Evo, vidjela sam da su cure jucer dosle do zaključka da se ipak ne treba bit prijavljen na burzu da bi se primala naknada od 2 330 za nezaposlene mame u trajanju od godine dana. Potvrđujem! Ja sam jutros mislila ići na burzu, no čovjek mi je iz hzzo-a izravno rekao u mailu da ne trebam biti prijavljena. Lakše se diše. 😊 A i hvala vama na pomoci jucer. 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I na kraju, ipak pobjeđuje team pink, 27 curica naspram 23 dječaka. ❤️💜💖 Ma nek su oni nama samo živi i zdravi! 😍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sretno na ogtt testovima , izdržite najgore je proslo popile ste tekućinu i ostala je u vama 🤣🤣🤣🤣
.
E a kad smo kod djece meni starija ( 11 god) počela zadnja 4 dana mijenjat raspoloženje totalno, skroz je neraspoložena i stalno dolazi da ju zagrlim, i kad god prolazim kod njene sobe kaže dođi me zagrli, za svaku sitnicu se rasplače, baš je plačljiva i još one pubertetske fore koje meni idu na živce ono tipično a daj mama itd, čim nešto govori ton glasa joj je uh dovoljan da me naživcira i jučer navečer došla kod mene u krevet da bi ona spavala malo samnom jer u svom kao nemože spavat već 2 put ovaj tjedan a nije spavala samnom ono ne pamtim od kad možda 5-6 godina i tako ona spavala samnom a skoro veća od mene 🙂 Tako da nemam pojma što se dešava ali inače je ful osjetljiva tako da mi se čini da se osjeća ugroženo pomalo kako se termin približava da neću imat više vremena za nju premda ni neznam zašto jer nije da se igram s njom ili nesto, sve sama radi i sto se tice skole i svega u biti uopće joj ne trebam sad vise od kad je kao velika sva je u svom svijetu ili neznam mozda je nesto drugo a ne govori nista ili joj je samo osjećaj da necu vise imat vremena s njom popricat ili nesto. Eto malo sam se i ja vama izjadala pa mi je lakse 🤣 A kome cu ako ne vama 🤗🤗
Sad vidim ni Bajo ni Kontesa se vise ne javljaju a prije su se znale javaljati. Ko zna, valjda im se neda više pratit nas ili nemaju vremena. Nadam se da je sve ok kod njih. 😉
Dobro jutro, curke!🤗 startamo dan sa dobrim vijestima - imat cu pravo na porodiljnu naknadu kad rodim i pomoc grada ZGa, iako nisam na burzi🥳🥳🥳 sad me zvala ljubazna teta je HZZOa u sve mi lijepo objasnila, ma ljubit bi ju mogla 🤣
.
Tako da Girl i Palonkica, sve bude 5🤣🥰
.
Sad mi cak i sestra na Vuk Vrhovcu nemre dan pokvarit🤣😘
EmEn tocno to, bitno da je ostala u nama 😂, meni nije bila tak fuj, slozili su s dosta hladnom vodom i bilo je ok. Meni vise muka jer nema zraka i vruce je, jos 1h 💪
Dobro jutro, curke!🤗 startamo dan sa dobrim vijestima - imat cu pravo na porodiljnu naknadu kad rodim i pomoc grada ZGa, iako nisam na burzi🥳🥳🥳 sad me zvala ljubazna teta je HZZOa u sve mi lijepo objasnila, ma ljubit bi ju mogla 🤣
.
.
Supeeer 🎉🎉 ti se onda isto neces prijavljivat na burzu? Nema mi smisla kad svakako necu raditi sljedeću godinu dana...
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
.
.
Supeeer 🎉🎉 ti se onda isto neces prijavljivat na burzu? Nema mi smisla kad svakako necu raditi sljedeću godinu dana…
Mislim da se ni ne mozete prijavit na burzu jer ste trudnice trenutno...a trudnice ispisuju u neko doba trudnoce da bi mogle dobit tu naknadu....eto barem je mene tako zena ispisala prije 9 god skoro...kad sam bila trudna s prvom...jer...sta cete bit u evidenciji trudne i kad rodite primat cete naknadu sasvim normalno 😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
EmEn tocno to, bitno da je ostala u nama 😂, meni nije bila tak fuj, slozili su s dosta hladnom vodom i bilo je ok. Meni vise muka jer nema zraka i vruce je, jos 1h 💪
To mi je najbitnije, prijateljica morala dvaput ic jer je imala strasne mucnine i dvaputa je povracala tekucinu odma nakon sto je popila pa je poslali doma.
.
.
Supeeer 🎉🎉 ti se onda isto neces prijavljivat na burzu? Nema mi smisla kad svakako necu raditi sljedeću godinu dana…
Necu se prijavljivat, Girl, jer bas kako si napisala niti ja necu trazit aktivno posao iducih godinu dana, a znam da prijava na burzi povlaci to sa sobom - da se zelis zaposliti i trazis posao 😉 a ja to planiram, samo ne sad👍
.
Spavanje moje - kooooomaaaa😫 prevruce u sobi, 2 pis pauze i grc koji me dobrih 5 min tako drzao u listu, da sam mislila da ce mi batak otpast🤣 a moj dikan ne mrda nista, mirno spava, samo bebolino i ja budni☺
.
E da, primjetila sam da su me pocele boljeti, sad ce cudno zvucat, kosti guze (sjedne kosti), ne trtica, nego bas kak sjedim na tim kostima. Rekao mi ginic da prosli put da se sad kosti budu pocele razdvajat, super zvuci to🤣
.
Ja sam u cekaonici na Vuk Vrhovcu, jel neka od vas mozda ovdje? 🤣
.
Sretno na pregledima!
.
Ines i Ivancica jeste 2u1 jos?🥰🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji