https://ibb.co/LC7211w
https://ibb.co/Yp5KbFz
Evo, kilogramima se ne trebate zamarati.. 8. Dan nakon poroda, oslo već 8. 5 kg, ostala 2.5 (dnevno gubim po kilo, kilo ipo, dva)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Lonmi ja gladna 0-24 jela sam cak tunu pastetu danas,pa oslic Ala bakalar,pa slatki kiflic,jagode,jabuku a majke ti pa sta onda se cudim kolika sam ahahhahaha sad bi teletine i krompira ispod peke i zelene salate a za desert ledeni vjetar..ufff..
Girl top siii 🙌🏻
Lonmi ja gladna 0-24 jela sam cak tunu pastetu danas,pa oslic Ala bakalar,pa slatki kiflic,jagode,jabuku a majke ti pa sta onda se cudim kolika sam ahahhahaha sad bi teletine i krompira ispod peke i zelene salate a za desert ledeni vjetar..ufff..
Girl top siii 🙌🏻
Jaooooo i ja bi sve tooo 🥰
Girl - bome stvarno, figura ti je 🔝🤩
.
Mom - Lonmi i ja ti dolazimo na teletinu ispod peke i ledeni vjetar 🤤 ja isto papam sad, sto od gladi, sto od nervoze😅 danas - pastrva i krumpir salata, cokoladice od Lindta🤤
.
Oporavak nakon poroda - mene sad lagano pocinje bit trta onog perioda nakon poroda. Vidim curke koje su rodile "prirodno" i vec se ono saginju, cuce, dizu, a koliko znam nakon carskog je to "no-go"✋ razumijem ja da je posrijedi ipak opsezniji zahvat abdominalnog podrucja i ne mogu ocekivat da cu iz sale odhopsat van fit i sve, ali se nadam da ce to biti okej s vremenom🙏
Hvalaa vam. Hmm, sto se tice oporavka, ja sam vam drugi dan kuhala rucak i cistila kucu... Znate, porod je bio tezak, rezana sam... Al evo, nekako imam snage.. Umorna i nenaspavana jesam, al i muž pomaže.. Dijelimo obveze oko bebe pa je sve nekako lakše.
A za carski ne mogu nista komentirati, malo teze je u svakom slucaju.. Al opet mislim da je sve individualno
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
https://ibb.co/LC7211w
https://ibb.co/Yp5KbFz
Evo, kilogramima se ne trebate zamarati.. 8. Dan nakon poroda, oslo već 8. 5 kg, ostala 2.5 (dnevno gubim po kilo, kilo ipo, dva)
Blago tebi....kad cu ja skinit svojih 30😱😱😱
bas me zanima nakon poroda koliko kg ce otic ...
Girl - bome stvarno, figura ti je 🔝🤩
.
Mom - Lonmi i ja ti dolazimo na teletinu ispod peke i ledeni vjetar 🤤 ja isto papam sad, sto od gladi, sto od nervoze😅 danas - pastrva i krumpir salata, cokoladice od Lindta🤤
.
Oporavak nakon poroda - mene sad lagano pocinje bit trta onog perioda nakon poroda. Vidim curke koje su rodile "prirodno" i vec se ono saginju, cuce, dizu, a koliko znam nakon carskog je to "no-go"✋ razumijem ja da je posrijedi ipak opsezniji zahvat abdominalnog podrucja i ne mogu ocekivat da cu iz sale odhopsat van fit i sve, ali se nadam da ce to biti okej s vremenom🙏
Pozdrav cure 🌞🌞
Ja vas ne stignem puno citati ali pratim porode i onda tko je sljedeci NevaEva🤗?
ja jucer imala pregled....bebac je na 2600 po njegovoj uzv procjeni, ima vode,posteljica b.o., glavica dolje..ctg uredan...pregled opet za tjedan dana...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Volila bi sad biti prvorotka....ne pitajte me zasto😅
Evo me na okruglih 36tjedana🥳🥳🥳
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jagodice mislim da ti se najbitnije pricuvat prvih par dana,koje ces mislim ionako bit u bolnici,i jos koji dan kuci…sve lagano radi,i ne se naprezat…sto se vise prvih dana pripazis bolje za tebe…moja prija je prvih 10ak dana bas full pazila a vec nakon 20og dana isla u setnju od 5km….i eno je sad 2 miseca nakon poroda samo sto ne trci,stalno je u pokretu…opet znam da sve bude i od osobe do osobe…
Ja sebi nekako u glavi slazem da idemo dan po dan. Istina, razmisljam ja kao i svaka mamasita unaprijed, ali izludit cu se tako samo, a to necu ✋ sad pvo idemo docekati carski, ako Bog da proci ce sve onako kako proci treba, a majko mila, bolilo me nakon operacije jajnika, di nisam nosila djecaka od 4kg🤭👶💙 nakon operacije idemo sat po sat, prvo da dodjem k sebi, pa da mi daju maloga, pa odlazak na wc, pa prvo dizanje, prvih par koraka niz hodnik. I tako onda dan po dan🤗u bolnici cu se sto vise pridrzavat uputstava doktora i sestara, doma sam organizirala odred pomoci👍decko ce biti 2 tjedna na godisnjem kad dodjemo domeka, kraljica majka je rekla da je od 0-24h dostupna i samo kat nize, tako da bude sve okej🙏
.
Ovo pisem vise sebi nego vama🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji