Ja na putu za bolnicu na okretanje bebe i jutros neki menstrualni bolovi i proljev... Sad skuzim da mi je krenuo ispadati sluzni cep😟 držite fige 🤞
Ja na putu za bolnicu na okretanje bebe i jutros neki menstrualni bolovi i proljev… Sad skuzim da mi je krenuo ispadati sluzni cep😟 držite fige 🤞
Sretno! 🤗🤗 Ma bice sve ok, u super tjednima si 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro curke💞
Ja sam sinoc zaspala…nisam sehjavljala..
A zasto on meni nudi carski? Iskreno, nemam pojma. vjerojatno mi zeli napraviti uslugu jer se privatno znamo pa kao nema pratnje…da se ne mucim…a i ne planiram dalje rađati pa kao ne smeta…ima on svoje teorije…inace kaze da drugi carski najmanje boli kasnije..valjda jer je to tkivo vec umrtvljeno…
Ja sam lani rodila vaginalno i jos mi je svjeze sve u glavi pa sam mu bila rekla kako nisam bas motivirana za rađaonu😆😆 na sto je on brzo dao prijedlog za dovrsiti porod carskim.
Ja ipak ne bi. ako je sve u redu,mogu ja to💪 tako da necu prihvatiti njegov prijedlog samo eto da bi izbjegla trudove…a za jajnike😄😄ipak ne bi hvala,ima i drugih nacina planiranja…😊
Lijepe su vam slikice😍😍
ruska mrda li se sto kod tebe?
Cekam CTG, apsolutno nista ne osjecam 🤷🏻♀️ prirodnom putem nece sigurno 🙄🙄
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Sretno J3ll3na i Ruska!!!
Ja bi samo spavala. Dođem do 10:30 i oči se same sklapaju...😵😵😵
Bila pomislila kako se bebo umirio, al niš od toga... Tulumari on!
Mateja91 evo mog popisa🤣
KOFER:
Maske
Chicco ulosci pol paketa
Violeta air fit ulosci (10ak)
Higijena (sampon za suho pranje, sampon za tusiranje, pasta za zube, cetkica)
Mrezaste gacice
Jednokratne gacice
Papuce
Tri rucnika
Mali paket pelena za bebu
Vlazne maramice
Krema za guzu
Sportski grudnjak
Grudnjak za dojene
4 spavacice
Rola wc papira
Vlazni toalet papir
Troje carape
Keksi
Punjac
Obicne gace
Multi mam kompresi
Izdajalica
Silikonski nastavci za bradavice
Neofen 400
Purlean mast
RUKSAK ZA RAĐAONU
Spavacica
Japanke
Rucnik
Bomboni
Voda
Mobitel
Mrezaste gace
Ulosci
Trudnicka Dokumentacija
.
Thera kad ides doma?🥰🥰
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Lussi, pitat ces u Vinogradskoj za bris, ne brini stignes. Cula sam tamo u TA da te upute da to obavis ako nemas. U najgorem slucaju, da bas moras roditi ranije a nalaz nije valjan dobiti ces antibiotik i to je to. No stress 😇
I mislim da nije vazno na koii ti nacin tocno uzmu bris nego na sto sve testiraju taj uzorak brisa, pa meni uvijek i na cervikalnim brisevima gleda streptokok na pocetku trudnoce.
Ugl ne brini, oni misle tamo na to, ti im jos napomeni za svaki slucaj i to je to 😊
Sto se testiranja rodilja tice, u Vinogradskoj logicno u radaonu ides cim trebas, al nejdes na odjel u sobu dok ti ne stigne negativan test, tako mi rekla susjeda koja je rodila prije dva tjedna tamo. Rekla mi je i da je dobila samo par pelena pa joj je muz morao nositi, tak da sam si ja uzela nekih 15kom.
Pitat cu svakako, i tak nosim sve papire dok idem pa mi je to prvo u fasciklu da se sjetim i pitam..
.
Ja na putu za bolnicu na okretanje bebe i jutros neki menstrualni bolovi i proljev… Sad skuzim da mi je krenuo ispadati sluzni cep😟 držite fige 🤞
Sretnoo🤞🏼🤞🏼
.
Evo, pet zena, sve presle 40ti tjedan. Kaze moj muz da su ocito bebe u strajku 😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
anaAn ne mogu a da te ne pitam..... kakva si s petkom 💨💩💩💩💨💨
znaci mene je sutra i nervoza na entu
Sortiraj odgovore
Najstariji