Kad sam saznala da imamo koronu...znas sta mi je bilo u glavi
Rodit cu,ko ce me docekat pred bolnicom,sama cu izac,koga ce uopce poslat po mene...muz nece moc vidit ni mene ni bebu..jer bebu nesmin izlagat ni dovest u kucu di su zarazeni...mogu otic kod mame,ona isto nece smit blizu,jer ako mi se priblizi mogu nju zarazit...di da idem,kome...znas kako to boli...ko ce mi pomoc oko bebe i oko mene i svega...
Cure morate bit jake,nemojte oko svake sitnice dizat paniku,nisam ni ja prva ni zadnja kojoj se ovo dogadja...a ima i puno gore od ovoga...
Zato Boga na pomoc,i samo molite za zdravlje svoje i svoje bebe...🙏❤
Curke koje nosite curice, bacite pogled, meni izgleda preslatko. :)
https://ibb.co/N1SPFSj
Janna, koma.. a kak ti je muz sad, kad su se razboljeli svi? Ti si u bolnici?
.
Danica kako si?
Hej dame nek vam je svima sretno i blagoslovljeno na ovaj Veliki Petak..sve vas nosim u srcu veceras na misu🙏🏻
Da na svakom ginekološkom pregledu (naravno u trudnoci) mjeri se tlak i gleda urin bas ti proteini u urinu jer jedno s drugim u kombinaciji dovode do preeklampsije a zelim i nadam se svima nama da ce nas to zaobići jedini plus nam je svima sta smo vise manje sve u “sigurnim”tjednima koliko toliko pa nedaj Boze i toga smatram da bi se uz pomoc lijekova izdržalo jos koji dan a ako ne opet kazem hvala Bogu sta se nije nista od tog desavalo nor u 20- im tjednima onda je vec bauk kako sta i do kad izdržati..Slusajte panicarku najvecu kako pametuje pa trtaros sam oko kila a ne tlaka,i ostalih detalja ali unatoč svemu zahvalna na danu i tjednu do kojeg sam dogurala i vi budite nemojte zadnje dane i sate trudnoce provesti u jadu i čemeru sve ce biti u redu.
Jannna duso nije ugodno ti jasno mi je Al evo da te mrvicu “utješim” moja rodica ti je prosli tj izasla iz karantene imala je koronu ona i svi njeni doma a rodila je jutros..sve ok s njom i s bebom .Normalno da ti nije drago i da bi bilo super da si prosla bez nje posebno sad u kraju kada ti treba snaga za porod ali nedaj Boze veceg zla,sta mozemo nista...mi sta imamo
Jos mj dana do kraja sad se moramo isto čuvati jer neznamo iza kojeg kuta vreba guba vidis da je ovo sve otislo ajme i kuku i traje vec drugu godinu a ko se nada tome meni se jos nekad cini da je san te puste mjere i sve sta se desava..nego kakav smo narod postali i dobro nam je(sta coviku padne na pamet napravit,koliko zla i bezobrazluka ima medu ljudima mozemo se samo poklopit usima )
Velika seka 2001 (lijevo)
Mala seka 2021 (desno)
Cure, mislite li da liče jedna na drugu ili ja to umišljam?
https://ibb.co/1RVqr0v
NevaEva - ja mislim da tebe (kao i sve nas prije ili poslije) malo zivceki muce😏 Sve je u redu, da postoji bilo kakva indikacija da nesto nije u redu, bilo s tobom, bilo sa Valom, tlak, proteini, stagod, ti ne bi sad bila doma i farbala pisanice, vec bila hospitalizirana i inducirana ili kaj vec. Vjeruj svojoj dokici, dosad nisi imala razloga sumnjati u bilo koju odluku lijecnika, kak su cure napisale - sve skolski, ovo je sad sam finish. Kuzis, dijele te svega par dana (ili sati, Val zna😉) od toga da postanes mama i sasvim je normalno da si kao i mi sve i uzbudjena, mozda malo uplasena, i peru nas hormoni i kak bu to sve bilo, ma bude super, vidjet ces👌
.
jannna - hrabra mamica 🦁🥰 kao sto sam gore napisala, sve smo uzbudjene, uplasene, zbunjene i sretne i sve je to malo too much i onda ako k tome jos dodas ovaj korona kaos dobijes saaavrseni mix za popizdit (sorry na izrazu🤭). Vjerujem da ti je bilo tesko, da si se i naplakala i ovo sto kazes "sto ako", "tko ce po mene", pokusaj se primiriti, svi ce biti zbrinuti👍 imali ili ne imali koronu, samoizolacija sim - tam 🤷♀️ ti se sad posveti sebi i bebici, mirno i smireno, sat po sat. Puno je stvari van nase kontrole, stoga valja cuvati energiju na ono na sto mozemo utjecati. 😘
.
anaAn - znaci pustena si doma? Super👍i kaj imala si danas redovan pregled, samo je tlak bio visi pa si poslana u obradu? Kakav ti je tlakic bio dosad, si mjerila doma? Ovo za uziimanje cervikalnih briseva i zatvorenost i clanke ti nemam pojma 🤷♀️ mozda netko zna🤔
.
Mene umor pere sve u 16🥱 nekak je i vrijeme cudno😒
E curke,ak cemo krvarit jel nam bude tesko da nosimo samo haljinu? A ne tajice🤔
Ja na prvu htjela da izađem onak u haljini uz tijelo, ali sam se sjetila da ce mi se ova pelena od chicca ocrtavati iza 🤦♂️
A sad mozda bi bilo dobro da imas neke tajice ili najlonke da ti to malo stisnu i drze, sam taj ulozak, krvariti ces sigurno, ali mozda ne bude obilno.
Ja bi najlonke, ali to pitanje dal cu moci obuci, ovisi o porodu, ili cu moliti tamo nekoga da mi pomogne, a haljinu moram kupiti neku siru, hocu novu 😂
Joj uz tijelo nikak nemoj, bit ce ti tesko u tome ja mislim😅
Ja imam ovak nekaj doma,https://ibb.co/wc21ZHH , pa sam mislila skombinirat posto ce i damica imat Minnie komplet🤣 ali da, trebale bi tajice da to drze ipak🙄
Sve ovisi o porodu , ja si mislim da ce me najlonke stezat🤣
Aaali nova haljina za izlazak, zasto da ne,moras si priustiti nekaj, i tak si doma cijelu trudnocu, pocasti se draga💗
Mila, trebaju ti tajice ili najlonke, a ako je baš vruće, ja sam nakupovala donjih hlačica koje nosim ljeti ispod haljine, em mi sprečava da mi se trljaju noge jedna o drugu, dm kad imam menzis to sve lijepo drži čvrsto. Od microfibre su. Kupovala u Lisci
https://ibb.co/JRM8Wtf to bi nekaj takvo bilo? Ne mogu naci u Lisci,al budem guglala, sve ovisi kakvo bude vrijeme,ali da imam spremno doma
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Velika seka 2001 (lijevo)
Mala seka 2021 (desno)
Cure, mislite li da liče jedna na drugu ili ja to umišljam?
https://ibb.co/1RVqr0v
Meni lice😍
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
NevaEva lako sta si ti placljiva jednom nogom si u radaoni hormoni su na zavidnom levelu a sta je samnom...ja sam oplakala od jutra vec a neznam ni sama zasto? Razdražljiva ,nikakva 😬..upitam se Di je radost zivota ,beba se javlja ,suncan dan hvala Bogu svi zdravi..mozda je i do dana u tjednu ko ce ga znat Al proc ce sve..proslo je uvik pa ce i sad samo hrabro hrabrija si nego sta mislis svrni misli na onu srecu sta slijedi,misli o tome kako ces s bebom u rukama uživati svaki cas i kako je to nesto neprocjenjivo ove “popratne” neugodnosti ce proc,na zalost nista nije idealno mora nesto nas mucit Al zato kasnije bude slađe i sve se isplati..saljem ti veliki zagrljaj i poljubac iz Splita uz potpis tvoja supatnica oli ti ga bojim se vise od tebe nisi sama 🥳😂😂😂😂😂😂😂😂
Siti se svih nas koje moraju doc do tvog tjedna kazi a nes ti jos malo jee brzo vrime ide kad se ne radi o tvojoj kozi hmmm Al kad ti je svaki dan vazan i sekiras se onda je dan ko godina.
Mom i Jagodica 💕💕 😘😘
Emmie meni jesu, samo oci mi ne izgledaju isto, ostalo da! Prelijepa ti je kci pa sma sigurna da ce i malena istim stopama. :*
Sortiraj odgovore
Najstariji