Ja mislim da s vagom kod moje dokice nest ne stima jer navodno nisam nist dobila od zadnji put 😂😂😂
To mi je ono… cudno.
Inace sam 9+.
Ma bas me briga jesti cu ko slonica, tih 9 kg ce se rastopiti dok se ja ispalim s bebom van poslje poroda 😂
😂😂😂😂😂😂
Nije da nemam doma vagu, ali necu se vagati 😂😂😂😂😂😂😂

Mom,ma ti si bomba(u pozitivnom smislu) i super izgledas🥰Uopce se ne opterecuj.
NevaEva hahahahh dosla se ja ispovidit kad pita mene pop ooo Cestitam jesi dvojke ja ono sramno ne to sam ja takva od sebe ahhahah
Ma Doduse sa svima njima mi stomak ogroman bude Al brate i radam dicu od preko 4 kile...ja u 6 mj vec parim ko da sam u 8 a sad u 8. kao da sam trebala rodit jucer ahahhaha s kilama sam bila na prošloj kontroli u plusu 10 kg a sad nezz koliko cu vata me jeza ali dobro opet kazem prva tr 30 druga 25 treca 20 kila plus tako da sam sad najmanje dobila Al eto stomak je tu uvik isti nego meni krivo sta taman kad se malo opustim eto mi za razmisljanje nesto je se dam isprovocirat to je cudo..ahhh nikad pameti da se dozovem..

AnaAn neka si se ti javila nama 🥰 Bdw nema te zemlja ne sekiraj se nista vise jos dva tj i dipli setat mozak na pasu i cao pameti..dosta si se nalezala i napatila..
Lonmi isto,dosta je iscjedka i gatanja sve je gotovo 🥳
Danice drzi se kako se ono kaze ;”Preskupo te Bog platio da bi te sad ostavio.” Ne sumnjam u najbolji moguci ishod tvoje trudnoce samo se nadaj i vjeruj🙏🏻
Moj Boze pamet svita sam popila kad triba nekome rec a za sebe hmm E tu s**em u ritko🤭😂😂

Divne Thera i Jagodica!!!
Meni je frendica komentirala da mi trbuh nije uopće tako velik... Kad se pogledam u ogledalo mi je nekako još ok, al kad vidim slike 🙈
Nek raste buša, do solidnih 3,5kg... Ne dalje 😂
Lonmi, tako sam i ja jedan mjesec kao mirovala s kilažom pa nadoknadila s +3 idući put... Sad bih trebala bit na +7, al čisto me strah stat na vagu. Noge lagano otečene zbog topline i previše sjedenja! Nakon Uskrsa lagani detox... Nikakvi junaci nit slatkiši i slično... Trebam doć poletna u rađaonu... 😂😂😂
Mom, ti si ziva komedija🤣 neka,neka😘
.
Thera - kuzim sad 👍
.
Evo ja slikala popis sto visi kod kabina u TA u Vinogradskoj. https://ibb.co/smYFpsR mislim da je identican onome sto je Ninnach obajvila👍
Drugi put treba vratit komentar kako se i njima raste bez trudnoće! Ma kako oni samo to pametno sve zakljuce, otkrili su toplu vodu - trudnici raste trbuh 🤣🤣🤣
Hahaha, ovo je vrh!🤣 meni je busa fakat velika, na svu srecu nije mi otislu u noge ili dupe, ali trbuh mi je ono bure😳 zato me i pitala zena u ambulanti - "Jesu to dvojceki?", rekoh "ne, jedan veeeeliki decko😌".
.
Petra , ja sad papala narezane kobase i slanac, dolaze predvecer neki gosti, pa je plata narezaka pripremljena, ja malo zamezila 🤤🤫 planiram od sutra, Veliki Petak, subota i na Uskrs malo pripazit na jelo, da mi u pon ne bude tesko. Klistir i to🤣 a dobro, bit ce kako Bog odluci😇 neka nam je svima samo blagoslovljeno i sretno🙏👼
Mom nece nam valjda sad ovaj travanj trajati i trajati 😂😂😂😂😂😂😂 poludim vise od dosade, jos najavljuju neki pad temperature i kisu tu kod nas, znaci opet zatvorenost u kuci 🤦♂️
Drugi tj valjda slazemo krevetic i jos neke stvari pa ce mi to bar malo ubrzati vrijeme.
AnaAn drago mi je da si dobro 😊
Danice drzi se draga, neka vas bar jos tj dana 2u1 🥰
Petra ma te kile... otici ce, s njima nadam se i ovi svi reumatski bolovi 😂
Joj jedva cekam da rodim (u terminu naravno)🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji