Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Principessa🌺
    02. Travanj 2021. 18:21

Girl1234

https://ibb.co/LC7211w

https://ibb.co/Yp5KbFz
    Evo, kilogramima se ne trebate zamarati.. 8. Dan nakon poroda, oslo već 8. 5 kg, ostala 2.5 (dnevno gubim po kilo, kilo ipo, dva)

Top si🤗😎

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

02. Travanj 2021. 19:06

Znas sta Trudnicica, jesam. 😋 Dora, Jagodica, Thera i ja smo sve mame uskoro.
    AnaAn jesmo te mi nesto naljutile? Meni kao da je netko rekao sa je 1 cl 1.5cm i onda je kao na pocetku neka normalna stvar imat 3 (4.5cm) a kasnije nista. Ja fakat mislim da si ti to super izdrzala i zelim ti svu srecu za dalje. Zasluzila si si mira i da nije svaki put kad odes k dr.stvarno i neki problem, vec dosadan brzi pregled. 
    Girl ti se topis! Jel i koza odlazi ili ostaje na mjestima "visak"?
    E cure.. ja sam pricala sa svojim dr.u kuci.. jedan od faktora koje beba osjeti i koji koce pocetak poroda he moj strah. Necu vam lagat, nije normalan, imam neki problem u glavi, strah je enorman. Muz i ja cemo iduca 3 dana provest bez razgovora o porodu, uz komedije, ljubljenje i dobru klopu. Klonit cemo se interneta tako da me vjerojatno ne bude ni na forumu. Moram pribrat svoju glavu da bude spremna za porod i da mali dodje u stabilnije ruke. Imam super ekipu oko sebe.. jos samo ja moram pocet vjerovag da sve bude dobro a ako i ne bude, budu nas spasili. Svima koji slave, sretan Uskrs 😘😘😘😘 Cujemo se uskoro friske glave i mirnija srca. 

Jagodica125
    02. Travanj 2021. 19:28

NevaEva - drago mi je da si prepoznala "okidac" ili sto te koci, svakako provedi vrijeme do svog poroda u miru, smijehu i blagostanju😇 mislimo na tebe i drzimo fige da nam se javis da si postala mama i da je Val stigao ziv i zdrav. Ti to mozes. Ti si jaka🥰🤗👶💙
    .
    anaAn - ne znam ne zelis li iznostiti "trudicke tegobe" jer sama zelis mir sebi ili zbog nas ovdje na forumu. Govorim u svoje ime, zao mi je ako sam ista rekla sto te povrijedilo ili zbog cega si se osijecala "neshvaceno". Nije nam to namjera. Tu smo da smo jedna drugoj podrska i potpora, ako nesto krivo i natipkamo, blame it on the hormones, sve nas nekaj pere sad 🤦‍♀️ ja se u svakom slucaju nadam da mozemo na vedrije teme - npr. meni probava okej i vjetrovi se primirili🤭😘

kety992
    02. Travanj 2021. 19:37

Stavljale ste svoje buške...evo i nas sa 32 tjedna ☺ 
    https://ibb.co/DGcfbDV
    NevaEva ima tu istine..frendici su krenuli trudovi i kolko ju je bilo strah sve je stalo...kad se primirila sama sa sobom u bolnici opet je krenulo i rodila za par h. Sretno i uzivajte ovih par dana 🥰☺ 
    Girl - linija ✔✔ brzo se to vrati na staro.. ☺ 
    Trudnicica - i ja to nekad pomislim...al opet bolje sam upucena u sve do poroda i kasnije..pa mi je u glavi lakse onda...kao prvorotka nisam imala nikog za objasnit a ni pomoc bas nesto pa kad vagnem...bolje mi je sad 😅🙈🙈

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

nikac
    02. Travanj 2021. 19:38

Zara help ili netko tko zna kako da si pomognem, mislim da su me jucer u toj divnoj prirodi na fotkanju napale neke beštije, moguce cak grinje.
    Po zadnjoj strani butina imam dosta uboda/plikova i cim malo posvrbim razbukta se i intenzivira svrbez ful, za poluditi! Dok smo bili tamo skuzili smo da nas grizu komarci u jednom momentu ali sumnjam da je to od njih jer su veci plikovi, kao male crvene kvržice, osjete se pod prstima... 
    Sta je moguce u trudnoci mazati da to prodje? Sta god to bilo... Prvi put kad sam bila trudna bila sam pobrala grinje i nisam nista mazala tako da je dugo trajalo a ne mogu se sad jos i sa time muciti pored hemića 🥺☹️

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• jannna
    02. Travanj 2021. 19:55

nikac

Zara help ili netko tko zna kako da si pomognem, mislim da su me jucer u toj divnoj prirodi na fotkanju napale neke beštije, moguce cak grinje.
    Po zadnjoj strani butina imam dosta uboda/plikova i cim malo posvrbim razbukta se i intenzivira svrbez ful, za poluditi! Dok smo bili tamo skuzili smo da nas grizu komarci u jednom momentu ali sumnjam da je to od njih jer su veci plikovi, kao male crvene kvržice, osjete se pod prstima…
    Sta je moguce u trudnoci mazati da to prodje? Sta god to bilo… Prvi put kad sam bila trudna bila sam pobrala grinje i nisam nista mazala tako da je dugo trajalo a ne mogu se sad jos i sa time muciti pored hemića 🥺☹️

Mozda da probas rakijom namazat...natopi blaznicu pa namazi...znam da bi tako znali djeci kad bi ih komarci izujdali,a mislim da nece nista bit ako namazes...

Petra982
    02. Travanj 2021. 20:05

Luckyme8

Petra982

Luckyme8

Lonmi

Luckyme8

E curke,ak cemo krvarit jel nam bude tesko da nosimo samo haljinu? A ne tajice🤔

Ja na prvu htjela da izađem onak u haljini uz tijelo, ali sam se sjetila da ce mi se ova pelena od chicca ocrtavati iza 🤦‍♂️
    A sad mozda bi bilo dobro da imas neke tajice ili najlonke da ti to malo stisnu i drze, sam taj ulozak, krvariti ces sigurno, ali mozda ne bude obilno.
    Ja bi najlonke, ali to pitanje dal cu moci obuci, ovisi o porodu, ili cu moliti tamo nekoga da mi pomogne, a haljinu moram kupiti neku siru, hocu novu 😂

Joj uz tijelo nikak nemoj, bit ce ti tesko u tome ja mislim😅
    Ja imam ovak nekaj doma,https://ibb.co/wc21ZHH , pa sam mislila skombinirat posto ce i damica imat Minnie komplet🤣 ali da, trebale bi tajice da to drze ipak🙄
    Sve ovisi o porodu , ja si mislim da ce me najlonke stezat🤣
    Aaali nova haljina za izlazak, zasto da ne,moras si priustiti nekaj, i tak si doma cijelu trudnocu, pocasti se draga💗

Mila, trebaju ti tajice ili najlonke, a ako je baš vruće, ja sam nakupovala donjih hlačica koje nosim ljeti ispod haljine, em mi sprečava da mi se trljaju noge jedna o drugu, dm kad imam menzis to sve lijepo drži čvrsto. Od microfibre su. Kupovala u Lisci

https://ibb.co/JRM8Wtf to bi nekaj takvo bilo? Ne mogu naci u Lisci,al budem guglala, sve ovisi kakvo bude vrijeme,ali da imam spremno doma

Moje su mrvu kraće i bile su 35/40kn cca

• Bebeto
    02. Travanj 2021. 20:17

nikac

Po zadnjoj strani butina imam dosta uboda/plikova i cim malo posvrbim razbukta se i intenzivira svrbez ful, za poluditi! Dok smo bili tamo skuzili smo da nas grizu komarci u jednom momentu ali sumnjam da je to od njih jer su veci plikovi, kao male crvene kvržice, osjete se pod prstima…
    Sta je moguce u trudnoci mazati da to prodje? Sta god to bilo… Prvi put kad sam bila trudna bila sam pobrala grinje i nisam nista mazala tako da je dugo trajalo a ne mogu se sad jos i sa time muciti pored hemića 🥺☹️

Synopen mast , T rudnoća

Synopen mast se tijekom trudnoće primjenjuje samo ako je nužno, u malim količinama i što kraće.

Lunica
    02. Travanj 2021. 20:30

Slazem se samo pozitivnoo

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Principessa🌺
    02. Travanj 2021. 20:38

kety992

Stavljale ste svoje buške…evo i nas sa 32 tjedna ☺
    https://ibb.co/DGcfbDV

Koja divna busa🥰🥰🥰.
    .
    NevaEva odmori se❤️

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.