibanj! Veselimo se svibanjskim bebama.
Julesica,nadam se da si ok i da je sve iza tebe i da odmaraš sa svojom bebicom!
Meni je čitav dan neki bezveze i još za kraj sam se zakačila s mužem oko totalne gluposti, sad se on musi i musi... A mislim si.. samo se ti musi, ja odoh u krpe!
Laku noć drage supatnice!
Nikac malena je bomboncic...i hvala na ispricanom iskustvu...💞💞
Jellena gdje si,kakvo je stanje? jel nam to sticker pokazuje konacno 40tku😊😊
Kod mene upravo stuca malac ,rastezanje me probada, ima nesto bh ali nista konkretno...sutra ctg i plodna v...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure, počelo je oko pol 10. Ja ne znam kad da krenem u bolnicu, ne želim doc prerano.... A jeb me strah....
Sad su na oko 5min..mozda manje..
Svi spavaju.. Ja hodam po kući...
Uh...
Evo da se javim kratko, mali Adrian došao u 20.35 na kraju ipak na carski. 50cm, 3450g 💙💙 Detalji kasnije. Iskreno sad se mučim jer ne mogu zaspati, boli me rez i ne mogu na ledjima nikako oka sklopiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji