Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    10. Veljača 2021. 06:43

Jutro cure, ja sam noćas oborila rekord, jedno 4 put ustajanje za WC 🤯
    I jučer cijeli dan, non stop, baš mi je jak pritisak. I počela sam imati menstrualne bolove čim malo stojim. Dok sjedim ok je, čim stanem boli... Jedva čekam pregled danas dan vidim stanje cerviksa 🙈

MareiKate
    10. Veljača 2021. 06:44

Ninach, ja isto imam feeling da moj nema šanse da pričeka termin, to sam baš mužu jučer rekla. Nerealno mi je da bi on još 4 tjedna bio unutra a ja u ovakvom stanju 😑

Ninnach
    10. Veljača 2021. 06:55

MareiKate

Ninach, ja isto imam feeling da moj nema šanse da pričeka termin, to sam baš mužu jučer rekla. Nerealno mi je da bi on još 4 tjedna bio unutra a ja u ovakvom stanju 😑

Upravo to sam mislila i imam taj čudan predosjećaj. Ne znm u kakvom ću stanju dočekat carski ako se ovako nastavi😬 dopuzat ću tamo na sve četiri🤣🤣

Emmie
    10. Veljača 2021. 06:58

Dobro jutro i tebi MareiKate🌼! 
    Ninnach, nemam još termin za carski, ali mora se desiti slijedeći tjedan, ili ulazim u 40tt sa dijabetisom! 
    Ja nemam menstrualne bolove, ali imam BH contrakcije koje postaju sve neugodnije. Kada stojim, osjećam da se non stop dešavaju. Kada legnem, nije toliko loše. Primjetila sam da mi pun mjehur isto uzrokuje te BH kontrakcije🤷🏻‍♀️

Ninnach
    10. Veljača 2021. 06:59

MareiKate ti imaš curicu od 2god ili sam pomiješala info? Gdje će ona spavati sada kad dođe beba? Kak ste vi to osmislili?

Ninnach
    10. Veljača 2021. 07:05

Emmie

Dobro jutro i tebi MareiKate🌼!
    Ninnach, nemam još termin za carski, ali mora se desiti slijedeći tjedan, ili ulazim u 40tt sa dijabetisom!
    Ja nemam menstrualne bolove, ali imam BH contrakcije koje postaju sve neugodnije. Kada stojim, osjećam da se non stop dešavaju. Kada legnem, nije toliko loše. Primjetila sam da mi pun mjehur isto uzrokuje te BH kontrakcije🤷🏻‍♀️

Oho.... Ti onda zbilja sitno brojiš! Da, i meni se sve stže i rasteže... Trbuh mi je općenito tvrd da imam osjećaj da ne stane ni igla u njega više. I ja dok stojim mi se pojačaju kontrakcije, ma u biti vrlo slično kao i kod tebe. Sve smo u sličnoj problematici😬😬

Ninnach
    10. Veljača 2021. 07:07

MareiKate

I jučer cijeli dan, non stop, baš mi je jak pritisak. I počela sam imati menstrualne bolove čim malo stojim. Dok sjedim ok je, čim stanem boli… Jedva čekam pregled danas dan vidim stanje cerviksa 🙈

Sretno danas na pregledu☺️

10. Veljača 2021. 07:09

Jutro🦋
    Evo cekam vadenje krvi.. hvala vam cure, prava ste podrska! Saljem vam svima jedan veeeeliki zagrljaj 🤗🤗🤗
    Inace, Ivancice, dobro da si spomenula... Pila sam one prenatal vitamine od Dietpharma al su bile po dvije tablete pa sam se prebacila na Novalac prije kakva dva tjedna dok sam uzimala nove jer su od Novalca po jedna tableta.. i tak negdje je i poceo svrbez! Nisam uopce razmisljala o tome, nego sad kad si rekla😖
    .
    Danas sam bolje,od 21h sam otisla spavat i spavala do 6 do alarma, i jos bi mogla kolko sam plakala jucer i bila pod stresom.. jutros sam se probudila i rekla sama sebi da ja to  mogu, bitno da je beba dobro.. da nije, vjerujem da bi doktorica rekla jer ipak mi vodi trudnocu.. 
    Tak da hvala vam svima jos jednom💖💖💖💖
    .
    Sretno na pregledima ko ima danas, Jagodice sretno na Vuk Vrhovcu💕💕💕

MareiKate
    10. Veljača 2021. 07:16

Ninnach

MareiKate

I jučer cijeli dan, non stop, baš mi je jak pritisak. I počela sam imati menstrualne bolove čim malo stojim. Dok sjedim ok je, čim stanem boli… Jedva čekam pregled danas dan vidim stanje cerviksa 🙈

Hvala!
    Što se tiče curke, bismo ništa smislili 🤣
    Bit će pravi bingo ako se vratimo u kuću dok ja rodim, ako se vratimo, vjerojatno ćemo svi u istu sobu, curka će ostat u krevetu u sredini a malac u kindri na mojoj strani. Više me iskreno to ne brine, vidim da neće ići drugačije i da će biti kaos. Mene brine odlazak u bolnicu i kako će ona to podnijeti. U zadnje vrijeme se jako lijepi za mene, sve teže ostaje u vrtiću i totalno ignorira informacije o braci. Jučer sam slagala neku robicu što mi je frendica poslala, i ona se jako naljutila na to, rekla je da joj se ne sviđa i stalno je tražila pažnju i histerizirala dok ja to nisam pustila 🙈 kad rodim doći će moja mama kod nas malo pa svekrva i nadam se da će se zadovoljiti te prve dane njihovom pažnjom pa da ćemo tu ljubomoru nekako pregrmit bez puno vrištanja i problema 🥴

Ninnach
    10. Veljača 2021. 07:21

MareiKate

Ninnach

MareiKate

Hvala!
    Što se tiče curke, bismo ništa smislili 🤣
    Bit će pravi bingo ako se vratimo u kuću dok ja rodim, ako se vratimo, vjerojatno ćemo svi u istu sobu, curka će ostat u krevetu u sredini a malac u kindri na mojoj strani. Više me iskreno to ne brine, vidim da neće ići drugačije i da će biti kaos. Mene brine odlazak u bolnicu i kako će ona to podnijeti. U zadnje vrijeme se jako lijepi za mene, sve teže ostaje u vrtiću i totalno ignorira informacije o braci. Jučer sam slagala neku robicu što mi je frendica poslala, i ona se jako naljutila na to, rekla je da joj se ne sviđa i stalno je tražila pažnju i histerizirala dok ja to nisam pustila 🙈 kad rodim doći će moja mama kod nas malo pa svekrva i nadam se da će se zadovoljiti te prve dane njihovom pažnjom pa da ćemo tu ljubomoru nekako pregrmit bez puno vrištanja i problema 🥴

Znači moj mali identična situacija i osmislili smo... Ništa🤣🤣bit će s nama u sobi, a šta sad, ni prvi ni zadnji koji je tako. Dok shvati da ima svoj krevet preći će i sam, ja već dobro da na glavi ne dubim od muke kako da ga tamo prebacim al on se neda, a traume mu neću stvarati. Biti ćemo svi skuoa, bit će očito veselo😁😁 i opet dobro. Iskreno, sve smo isprobali da ga tamo u drugu sobu namamimo ali čim dođe spavanje, sve pada u vodutako da... Mi ćemo kao i vi☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.