Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    02. Travanj 2021. 14:43

Moj se dragi nadao onom "seksu za otvaranje", kao prvo nismo imali odnose ono ful dugo jer meni neudobno, pa on umoran, pa neki strah, neka blokada u glavi... i stalno mi govorio "a sta, strpit cemo se, kad ces se trebat pocet otvarat onda cemo" i ja njemu u pon rekla "Idem na carski"🤣 a on "znaci nista od otvaranja?"🤣 rekoh "A ne, ne✋mirovanje do carskog. Sto smo se igrali, smo se igrali🤣 do daljnega🤷‍♀️" bas je bio ono tuzan😭😋

02. Travanj 2021. 14:43

Kety 🤣🤣
    AnaAn puno ti hvala. Meni se zna zabljeskat pred ocima i noge su otecene, doduse manje, i nakon lezanja. Ma ludnica 😂😂😂 

02. Travanj 2021. 14:46

A jadaaaaan 😂😂😂 Jagodice bas si ga zaribala. Ja sam svom rekla sad cemo, preporuka doktorice jer je mali vec dost nisko i ja nesto otvorena. A njegiva faca 😂😂 od odusevljenja do bacit cu se pod prvi kamion u 1 sekundi. Nismo mi za to 🙈🙈 ali ajde, nesto pokusavamo i idem svakih par dana na pregled pa me razdjevici.

mom_of_4
    02. Travanj 2021. 14:50

anaAn razumim ja  tebe predobro i sve mi pušemo i na hladno, pa nosimo bebe svoje moramo se sekirat i za kućnog ljubimca se brineš a ne za ljudsko bice..Tila sam ti samo rec da ti svaka cast na svemu sta si prosla i sta si ucinila za svoju bebu Al da vise nista nije u tvojoj moci i sve ce bit ok pa da se bar sad probas mrvicu opustit..jer znam koliko psiha i misli mogu naškodit .. neznam sta bi ti pametnije mogla rec zaj mi je da si lose il bilo ko od nas..to sta ja pokusavam pozitivnommislit ne znaci da me nicega nije straj Al sam shvatila dokle me taj strah odnese,zeno proguta me doslovno ne funkcioniram kad se predam..niti mogu jest nit pit niti funkcionirat kad me panika uvati Al mi ta panika nista nije donila dobroga...i meni je samo na pameti da mi pregled bude uredan i porod isto tako,sve mi strepimo da rodimo i ugledamo svoje dite zivo i zdravo..postoje i kompletno uredne trudnoce pa na kraju zavrse svakako na zalost Al ako cemo samo na to mislit onda nam je tu kraj nema dalje.Nemoj ti mene krovo shvatit nije bilo zlonamjerno Boze sacuvaj vise na salu ajd da vadimo jedna drugu iz jada kako znamo i umijemo..Ja prva vam kazem cim dodem jaukat odma me sitite vadite kako znate..ponekad mi treba “samar”da se skuliram i kazem dosta je..veceras ce tebe drugarica posebno na ovaj dan prikazat na svetoj misi znam da i tebi to znaci iako se ja sitim dok molim  za sebe i svake trudnice i majke i golgote koju zene prolaze..Pridaj danas Majci svaku svoju suzu i bol,svaki strah i patnju za svoje dite u cast muke Gospodnje sigurna sam da neces ostat ne uslišana.Cuje On sve.🙏🏻Sigurno sam vam dosadila parim ko neka sta lize oltare ali nisam doista obicna sam zena s istim “problemima”ka i svak drugi samo eto nadem utjehu i snagu kad se pomolim za sta drugo da se vatam...

mom_of_4
    02. Travanj 2021. 15:13

Jagodica125

Moj se dragi nadao onom "seksu za otvaranje", kao prvo nismo imali odnose ono ful dugo jer meni neudobno, pa on umoran, pa neki strah, neka blokada u glavi… i stalno mi govorio "a sta, strpit cemo se, kad ces se trebat pocet otvarat onda cemo" i ja njemu u pon rekla "Idem na carski"🤣 a on "znaci nista od otvaranja?"🤣 rekoh "A ne, ne✋mirovanje do carskog. Sto smo se igrali, smo se igrali🤣 do daljnega🤷‍♀️" bas je bio ono tuzan😭😋

😂

pupetta
    02. Travanj 2021. 15:16

Zene drage, razumijem vas strah i to je sve normalno i prirodno. Nemojte se ustrucavati osjetiti te emocije jer cete si samo jos gore napraviti. Prihvatite ih, ali objasnite sebi situaciju i onda mijenajte misli u neke pozitivne jer dozvolite li sebi previse jadikovanja brzo cete upasti u zacarani krug u kojem vam se svijet rusi, a vi ste zrtva i grozno vam je. Znam da sve ovon znate, ali znam i koliko znaci da vam to netko ponovi kada vas hvata panika i hormoni luduju. Bogu hvala bebice su vam zive i zdrave, trudnocu privodite kraju i jos malo cete drzati svoje blago u rukama. Samo to zamisljajte i neka vas to drzi. Beba ce doci u savrsenom trenutku i sve ce biti tocno onako kako treba biti. Nema toga sto ne mozete, samo morate odluciti kako cete se ponijeti u odredenoj situaciji. Mislim na vas i cekamo vas da nam se pridruzite s bebicama na drugoj temi 🙏❤

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    02. Travanj 2021. 15:29

AnaAn sljedeci pregled ce sigurno biti dobar. Dobro ti cure kazu, u super si tjednima nemoj se bojati, znam da nije ugodno navlaciti se oko doktora i bolnica i sama sam to u trudnoci prosla, ali neka ti ides i neka provjere, nema te sta biti sram, doma se ne mozemo lijeciti. I ja isto cesto panicarim pa me tu umirite, zato i jesmo tu da si kakvim savjetom pomognemo ako mozemo. Tjedni su ti super, nista se nece komplicirati vise, a za kojih 2 tj ces moci ti i lagano van. Najgori dio je prosao, samo hrabro znam da ti nije bilo lako 😊🙏

Lonmi
    02. Travanj 2021. 15:29

Jannna ❤️

Lonmi
    02. Travanj 2021. 15:32

Danice mislim i na tebe ❤️

mom_of_4
    02. Travanj 2021. 15:56

Lonmi ima li kod tebe  napadaja gladi 😂😂😂😂 auuuuu ja danas gladna us...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.